Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghdsfgdsfgdsf

mam pytanie do ludzi z kafeterii

Polecane posty

Gość dfghdsfgdsfgdsf

pytanie zupelnie serio...czy ten portal to jak naprawde ludzie teraz w polsce sa i mysla czy jest to jakas wyjatkowa grupa na przyklad ludzie ze wsi itp?

Gość kolosonty
Ugryź mnie :)

Gość oihdoi2doi2
raczej ten portal nabrałby uroku,gdyby wprowadzono przymusowe logowanie,nie byłoby podszywów i przez to niepotrzebnego bicia piany,konto znikałoby po np miesiącu bez logowania

Gość neuro ban
Cóż za piramidalna bzdura! Gdyby uczynić tak jak oihdoi2doi2 sugeruje, to nie byłoby tu już po co bywać. Byłoby to kolejne nudne forum, bez posmaku idiotyzmu. Podszyw jest sztuką trudną i niedocenianą. Owszem, uprawiają go często osoby bez talentu i przygotowania, ale sama idea podszywu jest piękna. Jeśli kiedyś to forum zakują w kajdany przymusowej rejestracji, to ja tu przestanę się pojawiać i razem ze mną wiele istot, gdyż umrze wówczas duch idiotyzmu, nieskrępowanego głuptactwa i bzdury.

panuje tu specyficzny klimat, a przymusowe logowanie tylko by popsulo wszystko

Gość dfghdsfgdsfgdsf
chodzi mi glownie o to ze te tematy sa takie sredniowieczne prawie - slub dziecko brak wiedzy jak swiat dziala itp...wiec ciekawa jestem czy tuitaj pisza tez ludzie z duzych miast itp

Gość nesse gortll peun
dfghdsfgdsfgdsf Stosowanie wyświechtanego określenia "średniowiecze", jest nużącą manierą osób nie mających pojęcia o tzw: wiekach średnich. Powtarzają tę zużytą i w istocie nieprawdziwą frazę, za tuzami oświeceniowej propagandy i wpatrzonymi w nich jak w nowych bogów, wszelkiej maści jakobinów i lewactwa, które posiali po całej ziemi, jak szatan opryszczkę.

Gość dfghdsfgdsfgdsf
moze uzyje innego slowa- zacofane w porownaniu z rezszta swiata

Gość nesse gortll peun
Lepiej trochę odczekać i zobaczyć, czy forsowana w stolicach świata nowoczesność, jest tak bardzo zdrowa, jak to ją reklamują. Może się za jakiś czas okazać, że to co nowoczesne, będzie musiało trochę jeszcze postać na pasie startowym, jak te Dreamlinery.

Gość MarcArnold
Bo to forum Gimbazy :D. Większość tutaj ludzi to przedział między 12-15 lat:)

zapewniam Cie, ze pisza ludzie z wiekszych miast - ja jestem przykladem, wykraczam tez z podanego przedzialu wiekowego - z reszta jak duza czesc osob tu piszacych. z reszta nawiazalam duzo kontaktow poza kafe (ktore sie tu zaczely) z osobami w moim wieku (i podobnymi) z wiekszych miast z calej Polski. a co najbardziej mnei zaskoczylo, przypadkiem sie dowiedzialam, ze moja kolezanka, siedzaca ze mna w pracy w pokoju, tez sie tu udziela

Gość kasiusz klej
I pewnie się pod siebie nawzajem podszywacie :D

Gość rtwerwerqwer
w wiekoszosci są tu luzie niepowazni, jacys gówniarze nudzacy się. mysle ze w 90% kafe jest dosc ogarniczone przez ludzi, ich myslenie, podszywanie, zachowanie, gadki o seksie, przechwałki i inne a w 10% jest ok.

Gość rtwerwerqwer
ach czemuż nie jestem Romeo, czemuż..? :(