Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola_1981

sposób na cellulit szybko:)

Polecane posty

Gość lola_1981

:)

Gość lola_1981
zastosowałam i działa efekty expressowe:)

Gość lola_1981
CZYLI NIKT NIE JEST ZAINTERESOWANY tanim SPOSOBEM NA TO BADZIEWIE?? OK:) TO PA:)

Gość jkb
Nie ma tanich i łatwych sposobów. Dieta,zabiegi albo wklepywanie jakiś żelów wymaga systematyczności

Gość lola_1981
A SA MAŁO WIESZ:)

Gość jkb
Więc powiedz

Gość lola_1981
banki chinskie:) to koszt 30 zł + olekek i 3 l wody w ciągu dnia:)

Gość mimikanka
próbowałam baniek chińskich i strasznie mnie bolało! Nie dałam rady się w ten sposób masować. Ja jednak zostanę przy moim ukochanym peelingu z kawy. Dodaję do kawy tylko olej rzepakowy który dzięki zawartości witamin odżywia skórę. To też tani i skuteczny sposób :)

Gość lola_1981
a co ci peeling da? :) tylko skóra bedzie gładsza cellulit nie zniknie ja wchodziłam po prysznic i najpierw porządnie rozgrzewałam ciało później dalej pod gorącą wodą smaruje sie oliwką i masuje najpierw troszke boli a później już wcale :) w ten sposób masuje jedną noge nawet 30 min:) i siniaków też w ten sposób nie ma:) a efekty są super:) zabieg jest 100 razy lepszy niz ENDRRMOLOGIA szkoda kasy na to ja zrobiłam 40 zabiegów kazdy za 100 gdybym wiedziała wczesniej nie poszłabym na ani jeden a i tak cellulit zmniejszył sie tylko o polowe po endermologii

Gość Spokojneee
serum do ciała ze szwajcarii - do kupienia już w Polsce działa w ciągu 2 tygodni ! Nazwa: dermatopoietin , cena - do przeżycia!

Gość pełniaszczescia
jak chcesz szybko się cellulitu pozbyć to polecam udać się do pani Irminy z Good time day spa, ona określi dokładnie jaki masz rodzaj cellulitu no i dobierze odpowiednie zabiegi.

Gość bea55
A jakie banki chinskie? te gumowe takie ? i jakiej wielkosci uzywasz, te najwieksze tak ? ja mam cellulit, robilam kiedys endermologie regularnie, ale ilez mozna kasy wydawac, wiec chetnie sprobuje tej metody:) a brzuch i rece tez sie tym robi ? kiedys kupowalam tabletki cellasene, dzialaly ale teraz zmienili sklad teraz sie nazywaja celllasene gold, i ten sklad jest naszprycowany chemia na koncu skladow, barwniki, tlenki cos czego ja nie jem, lubie naturalne komponenty kapsulki, najlepiej zelatyna i koniec :) a po przestaniu brania tabletek cellulit wrocil, wiec to tez bez sensu, acha na usunieciu toksyn z organimzu pije codziennie szklanke wody mineralnej z zytryna, do tego dodaje zawsze jakis sok albo aloesowy, albo mango albo maliny, co akurat mam, oczywiscie soki naturalne, bez cukru, ze sklepu zelarskiego :)

Gość duzaklusia86
Ja mam bańki, stosuję tą trzecią, czyli nie największą tylko mniejszą niż największa :P nie wiem jak to inaczej ująć :D a na wewnętrzną stronę ud najmniejszą, bo boooli :( ale efekty niesamowite. http://duzaklusia1.blogspot.com/

Gość gość
Szybko to może nie, ale przy regularnym stosowaniu peeling zrobiony z oleju (rzepakowy jest tani a dobry, bo ma dużo witaminy E) i kawy (ma działanie antycellulitisowe) działa cuda :)

Gość gość
jak ma być szybko to chyba najbardziej skuteczne będą zabiegi w gabinecie kosmetycznym, możesz się wybrać do Good Time day spa tam mają super pakiety na zabiegi zwalczające cellulit.

Gość kingoflive
nie wiem, czy tak na szybko to się da? Bo jednak ja walczę z nim już jakąś dłuższą chwilę i jakoś średnio mi to idzie, a w Good Time to jakie zabiegi byłyby najlepsze?

Gość gość
na cellulit pomaga liposukcja ultradzwiękowa, poszukaj w swojej okolicy

Polecam zabiegi z uzyciem drenażu limfatycznego i falami radiowymi lub ultradźwiękami, a osobiście wykonuje zabiegi velashape które są stricte przeznaczone do ujędrniania i usuwania cellulitu i to mogę zarekomendować, do tego minimum 3 razy w tyg rower lub basen i jak nawięcej spacerów. Jeśli lubi Pani chodzic w obcisłych spodniach również na czas kuracji proszę z tego zrezygnować i powolić skórze nóg na naturalne ułożenie w czasie chodzenia. pozdrawiam kosmetolog Ewelina

A próbowałyście masażów lodem?:) działa ujędrniająco i antycellulitowo :) byłam ostatnio na tym zabiegi w Medycynie Urody i chyba zrobię z tego stały rytuał :)

nie wiem czy jest jakiś sposób na to, żeby się szybko pozbyć cellulitu, ważne, żeby działać i się nie poddawać. Ale jeśli chodzi o sposoby, na to, żeby się pozbyć pomarańczowej skorki, myślę, że najbardziej skuteczne będą zabiegi w gabinetach, zresztą możecie też poczytać ten artykuł http://kobietamag.pl/lato-bez-cellulitu/ fajnie opisane zabiegi, które pomagają się pozbyć cellulitu. Szczególnie teraz jest to ważne, jak lato mamy i sezon urlopowy.