Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldijfdikjd

kto jeszcze żaluje że sie nie uczyl i nie zostal lekarzem lub prawnikiem?

Polecane posty

Gość Ania213123
Ogólnie dobijające jest to ,że akurat na nasz start musiał sie pojawić ten pieprzony kryzys... Wszedzie ciezko o prace i u nas i za granica:( Choć za granica jest i tak o niebo lepiej z zarobkami

Gość Ania213123
ojajaoja - teraz to dość oblegane kierunki studiów wbrew pozorom :O

Gość kkkkccccc
ja sie nie uczylam i zarabiam wiecej niz prawnik i lekarz,studia dzisiaj nic nie daja,trzeba miec leb do interesu:)

Gość ojajaoja
ona2777777 dlaczego? :)

ja żałuję że nie poszlam do zawodowki na fryzjerkę. To jest cos co kocham. Ale rodzice mowili "gdzie???? do ZAWODOWKI ????????" Miala bym prace ktora kocham i moze swoj maly salonik. A teraz dupa.

Gość tępi ludzieeeeee
Tak zabolało mnie :-O boli mnie imbecylizm ludzki i zwalanie na innych własnej nieudolnosci zyciowej. XXXX ja skończyłam studia okołomedyczne i nie narzekam, pracuje w szpitalu i mam własną DG.Nikt mi niczego nie załatwił, bo w Szczecinie nie znałam ani 1 osoby jak się tu przeprowadziłam.

Gość Ania213123
kkkkccccc- to ,że nic nie daja to sie nie zgodze , ale też może sie komuś udać kto nie ma studiów - jak Tobie

Gość Ania213123
kkkkccccc- to ,że nic nie daja to sie nie zgodze , ale też może sie komuś udać kto nie ma studiów - jak Tobie

Gość Ania213123
śmierć- jeszcze możesz isć do zawodówki na fryzjerke , krótko trwa z tego co wiem ,więc co stoi na przeszkodzie ? ;)

Gość ojajaoja
Dupa tam, smutno trochę, najlepsze jest to jak tym, którym się udało z wyższoścą się wypowiadają jacy to oni mądrzy byli, zrezygnowali z imprez itp i na około wyzywają pozostałych od tępaków.

Gość Ania213123
no właśnie ,a poza tym owszem , duzy wpływ mamy sami na to co osiagniemy ,ale to też zalezy od pewnych czynników losowych więc ci co sie mądrzą jacy to oni są zdolni itd bo udało się zdobyć w miarę dobra pracę ,a innych wyzywają od tempaków nie wiedzą co mówią chyba . Teraz jest krysys i nawet wykształceni ludzie z ambicjami ,ale bez szczęścia czasem kończą na kasie... Mam koleżankę po prawie co też na kasie pracuje... Smutne ,ale prawdziwe. Owszem po aplikacji zarobki są niezle ,ale łatwo mówić żeby ją zdać jak zdawalność to pare procent ,a pytania sią nie raz tak dobierane żeby zdali głownie ci co mają znajomości

Gość ona27777777
bo i tak pracuję teraz zupełnie w innej branży, a tamtych straconych lat i pieniędzy nikt mi nie odda

Gość ojajaoja
czyli wychodzi jednak, że medycyna to jest to :D kurdęęęęęęęęę a byłam tak blisko :P

Gość a może stąd coś
ja nie żałuje, że nie jestem lekarzem czy prawnikiem... jestem inżynierem i lubię swój zawód :) ale pewnie dla większości z Was nie jest jeszcze za późno na realizację, może niekoniecznie medycyna ale może warto zrobić jakiś ciekawy kurs lub studia :) nie ważne jaki ma się zawód, ale ważne żeby lubić to co się robi (no i oczywiście aby finansowo też jakoś wyciągać)

Gość ojajaoja
inżynier też jest spoczi :D też bym chciała, ale nie mam takich zdolności niestety jak widzenie przestrzenne itp. Autocad to dla mnie kosmos ;]

Gość a może stąd coś
ojaoja no akurat na tego typu studia to już konieczne są pewne predyspozycje i sądzę, że trzeba to lubić (zwłaszcza jak się jest kobietą to bez pasji ciężka sprawa). może kasa nie jest z tego taka jak pensja lekarza, ale z pracą nie ma problemów :)

Gość ojajaoja
mój Ukochany Mężczyzna jest inżynierem :)) Także wiem jak to wygląda od środka :D bardzo sexy :D

Gość a może stąd coś
hehehe, zgodzę się, bo mój mąż też jest inżynierem :D