Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldijfdikjd

kto jeszcze żaluje że sie nie uczyl i nie zostal lekarzem lub prawnikiem?

Polecane posty

Gość ldijfdikjd

ja:/

Gość ldijfdikjd
?

Gość I nie będe już cierpieć.
Ja na szczęście mam raka

Gość xdefcerfedfcegf
prawa nie nawidzę, a żeby lekarzem być jakimś sensownym to trzeba albo miec plecy albo byc wybitnym

ja żałuję, że nie poszłam na stomatologię, wtedy mnie to nie interesowało, za biologią czy chemią nie szalałam, ale miałam szanse zdać maturę z tego, bo byłam dobrym uczniem, teraz to już mi się nie chcę, bo praca...

Gość różą-wiatrówkk
ja

Gość ojajaoja
ja :/ albo chociaz farmaceuta

Żałuję że nie zostałem prawnikiem albo inżynierem 😭

Gość prawictwo pospolite161
Prawnikow w Polsce jest za dużo - wiec to kiepski zawód A lekarzy chirurgów brakuje

moja sasidka jest nawet prawnikiem ..

w Polsce jest za duzo prawnikow i nasz kraj ich wiecej nie potrzebuje

Gość x xycv
ja zaluje, ze nie skonczylam pedagogiki tak znienawidzonej przez wiekszosc...kocham dzieci, chcialabym pracowac w przedszkolu, mieszlam za granica gdzie moglabzm w tym zawodzie zarabiac calkiem niezle, a tak musze nauczac bachory angielskiego..

Gość ojajaoja
inżynier, lekarz, farmaceuta.. ehhh

Gość kociara1
na lekarza bym sie nie nadawała stres zbyt duza odpowiedzialnosc a na prawnika trzeba miec gębę niewyparzoną a ja jestem cicha mysia :P

Gość fqfr
Farmaceutą :D ? Buhahahaha. Tylko po Warszawskim Medycznym masz szansę coś osiągnąć, po reszcie miast jest tylko specjalizacja apteczna za 2000 zł na miesiąc 🖐️ Lekarz, stomatolog, weterynarz - to są prestiżowe zawody, podobnie jak po politechnice. Ale prawnik ? Jak nie masz znajomości nigdy nie dostaniesz aplikacji, no chyba, że Twój ojciec przekupi wszystkich wokól - trochę wyobraźni...

Gość tępi ludzieeeeee
kqfr dlatego że masz tak ograniczone myślenie nigdy niczego nie zdobędziesz w życiu :-O Mój brat wyjechał na studia do Wrocławia, 300km od domu, nie miała tam żadnych snaomości, moi rodzice są po zawodówkach i całe życie w nasyzm miasteczku, 0 znajomosci, a mój brat wyjechał i dzisiaj jest na aplikacji radcowskiej. I kto mu niby to załatwił? kogo przekupił? :-O tzreba sie uczyć i być bardzop mądrym, a wtedy wszystko można SAMEMU osiągnąć, bez oglądania sie na zanjomosci :-O

Gość tępi ludzieeeeee
sorry za literówki za szybko piszę i wkurzają mnie takie denne teksty!

Gość ojajaoja
co Ty pierdzielisz.. Wiesz ile weterynarz zarabia? :P Gówno nie pieniądze ;p moi znajomi są po farmacji po akademii medycznej w Poznaniu i świetnie im idzie ... ;)

Gość Ania213123
ja studiuje prawo i troche teraz żałuje ,że nie poszłam na jakis medyczny kierunek...

Gość Ania213123
np na fizjoterapie... W Polsce zarabia się grosze ,ale usmiedomiłam sobie ,że moglabym potem wyjechać do UK np i tam bym nieźle zarabiała

Gość ojajaoja
eee tam fizjoterapia ;p niewiadomo czy z Polskim dyplomem by Cię tak chętnie przyjęli. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma ;)

Gość fqfr
tępi ludzieeeeee - nie denerwuj się złoto, bo widać, że coś cię zabolało ewidentnie, ale mam znajomych po prawie i widzę kto dostał aplikację a kto NIE. NIe musisz wierzyć nie obchodzi mnie to - aha, ja doszłam do WSZYSTKIEGO sama, sama wybrałam ciężki kierunek, sama rezygnowałam z imprez, przyjemności, żeby coś osiagnąć i zrobiłam to, teraz mam świetna pracę, z której nie dość, że mam dobre pieniądze to i satysfakcję... szkoda, że zawsze znajdą się ubodzy fizycznie i duchowo, zaślepieni frustracją durni ludzie, zmień swoje smutne zycie zanim nie bedzie za póxno :O 🖐️

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tez mam kumpla który jest prawnikiem, cały czas pnie sie do góry, teraz jest asesorem i wszystko osiagnał zupełnie sam bo rodziców nie ma zero znajomosci wiec nie pierdolcie ze jak sie chce to bez znajomosci nic sie nie zdziała bo to kłamstwo

Gość ojajaoja
FQR a co skończyłaś, pochwal się

Gość Ania213123
Może i można zdziałać bez znajomości ,ale trzeba być baaardzo zdolnym ,a ja może i jestem zdolna ,ale nie aż tak Moja koleżanka po prawie wyjechała do Berlina , tam znalazła prace w banku i teraz nieźle zarabia...Też bym tak chciała :( Tu w Polsce mam jakieś ,,plecy" ,ale takie ,że mogłabym pracować w jakiejś firmie po studiach w Warszawie ,ale zobaczymy...

Gość ojajaoja
zaraz się zlecą na kafe i okaże się że tu sami lekarze i prawnicy siedzą :p

Gość ona27777777
a ja żałuję, że zostałam prawnikiem :-O

Gość ojajaoja
zaraz się zlecą na kafe i okaże się że tu sami lekarze i prawnicy siedzą :p