Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saxypp

ból łydki i puchniecie??

Polecane posty

Gość saxypp

od roku sresni 1-2 razy na mies puchnie mi lewa łydka i odchuwam ból(mnije wiecej taki jak przy zmienie opgody boli mni ereka ktora kiedys byla zlamana) bylam u 2 chirurgów miaalm usg żył i nic nie wykazalo a noga dalej puchnie i boli . na poczatku bolala mnie lyska a teraz mi promieniuje do uda, czasem mnie boli nawet jak ie puchnie. ma ktos podobny problem?? bo juz nie wime co to mze byc i do jakiego lekarza sie udac? od roku sresni 1-2 razy na mies puchnie mi lewa łydka i odchuwam ból(mnije wiecej taki jak przy zmienie opgody boli mni ereka ktora kiedys byla zlamana) bylam u 2 chirurgów miaalm usg żył i nic nie wykazalo a noga dalej puchnie i boli . na poczatku bolala mnie lyska a teraz mi promieniuje do uda, czasem mnie boli nawet jak ie puchnie. ma ktos podobny problem?? bo juz nie wime co to mze byc i do jakiego lekarza sie udac?

Gość saxypp
pomoze mi ktos?

Gość saxypp
??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość iwona12345
mam bardzo podobny problem, puchniecie lewej lydki. Bylam u naczyniowca, ktory przepisal mi Otrex i masc rutoven, nie pomoglo. Zrobilam Usg, ktore nic nie wykazalo. Zrobilam rezonans, nic... A noga codziennie puchnie, sztywnieje i boli.

Gość Mati5356
Ja tak mam codziennie z siusiakiem, tyle że przechodzi i po czasie z powrotem wraca.

Gość iwona678
Iwona, 12345 znalazlas rozwiązanie? juz nie wiem gdzie szukac pomocy, mam to samo. Otrex,Rutoven i inne... Rezonans nic, doppler nic