Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o kradzieże

CZY KIEDYKOLWIEK ZGINĄŁ WAM WÓZEK ALBO FOTELIK?

Polecane posty

Gość Pytanie o kradzieże

NP. Z KLATKI SCHODOWEJ, Z PIWNICY BLOKU, Z SIEDZENIA SAMOCHODU, Z BAGAŻNIKA? ZDARZYŁA WAM SIĘ W ŻYCIU TEGO RODZAJU KRADZIEŻ? CZY UDAŁO SIĘ ODZYSKAĆ SKRADZIONĄ RZECZ? NAMIERZYĆ I ZŁAPAĆ SPRAWCĘ? PODZIELCIE SIĘ SWOIMI DOŚWIADCZENIAMI!

Gość całe życie w bloku
Zginął mi wózek spod spożywczaka na osiedlu-za ciasno było żeby wjeżdżać. do dziś się cieszę że nie miałam zwyczaju zostawiać dziecka w wózku. wózek się oczywiście nie znalazł, sprawcy nie znaleziono.

Gość Hamelia
mnie zajebano rower córki

Gość Pytanie o kradzieże
JESZCZE FAJNIE BY BYŁO GDYBYŚCIE ZAZNACZYŁY CZY CHODZI O JAKIŚ DROGI MARKOWY SPRZĘT, CZY NIEKONIECZNIE. ZASTANAWIAM SIĘ CZY ZŁODZIEI INTERESUJĄ TYLKO DROGIE ŁUPY, CZY KRADNĄ WSZYSTKO JAK LECI, JEŚLI TYLKO NADARZY SIĘ TAKA OKAZJA?

Gość mi zajebano dziecko
2-letnie, ale odniesiono z powrotem:)

Gość incognito*
jak ktos potrzebuje wózka a nie ma kasy i na pewno nie zna się na cenach to mu jest obojętne co weżmie

Gość jak byłam mała to pamiętam, że
wszyscy zostawiali dzieci w wózkach pod sklepami spożywczymi jakoś nikt się nie bał porwań ani kradzieży mimo że biedniej było niż jest teraz. jacyś chyba lepsi ludzie byli dawniej...

mi skradziono z klatki - nie znalazł sie do dnia dzisiejszego .... trzeba byc bezdusznym żeby dzieciom zabierać ...

Gość i bardzo qrwa
znajomy ma komis wózków i często mu przyprowadaja wozki podejrzane typy

Gość gratce ukradli
Pisala o tym niedawno na jednym z topikow

Gość ss rucha Grzesława
to, że z klatek kradną to bardzo dobrze! lochy klatka to nie wasza graciarnia!

Gość chocbym nie wiem jakie
Miala zaufanie dosasiadow,na klatce bym nie zostawila,bo przeciez moga chodzic tez ludzie z zewnatrz. Kiedys moja mama zostawila mojego brata w wozku pod sklepem. Byla to nieduza turystyczna miescowosc,konicec lat 70. Jaak wyszla ze swoja siostra to przed sklepem ani wozka ani dziecka i panika. Na szczescie w parku obok z moim bratem spacerowal sobie bardzo znany aktor ;)zobaczyl wozek a w nim dzieciaka i przykro mu sie zrobilo ze on tak sam pod tym sklepem lezy i wzial go na spacer ;)

Gość mieszkajaca w szczecinie ...
MNie kiedys zginal,mieszkam na strzezonym osiedlu.jak zwylke zostawilam wozek na klatce,w budynku mieszkaja tylko 4rodziny.

Ja udaremniłam kradzież - postawiłam wózek na klatce schodowej przed drzwiami do mieszkania żeby wysechł ze śniegu, po jakiejś godzinie chciałam go wprowadzić do mieszkania, a tam dwie Cyganki już go pakują do windy.. Gdybym wyszła pół minuty później, dziecko nie miałoby wózka :O

Gość karakuly sof
to prawda, cyganichy kradna na potege.

Gość lkjhgfdjhgfdtyui
u nas kradna często złomiarze :O potem widzę że smiga fajnym podwoziem z tym swoim dobytkiem.Mojej kolezance kiedys po złości ktos wrzucił niedopałek tylko że w wózku było dziecko na szczeście nic sie nie stało, za to na sąsiednim osiedlu wkładają gówna do wózków tez po złości..masakra!

Gość monikalI
mi ukradli wózek x-lander spacerowkę z takiej wózkowni która była zamykana na kłodke i miało do niej dostęp kilkoro jeszcze sąsiadów, podejrzewam kto mógł ukraść ale za rękę nie złapałam.

Gość piszcie jeszcze!
hops