Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusiaaaaaaaaaa

bułeczka czy motylek?

Polecane posty

Gość milusiaaaaaaaaaa

Bo ja mam bułeczkę,a na tym forum motylki są wychwalane ponad miarę, Bułeczki górą ! Kogo bardziej podnieca bułeczka z paseczkiem? Bo ja się czuje dyskryminowana kurde !

milusiaaaaaaaa, oczywiście że bułeczka!!!! A bułeczka z paseczkiem to już w ogóle sama rozkosz dla oczu :*

Gość nienienienie i nie
a jestes niedowartosciowana zeby tu dyskusje czy glosowanie robic?! masz buleczke i tyle. siostra twoja ma motylka i juz. ja mam buleczke. moja siostra ...?nie wiem nei zagladalam. LUDZIE!!!GOSPODARKA SIE WALI, DZIECI NASZE NIE MAJA TU PRZYSZLOSCI A WY TAKIMI RZECZAMI SIE PRZEJMUJECIE?! do hospicjum dla dzieci idzcie a pozniej pomyślcie jaki temat na kafe założyć...załosne.

Gość milusiaaaaaaaaaa
OOO jak miło usłyszeć,bo wszyscy zachwycają się motylkami,że takie cudne...a bułeczki to co?

Gość milusiaaaaaaaaaa
no widać niedowartościowana jestem:P

No i co? Czujesz sie z tym gorzej? Ja mam bulke i lotto mi czy komus sie to podoba czy nie ;) Przeciez sobie jej nie zoperuje ;) Qurwa ze tez ludzie sie takimi pierdolami przejmuja :D

Gość ichtudirweh
ee tam pterodaktyl z rozdziawionym dziobem pelnym ostrych zebow to jest dopiero hardcore i emocje a nie byleczki czy motylki, milusie mieciusue i oble do urzygania

Gość unryreuekrue
preferuje motyle

Gość milusiaaaaaaaaaa
no właśnie:(

Gość facet.......
Ja wolę motyle, ale takie delikatne. Bułki mnie nie kręcą.

Gość milusiaaaaaaaaaa
DLACZEGO ??? buuuu

Gość ichtudirweh
a tak poważniej dziecko to sluchaj dalej sierotek ktore nie dość, ze widziały jedna to w dodatku na zdjeciu co to kurwa za róznica?? ważne czy sie twojemu facetowi podoba, a nie, czy to kurwa buleczka, motylek, stara sroka czy kozia dupa

nie pisz już głupot, chcesz żeby każdy Ci napisał że jesteś fajna ? Jedne są takie inne takie Jedni wolą takie inni takie w tym cały urok :)

Gość facet.......
Nie wiem, może dlatego że każda moja kobieta jak do tej pory miała motylki. Takie cipki fajniej się liże niż bułki. Bułki są "zamknięte", trudniej się do nich dostać :)

Gość fletch blow
a co cie to obchodzi komu co sie podoba? z wszystkimi facetami spisz,ze musza sie zachwycac twoja buleczka? mnie nie interesuje opinia wszystkich lasek na temat mojej paly

Gość bdbsbs
Jak urodzisz bedziesz miala taka rozklapioche ze bedzie ci oboietne czy masz bulke czy motyla

Gość milusiaaaaaaaaaa
nie śpię,że wszystkimi facetami,cały czas jeden:) tak tylko zapytałam,bo wszyscy tutaj motylki i motylki:P

Zielonka, w prawdzie nie jadam pieczywa, ale zrobię wyjątek i wciągnę na śniadanie ;-)

Gość grigorij
Te tematy o wspaniałych motylach to zakładają właścicielki rozklapioch żeby się dowartościować o bułkach tematy nie powstają bo nikt nie ma powodu że by o nich pisać :D O pięknym płaskim brzuszku też nikt tematów nie zaklada tylko o dietach i celulicie na dupie - wniosek ?? :D

Wniosek jest taki, że piękny brzuszek jest do bani, a rozstępy mnie podniecają jak jasna cholera!