Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no mam przesrane! :(

Od 3 dni na Sympatii. Tylko 9 facetów z mojego miasta odpowiada moim kryteriom!

Polecane posty

3 dni temu zarejestrowałam się na Sympatii. Dzisiaj odpaliłam szukanie wg takich kryteriów: - wiek 29 - 37 lat - wykształcenie wyższe - z mojego miasta v I znalazło się dokładnie... 9 facetów! A przecież moje miasto ma 45 tys. mieszkańców, do jasnej ...! Żaden z kandydatów mi się ze zdjęcia nie podoba, będę patrzeć dalej, na miasta sąsiednie, ale tak czy owak to dołujące! 😭

Weszłam tam tak z ciekawości bardziej niż w celu poważnych poszukiwań, ale nie sądziłam, że się aż tak rozczaruję! :-O

Nie jestem na żadnym portalu randkowym, więc nie wiem jak się przedstawia sytuacja z kandydatami. Może faktycznie w okolicznych miastach jest lepiej?

Gość gadający gad
Rozszerz obszar działania lub zmień kryteria.

Wiecie, tam jest mnóstwo kryteriów, wg których można szukać, np. - stosunek do małżeństwa - czy chce dzieci, albo czy ma - hobby - zawód - języki obce - znak zodiaku i milion innych, a ja dałam tylko wiek, wykształcenie i miasto, nie zagłębiając się w inne pierdoły! i nie ma w czym wybierać :(

Fiku, bez żartów. Najeżdżasz tak na facetów, zakochujesz się w co drugim, ale jakoś żaden nie zwraca na Ciebie uwagi. I teraz wywnioskuj w kim jest problem. ;)

Gość hjkuioioppp
A ty myslisz, że ludzie w twoim mieście nie mają co robić tylko siedzieć na jakimś beznadziejnym portalu randkowym.

Gość gadający gad
Sympatia to nie supermarket:)

Z miasta wojewódzkiego (60km od mojego) jest rzeczywiście w czym wybierać. I to tylko potwierdza, że powrót po studiach do swojego rodzinnego miasta bez męża (bo się nie miało ochoty czy czasu za żadnym gonić tylko siedziało się w książkach :P ) to nie do końca dobry pomysł... :-O

Gość selavi selavi
W moim mieście ani nawet województwie nie było nikogo fajnego,dlatego szukałam sobie po całej Polsce i znalazłam szybciutko,sprowadzilam go nawet do siebie hehe i mieszkamy teraz razem:)

A mnie się wydaje, że portale randkowe to trochę jak supermarket właśnie.

Tyle że towaru nie można sobie pomacać i sprawdzić, tylko w ciemno się pakuje do torby i dopiero w domu jest niespodzianka... Wydaje mi się, że to nie dla mnie, ale zobaczymy. To dopiero trzeci dzień, daję jakiemuś Księciuniowi z Bajki jakieś 7 dni, żeby mnie znalazł :P no max 10 dni ;)

Gość gadający gad
sama szukaj

Gość eddiiii
Zostaniesz już niestety starą panną !!!

Gość Heniu
Ja spełniam te kryteria ale po wuju miałbym siedzieć na jakiejś wiosce? Niby jak, kończę studia w mieście i przenoszę się na wieś? :) Realizować się jako traktorzysta i żigolak wiejskich lampucer? Szukasz w polu procesorów i się dziwisz, że ich nie znajdujesz - obornika poszukaj albo wyleź z pola i jedź do miasta.

Gość Ojacieniemogiem&
Komu się chce płacić za denne portaliki randkowe i to taką grubą kasę. Bardzo niewielu chyba... :o nie wierzę, że mozna być takim desperatem i płacić 30 zł miesięcznie za coś takiego!!!! Czy tam nawet 40, bo czytałam, że na jednym portalu tyle kosztuje... :o

Gość e-konto
9 to i tak duzo. mi z wawy nikt nie pasowal;)

Gość Ojacieniemogiem...
To nie lepiej bajerować na fotka pl? :P za darmo i duzy wybor