Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1wer2tyu

wiotka skoraa na twarzy po odchudzaniu ...

Polecane posty

Gość 1wer2tyu

jestem facetem. w sumie po odchudzanie wszedzie mi cos wisi :P ale o ile widze, ze silownia przynosi efekty i ujedrnia klate, uda, brzuch itp. ;) tak nie weim co zrobic z twarza :( mam 25lat, a skora na twarzy jak u 40 latka, taka zmeczona, zmarszczek nie ma, ale wiotkosc jest :( poleccie jakies kremy, zabiegi itp. bo nie mam pojecia co stosowac :(

Gość mimikanka
na twarz również są ćwiczenia :) Poszukaj trochę w sieci tutoriali jak ćwiczyć mięsnie twarzy :)

Gość hehehe, a moze sa jednak jakie
specyfiki, bo nie chce mi sie z silowni przychodzic i znowu cwiczyc :P

Gość 1wer2tyu
no bez jaj dziewczyny. nie stosujecie nic do twarzy ???

Gość maksymalistaka
Jezeli masz wiotka skore na twarzy to nic lepszego nie mozesz zrobic jak Maximusa, faktycznie ma silowni mozesz sobie ujedrnic cialo ale z twarza tak nie bedzie. Mysle ze zabieg bardzo ci pomoze w szczegolnosci ze nie tylko ujedrnia skore ale i dziala na miesnie, wiec masz efekt takiej gestej skory a nie tak zewnetrznie, To bardzo dobry zabieg na cale cialo, z reszta zobacz sam na ich stronie efekty faktycznie sa takie znakomite i widoczne juz po pierwszym zabiegu.

Gość gość
Proponowałabym jakiś suplemencik z kolagenem np...Marine Collagen...Kolagen ze skór ryb morskich .. ... jest związkiem, którego cząsteczki są mniejsze niż cząsteczki kolagenu pochodzenia zwierzęcego, dlatego jego działanie jest dużo bardziej efektywniejsze.

Gość rex turbo
ty już nie spamuj tym gównem

Gość gość
Na wiotką skórę polecam kolagen morski skóra staję się bardziej jędrna co dodatkowo jest przydatne w walce z cellulitem.

Gość gość
Stosuję kremy ujędrniające ale kupiłam kolagen morski w kapsułkach i dodatkowo łykam. Dużo się pisze na forach o kolagenie spróbuję

Gość Justi33

ja miałam ogromny problem z wiotką skórą dlatego udałam się na zabieg i jestem bardzo zadowolona z efektów! wybrałam zabieg urządzeniem Hifu w SC Beauty Clinic - doszlo do napięcia skóry i efektu podobnego do liftingu operacyjnego 

Gość panija

oj, wiem co czujesz, ja też po odchudzaniu zobaczyłam, ze mam wiotką skóre na twarzy. Człowiek chce lepiej wyglądać, odchudza się i tu takie coś... jak pech to pech... ale ten pech pomogła mi usunąć klinika Dethloff. Swietni ludzie mówie wam! Dla nich nie ma słowa "nie da się" robimy swoje i tyle! Na wiotką skóre na twarzy polecam u nich mezoterapia skoncentrowanymi czynnikami wzrostu - bardzo mi pomogło. Po 3 cyklach sprawa wiotkiej skory została zamknięta. POLECAM