Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska93

co mi jest:(

Polecane posty

Gość niebieska93

Witam;) chcialabym sie dowiedziec, moze ktoras z was wie co moze mi dolegac, moze ktos z was spotkal sie z tym.... Mam bole brzucha, od rana do wieczora mdlosci, ale nie wymioty chociaz czesto jestem juz bliska wymiotowania. To nie jest ciaza, bo to juz trwa z pol roku.Czuje jak od zoladka, samego srodka idzie mi okropne uczucie jak by rozrywania calego przelyku i wlasnie wtedy mam ten odruch wymiotny, lub poprostu mdlosci..... takie jak by uczucie glodu, mimo ze zjadlam nawet dopiero przed chwila....czasem towarzyszy temu czeste posiedzenie w toalecie, ale bez zadnej biegunki lub krwi, wszystko jest ok jesli chodzi o zalatwianie sie. Proboje sie dostac na gastroskopie, ale moja historia jest z tym skomplikowana( nie mieszkam w Polsce )i wiem ze jeszcze sobie poczekam, dlatego pytam co Wy o tym sadzicie? bo ja mam juz najgorsze mysli o jakis powiklaniach i gorzej... Dziekuje serdecznie;)

Gość niebieska93
dodam ze towarzyszy temu rowniez czeste odbijanie i mam bardzo odstajacy brzuch , w ciagu dnia sie powieksza , wygladam jak w 6miesiacu....

Gość niebieska93
nikt mi nie odpowie na pytanie?:(

ja ci odpwowiem: po co sie pytasz na durnym forum co ci jest????????????????????????????? zamiast iśc do lekarza?????????? kto normalny nie idzie do lekarza jesli dolegliwości trwają tak długo?????????????????????????????? skad my..wirtualnie mozemy wiedziec co ci jest??? lekarz po badaniach postawi chyba lepszą diagnozę co????

Gość vvvvvvvvr
wypierdzi sie do porzadku:)

Gość lekarz pierwszego kontaktu...
zmiana diety, badania w kierunku pasożytów.

Obojętnie gdzie mieszkasz powinnaś iść do lekarza. To równie dobrze może być coś z wątrobą.