Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia9518

Nie wiem co robić pomóżcie mi proszę Was .

Polecane posty

Cześć nazywam się Madzia w tym roku w marcu mam 18 lat . Opiszę wam krótko moją historię . Miałam 12 lat , gdy rozwiedli mi się rodzice , trudno takie jest życie nie układało się między nimi . Ja i mój brat blizniak , mieszkaliśmy z mamą , bo tata wyjechał do Anglii i tam mieszkał , ze swoją teraz obecną ,, nową żoną '' . Wszystko było okej , jak zgadzałam się z nim , to było okej , ale gdy zaczełam dorastać i rozumieć , to zadzwonił powiedział , że nigdy mnie nie kochał , nie traktował jak córki i dla niego zawsze liczył się mój brat , że nie umiem dogadać , się z jego nową żoną , a brat umie ... okej , zabolało mnie to bardzo , ale już się z tym pogodziłam i mam go w dupie . Kłamał , że mama nie żyje , bo 4 lata temu wyjechała do Anglii , bo miała długi ułożyła sobie tam życie i tam chce zostać na stałe . Nauczyłam się żyć bez rodziców i dobrze mi z tym . Mój brat nie traktuje mnie jak siostry tylko jak jakąś szmatę , wyzywa , jak powiem coś na temat ojca , zaraz mi wojnę robi , bo tata jest taki kochany .. miałam próbę samobójczą , bo miałam za dużo problemów , doszlo to z ojcem , dziadek też nie jest łatwo w domu , teraz jest okej , miałam depresję , wyszłam z niej . Przeklinałam oduczyłam się , jestem spokojnejsza , tylko mój facet , ciągle robi mi wyrzuty , a to że jestem flegmatykiem , a wcale tak nie jest , wiecznie all robie , dla niego źle kocham , go i wie o tym , teraz skończę 2 klasę i wyprowadzam się do niego , jest starszy 16 lat i niższy 10 cm , ale nie przeszkadza nam to bo się kochamy i nie wiem , co będzie , jak zamieszkamy , czy też będzie mi tak marudził , co mam robić , chcę się zmienić ..

Mam inną rodzinę , babcię , dziadka , ale będę teraz mieszkała , z nim i to on pomógł mi w tych problemach wyciągnął mnie z tego dołka kocham go ponad życie , ale nie wiem co robić , on uważa , że all co robię jest źle ..