Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna sapera

czy sa tu osoby, ktore

Polecane posty

Gość dziewczyna sapera

Witajcie, sa tu jakies madre osoby, ktore wierza w przyciaganie ze wszechswiata? Jesli tak to co udalo wam sie przyciagnac i w jaki sposob to osiagliscie?

Gość Kaloszka
Ja jestem mądra i nie ma żadnego przyciągania. Ty jesteś jakaś psychiczna na tym forum.

Gość dziewczyna sapera
Ja zaczne od siebie: Od dziecka mowilam sobie, ze jak dorosne to otworze wlasna dzialalnosc- przyciagnelam to, wlasnie jestem w trakcie. Na glos mowilam jaki maz mi sie marzy (chodzi o charakter)- takiego wlasnie mam. kiedys nie majac jeszcze meza, wycielam sobie chlopa z plakatu i nazwalam go stasiek (imie zmienione celowo)- dzis moj maz nazywa sie stasiek. Cale zycie marzyl mi sie dom- dzis mieszkam w domu. jeszcze wiele rzeczy przede mna do przyciagniecia, ale wiem, ze to tylko kwestia czasu.

Gość dziewczyna sapera
Ja zaczne od siebie: Od dziecka mowilam sobie, ze jak dorosne to otworze wlasna dzialalnosc- przyciagnelam to, wlasnie jestem w trakcie. Na glos mowilam jaki maz mi sie marzy (chodzi o charakter)- takiego wlasnie mam. kiedys nie majac jeszcze meza, wycielam sobie chlopa z plakatu i nazwalam go stasiek (imie zmienione celowo)- dzis moj maz nazywa sie stasiek. Cale zycie marzyl mi sie dom- dzis mieszkam w domu. jeszcze wiele rzeczy przede mna do przyciagniecia, ale wiem, ze to tylko kwestia czasu.

Gość Huszu
ja oglądałam film sekret i prawdę powiedziawszy pomyślałam że to gówno ale spróbowałam i przyciągnęłam bluzkę i książkę :D to trochę dziwne jest ale działa moim zdaniem ta cała siła kosmosu to po prostu nasz stwórca bóg ojciec i niczym to się nie różni od zwykłej modlitwy próbuje teraz z totolotkiem ale jak na razie dupa z mniejszymi rzeczami to bardziej jest skuteczne

Gość dziewczyna sapera
Oj kaloszka kaloszOjka, przytkalo ci kakalo do reszty. kolejny przyklad jaki ci podam to marzylam o bezrobociu i co?? I jestem bezrobotna! ty nigdy nic nie bedziesz miala, no chyba, ze przyciagasz do siebie nie zdajac sobie z tego sprawy. ja nie grzesze inteligencja, wiec czeka mnie rozowa przyszlosc.

Gość dziewczyna sapera
Nie wszystko przychodzi od razu, jak to bylo napisane w ksiazce ''sekret''. Na niektore rzeczy trzeba dlugo czekac. Z totkiem mi tez nie wyszlo, ale to z mojej winy. Gdzies tam w duszy cos mowilo ze i tak nie wygram, a wiec wszechswiat slyszal, ze niezbyt o tym pragne. To zalezy od tego w jaki sposob o czyms myslimy, jak bardzo czegos chcemy.

Gość dziewczyna sapera
Kiepsko wam idzie, nie potraficie sie raz kulturalnie udzielic. Chcialam powaznie porozmawiac, powymieniac sie doswiadczeniami, ale z wami po prostu sie nie da. Nie nadajecie sie do niczego. Juz chyba bardziej rozmowny jest moj pies.

Gość dziewczyna sapera
Miarka sie przebrala, mam was w dupie. I tym razem nie zartuje, to naprawde moj ostatni post. Ilez to raz mozna dawac wam szanse?! Juz nigdy, ale to nigdy nic tu nie napisze. Zmieniam to forum na inne, o wyzszym poziomie, bo ja juz nizej niestety nie moge zejsc chcac dostosowac sie do was. No ni w zomb ni w oko nie potrafie byc gluupsza. Dlatego teraz awansuje i bede polonizowac z ludzmi o ilorazie iq minimum 150. good bye, good, afternun, ffack you.

Gość Rynek Manipulacji
zapomnialaś przyciągnąć rozum niestety... moze czas na małą korektę?

Gość dziewczyna sapera
I wbrew pozorom nie bede wam zyczyc zle na koniec, bo wiem, ze moje slowo moze stac sie czynem. Ale wypchajcie sie swoim kalem i odchodami. Ta zawisc lucka was zgubi. Zatoniecie w swoim bagnie zazdrosci i nienawisci, a je bede sobie zyc dlugo i szczesliwie zasypana kasa po uszy. A zamiast papierem toalletowym bede podcierac sie zlotymi monetami knury jedne.

Gość bezrobotna Lejdi Grazia
Rysiek, jedyna osoba nieposiadajaca rozum jestes Ty, bo nie wiem czy przeczytales ze zrozumieniem, ale dziewczyna sapera juz sobie stad poszla.

Gość Fielko jestes solą tego forum
i nie strasz, bo żyć bez niego nie potrafisz, już nie