Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Racjonalistka123

Co myślicie o tatuażach

Polecane posty

Gość gość
Ja powiem tak. Nic nie mam do osób, które robią sobie takie rzeczy, bo to ich sprawa i to one wydały swoją własną kasę, nie moją a poza tym jestem tolerancyjny na taki rodzaj ozdoby. Sam nie mam tatuaży, bo poprostu nie nawidzę tatuaży i szkoda mi hajsu na takie rzeczy.

Gość gość
nienawiść to mocne słowo

Gość gość
Jak można ukrywać tatułaż ? Robi się je żeby coś przekacać i pokazać światu więc jak można go ukryć?! To jak posiadać dziecko , ale je ukrywać...tym bardziej u mężczyzn wygląda to spoko i u kobiet równiaż. Czy wy dorośli ludzie kojażycie tatułaże tylko z kryminalistami lub typowym gangiem z Detroit?

Gość gość
tatuaż*, tam nie ma "ł". I można ukryć tatuaż tak jak można zmienić biżuterię albo ubrać się konserwatywnie

Gość gość
ZNOWU O TATUAŻU????

Gość gość
dlaczego nie?

Gość gość
ja nie mam nic przeciwko, sam mam ala tatuaż na głowie, bo nie mialem wlosow i byl to moj kąpleks a teraz czuje się świetnie byłem w micorhaair w poznaniu, super ludzie polecam

Gość gość
Podobają Mi się tatuaże , kiedyś nie - choć też nie negowałam ludzi, którzy je mieli - sama mam jeden i bardzo go lubiè mimo iż wzór na te czasy troszkę oklepany nie wyobrazam sobie, że moglabym go nie mieć - fajnie teź , ze w razie czego można zakryć dermacolem :D

Gość gość
Tatuaże to moda plebsu. Nigdy nie zrobiła bym sobie tatuażu z numerem (nie żyje w żadnym obozie). Często się takie widzi.

Gość gość
Lepiej sprawdź jak się pisze "bym" z czasownikami, ty "plebsie" ;)

teraz jest moda i boom na tatuaze kazdy sebix ma jakies gvwno wydziarane :classic_cool: takich fajnych ladnych tatuazy to moze z 10% jest, najgorsze sa grube baby po trzydziestce z wydziaranymi tribalami nad tylkiem i motylkami na ramionach, rak do leczenia onkologicznego :classic_cool:

Gość bóg

Tatuaż z własnej woli robią sobie tylko idio tki (lewaczki, feminazistki etc.) lub egoistki, które mówią, że to nie faceta sprawa jak kobieta wygląda (jeśli nie jego sprawa, to bądź kur wa sama całe życie i doprowadź do upadku swojej linii genetycznej), żadna z tych grup społecznych nie jest godna uwagi ze strony normalnego, rozsądnego faceta. Nie upiększają one ciała, bo ciało jest idealne w takiej postaci w jakiej zostało stworzone. Tatuaż mają zazwyczaj ludzie o niskiej inteligencji, którzy np. mówią, że ryba lub kurczak, to nie mięso. 

18 godzin temu, Gość bóg napisał:

Tatuaż z własnej woli robią sobie tylko idio tki (lewaczki, feminazistki etc.) lub egoistki, które mówią, że to nie faceta sprawa jak kobieta wygląda (jeśli nie jego sprawa, to bądź kur wa sama całe życie i doprowadź do upadku swojej linii genetycznej), żadna z tych grup społecznych nie jest godna uwagi ze strony normalnego, rozsądnego faceta. Nie upiększają one ciała, bo ciało jest idealne w takiej postaci w jakiej zostało stworzone. Tatuaż mają zazwyczaj ludzie o niskiej inteligencji, którzy np. mówią, że ryba lub kurczak, to nie mięso. 

I ty niby ten normalny jesteś? 😄

Gość uff
Dnia 25.01.2019 o 15:21, Gość bóg napisał:

że co proszę?? tatuaże zadziwiająco często mają właśnie weganie 😄 np. Orestes z kanału Everyday Hero ma dużo tatuaży, Wielmożny Igor i jego dziewczyna, Panato chłopak Juszes itp. 😉