Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel Kuriata

Swietny Tani Fotograf 50% promocja ZApraszam

Polecane posty

Gość Pawel Kuriata

Gość Antrakotka
A te 50% to znaczy się ile to jest? Ślubne jakieś zrobiłeś już?

Gość Pawel Kuriata
Hey 50% rabaty tzn ze obecnie biorę wynagrodzenie za dojazd oraz zużywanie sprzętu ... Tak robiłem juz sesje ślubne .Problem jest ze nie posiadam portfolio dlatego teraz w umowie jest ze mogę wykorzystać zdjęcia w celu publikacji własnej twórczości ... Proszę pisać na mail który znajduje się na mojej stronie To bede indywidualnie odpisywal

Gość Antrakotka
To napisz ile to jest to używanie sprzętu bo nie wiem czy 100 zł czy tysiąc.

Gość Pawel Kuriata
Zachęcam wejście na stronę napisanie zapytania co panią interesuje ,jak to wszystko ma wyglądać , jaka miejscowość to dostanie pani prywatnie informacji co i jak Zachęcam do pisania na stronie http://barrons6055.wix.com/iphotoemotions

Gość Życzliwy Łódź
Panie Pawle pomijam to że pana propozycja jest czysto wirtualna i jedyny lep aby uzyskać zlecenie to ten upust 50% jednak zawsze trzeba myśleć o tym co się robi. Jeśli chce się być usługodawcą i prowadzi się do tego akcje marketingową to powinno się mieć zalegalizowaną działalność gospodarczą związaną z usługami fotograficznymi. To co pan robi może pana kosztować domiar finansowy wynoszący aktualnie ponad 45000 zł. Fiskus ,,trzepie coraz mocniej Internet bo szuka kasy. Strony gdzie nie ma podanych danych adresowych usługodawcy i NIPu lub REGONu idą na pierwszy ogień kontroli. Tak samo jest z takimi miejscami jak to tutaj. W grudniu pewien fotograf który się tu reklamował poznał siłę Fiskusa. Jak najbardziej jestem za tym aby próbować rozwijać się w różnych zawodach ale trzeba to robić legalnie i z głową. Jeśli się co do pana pomyliłem to PRZEPRASZAM i jedyna rada to dodać dodatkowe dane na swojej stronie. To zaowocuje zaufanie do pana osób które odwiedzają stronę. Jeśli jednak nie ma pan zarejestrowanej działalności gospodarczej radze jak najszybciej zlikwidować stronę. Tydzień temu fiskus ,,wyłowił z Facbooka kamerzystę i współpracującego z nim fotografa. Lepiej uniknąć kłopotów jakie oni sami sobie stworzyli. Jeszcze jedno. Czemu na stronie nie ma zdjęć ze ślubów???

Gość wrtyhhtfg
plener i dzieci super,ale ciążowe nie bardzo

Gość WojtasikA
Dzieciaki mają naprawdę super zdjęcia ale to nie jest ślub i praca w tzw. terenie. Studio i czas który można poświecić na wypracowanie zdjęć dzieciom to nie to samo co zdjęcia na ślubie, weselu i w plenerze. Koniecznie uzupełnij dane adresowe i wpisz regon na stronie