Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Togena

Szacunek dla drugiej osoby - patrzcie jak upadła Polska!

Polecane posty

Gość Togena

Kiedyś sprzątaczka całowała dłoń Pani na powitanie i pożegnanie. Dziś niestety takie maniery nie są kontynuowane - sprzątaczki stały się chamskie, a jedyne, co je obchodzi, to kasa. Dokąd ten świat dąży?

Gość NWO z CasaBlanki
powiadasz?

to ma być żart jakiś? A kim ty jesteś żeby cię po rękach całować? Jakaś błękitno krwista jesteś?. Myślę że choć jest duże bezrobocie to gdyby ludzie wiedzieli jak szanujesz ludzi-omijali by cię z daleka. No i lepiej tych swoich przemyśleń zagłośno niewypowiadaj bo ktoś się wkurwi i ustawi cię w szeregu

Gość Togena
ja swego Pana po rękach całuje i to zaraz po tym jak go po żołędziu całowałam i zaszczytem jest dla mnie , że się nie brzydzi

Gość janiśka
Pracujesz?Mam nadzieję ,że pracujesz.Dla sprzątaczki Ci u których sprząta są pracodawcami.Takimi samymi jak Twój pracodawca.Czy całujesz swojego pracodawcę w rękę.?

Gość Togena
He he he ale wy głupi jesteście Taka tania prowokacja a wy się niezdrowo podniecacie :)

Gość janiśka
Już mi odpowiedziałaś-życzę miłego całowania i tu i tam.A tak nawiasem-szacunku dla ludzi to Ty nie masz.Dokąd ten świat zmierza?Patrząc na Ciebie na pewno w złym kierunku.

ja myślę że to coś nie pracuje i nigdy nie prćowało. Jest jakimś kluchem którem starzy podsuwali wszystko pod nos

Gość wqqqqqgggggggggggggddddddddd
Jak dla mnie prowokacja oczywista i komiczna.

Gość wqqqqqgggggggggggggddddddddd
Ale tak poważnie mówiąc trudno nie zgodzić się z autorem w zakresie chamstwa i antypatii większości sprzątaczek.

Gość doucz się trochę dzieciaku
Nigdy, a przynajmniej w Polsce, nie było tak, że sprzątaczka całowała panią w rękę czy w coś tam i to na powitanie :D Dygały, kłaniały się, ale całowały? Skąd te pomysły.