Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentki lecą na dresiarzy

Czemu wszystkie ładne panny, w tym studenki lecą na dresiarzy?

Polecane posty

Gość Studentki lecą na dresiarzy

Co panny widzą w tych niechlujach bez szkoły?

Gość ja lece na normalnych
kolesi, spokojnych, ulozonych i z takim chce budowac przyszlosc. ale zz dresem lubie sie rznac. lubie jesgo nieokrzesanie w lozku. ze bierze mnie jak rzecz i wyzywa, daje klapsy, pluje. wchodzi w 2 dziure bez ostrzezenia. ech ;)

Gość do ja lece na normalnych
zaden porzadny by cie nie zechcial

Gość co druga studentka leci
na dresiarzy

Gość kwiecień siedlec
Porządnych mężczyzn kobiety be chcą chyba, że nieźle dostaną po sypie od życia i jakiego drania, tyrana czy dresa. Dla większości młodych kobiet agresywny, chamski, wulgarny dres itp. to " prawdziwy " mężczyzna.

Gość kamil jgora
bo przez tysiąclecia cham i prostak zapewniał kobiecie lepsze życie niż miły i grzeczny - bo zabijał więcej mamutów, obrabiał więcej hektarów, rąbał więcej węgla. To się zmieniło dopiero ok. 20 lat temu. Dziś nieśmiały informatyk potrafi zarobić kilka razy więcej niż dres na budowie czy w MOPS. Natomiast mózg kobiety jeszcze nie zdążył się przestawić. No może nie każdej. Z moich doświadczeń wynika że ok. 90% kobiet woli chamów. Inna sprawa ile takich studentek faktycznie wejdzie w dłuższy związek z takim dresem. To trochę tak jak z przystojnym egipskim kelnerem. Zapewne 90% kobiet ma ochotę na seks z nim na wakacjach, ale czy miałyby ochotę przywieźć go do Polski i spędzić z nim życie? No niekoniecznie. Czy dres to taki polski odpowiednik egipskiego kelnera? No może nie do konca, bo jednak jakiśtam procent studentek wychodzi potem za mąż za dresiarzy.

Gość dresik w paski
a przepraszam, ty do joggingu ubierasz sie w garnitur?

Gość dresiarze to wrzod
na dupie spoleczenstwa

Gość do kamil jgora
ja bym nie chcial laski, ktora spala z dresem

Gość monumentalny
a niech sie bzykaja z takimi, ja i tak omijam takie szerokim łukiem, obudza sie dopiero jak zycie im da w kosc, wtedy skoncza skamlac jak zwykle zlwey na sperme, omijaj takie z daleka, szkoda nerwow

Gość Heniu
Laskom zawsze imponował margines społeczny. Przejmujesz się tym? Wiele razy się z tym spotykałem, kogo to mój men nie pobił, że w poprawczaku był, że radia kradnie. Kobiety mają na ogól dużo mniejszą inteligencję społeczną od facetów ale laski to już kategoria sama w sobie - niech każdy ma to co lubi. W mojej miejscowości bardzo dobrze to było widać: najpierw wyrastał zbuntowany lachon a potem tępa, wredna i wyrachowana sucz, bo jej rycerz ortalionu zrobił dzieciaka i pocwałował ku innej.

Gość kamil jgora
ale przecież na czole nie ma wypisane że spała z dresem. Najważniejsze żeby nie miała HIVa itp. niespodzianek. Fakty są takie, że część kobiet ma np. syndrom DDA czyli są córkami takich dresiarzy sprzed 20 lat którzy pili i bili matkę czy krzyczeli na nią - i one całę dzieciństwo miały takie że próbowały uspokajać pijanego ojca - i teraz w dorosłym życiu pchają się w to samo bo mają taki wzorzec faceta, a facet który nie chodzi w dresie jest nudny. I trzeba to uszanować. Dorosła kobieta ma prawo wyboru faceta - jeżeli wybiera dresa to jej sprawa. Po 25 roku życia niektóre kobiety wychodzą z tego syndromu DDA - czy to pod wpływem wykształcenia, czy życiowych doświadczeń - i wtedy wychodzą za ciepłe kluchy, a na ostry seks pozwalają sobie z egipskim kelnerem na wakacjach. NAtomiast jeżeli kobieta koło 30-stki jest nadal z takim facetem to już jest niebardzo. Ale fakt że wiele kobiet tkwi w takich związkach - ich wybór.

Gość kamil jgora
Często kobiety myślą tak - on bije innych ale mnie nie ruszy. Naiwność? Oczywiście że tak. Mój kumpel ostatnio pobił po pijaku żonę i teraz siedzi. Potem wyjdzie i będzie bił kolejną - tak to się kręci. Ja nie akceptuję tego że on bije żonę - ale jestem mu wdzięczny bo kiedyś mi laski sprowadzał. Fakt że nic z tego podrywu mi nie wyszło

Gość kamil jgora
przeczytajcie sobie ksiązkę - kobiety które kochają za bardzo. Tam jest to pokazane, że często wybory kobiet w dorosłym życiu wynikają z patologii w dzieciństwie - głównie z alkoholizmu ojca czy nadopiekuńczości matki. Tak że też nie można do końca winić tych kobiet że lecą na dresiarzy. Zresztą inna sprawa przygodny seks, a inna sprawa długi związek. Ile znacie sensownych ładnych dziewczyn po dobrych studiach, które wyszły za mąż za dresów i mają z nimi dzieci? Wśród moich znajomych to jakieś 10-20%. Reszta jednak ma mężów wykształconych.

Gość mati321
bo dres potrafi złamać nosa jak trzeba. a jak taka lama z uczelni się zachowa . tak mi się wydaje .

Gość mati321
kamil jgóra ja też z tąd jestem elo :-D

Gość kamil jgora
zgadza się dres potrafi złamać nosa gościowi na dysce, ale też potrafi złamać nosa własnej kobicie. A raczej rzadko który nieśmiały student łamie potem żonie nosa, choć to się też zdarza niestety. Miałem znajomego nieśmiały facet do rany przyłóż i pobił swoją laskę po pijaku. Też nikt w to nie wierzył bo był ostatnią osobą która mogła coś takiego zrobić. Dlatego u niektórych kobiet w wieku powiedzmy 25-30 lat występuje tzw. syndrom "wyszalenia się" - czyli wyszalała się już z dresem i wychodzi za mąż za jakiegoś lamusa z dyplomem, a na ostry seks pozwala sobie z egipskim kelnerem na wakacjach. Może to jakieś zaburzenia hormonalne? A może po prostu życie je nauczyło. A niektóre kobiety do śmierci pchają się w związki z dresami, ale widocznie są z tym szczęśliwe i trzeba to uszanować.

Gość mati321
kamil jgora potrafisz odpisać na moje palec igraszki itp czekam

Gość kamil jgora
uczeni z Bierutowic odkryli, że u kobiety jest to zależne od hormonów. Gdy mają owulację to lecą na dresiarzy, a gdy jej nie mają to lecą na miłych facetów. Czyli jeżeli biorą tabletki anty to lecą na miłych.

Gość kamil jgora
to też fakt, teraz 80% kobiet idzie na studia. Natomiast pokażcie mi ile jest kobiet po studiach elitarnych typu prawo medycyna czy polibuda które są w długich związkach z dresiarzami? Myślę że mniejszość, ok. 10-20%. Jednak większość takich kobiet wybiera podobnych sobie wykształciuchów na mężów, a bzyknie się dla rozrywki z egipskim kelnerem.

Gość moccaaa
"Dresiarz" to pojecie wzgledne panowie. Wiekszosc kobiet lubi po prostu ladnie wyrzezbionych mezczyzn,zwlaszcza te ktore same czynnie uprawiaja sport.

20:26 [zgłoś do usunięcia]kwiecień siedlec Porządnych mężczyzn kobiety be chcą chyba, że nieźle dostaną po sypie od życia i jakiego drania, tyrana czy dresa. Dla większości młodych kobiet agresywny, chamski, wulgarny dres itp. to " prawdziwy " mężczyzna. x Żal mi cie dziecko :o

Gość sdfghujkljhd
kamil jgora przeginasz, sa kobiety ktore pchaja sie w patologie, ale tez sa takie co maja cos w glowach :D, zalezy od człowieka, zreszta co ty sie tak przejmujesz tymi kobietami, to ich wybor

Gość tobi...
No i prawiki wytulmaczyly juz sobie dlaczego nie moga nic zaliczyc. Boszz przeczytajcie co napisaliscie a bedziecie wiedziec czemu zadna was niechce. To nie sa tektsty niesmialego studenta tylko zalosnego lamusa. Hehe