Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczyna mnie to drażnić...

Mój facet gada ciągle o innych dupach.

Polecane posty

I to już nie jest kwestia zazdrości z mojej strony, to zaczyna mnie wkurwiać. Jak przestaję zwracać uwagę, to tym bardziej mnie wkurza. Robi to specjalnie, ja to wiem, ale ile można wysłuchiwać głupot? :-o Już sama nie wiem czy traktuje mnie poważnie czy nie. Spotykamy się od pół roku.

Gość kkkkccccc
skoro mowi o innych dupach moze jest gejem?

Zdecydowanie 🖐️

haha no jak gada o innych d..pach to na pewno traktuje Cie powaznie :D a tak serio, nie trać czasu dziewczyno!!!!:O Skoro Ty juz sie zastanawiasz nad takimi rzeczami to weź go zostaw jak najszybciej, bo tak do usr,anej dygdy moze byc... daj spokoj ...

Gość nivEJABLE
znaczy,ze jest chamem i nie liczy sie z twoimi uczuciami. powinnas kopnac go w tylek. to szczeniak ,niedojrzaly,nie mezczyzna. ile ma lat 15???

Gość keep_calm_and...?
w sensie ze jak gada o innych dupach...? podaj jakieś przykłady.. eh ci kolesie ://

Gość smutny gawron
Masz dwa wyjścia 1. Kompletnie NIE reagować na jego wywody lub przytakiwać od niechcenia- nie pokazuj, że Cię to rusza 2. Wypalić prosto z mostu, że skoro tak lubi gadać o innych to może pora na zerwanie, bo chcesz kogoś kto Ciebie będzie wielbił, a nie inne dupy. Jego gadanie o dupach, może wcale wynika z faktu, że mu się podobają. Może koleś ma zaniżoną samoocenę i chce troszeczkę uszczuplić Twoją. Może nie czuje się zbyt pewnie przy Tobie i chce byś Ty również czuła, że możesz go stracić, a on przecież może w każdej chwili polecieć do jednej ze swoich dup :D ( mało prawdopodobne).

Gość dziewczynazdrugiegopietra
może czuje się niedopieszczony? chciałby poczuć bardziej, że Ci na nim zależy, że jesteś zazdrosna no nie wiem, może ma po prostu kompleksy i potrzebuje większej dawki dowodów o Twej miłości jesli Ci przeszkadza jego zachowanie to porozmawiaj z nim na spokojnie, powiedz, że Ci się to nie podoba i że nie ma za grosz taktu jeśli nie poskutkuje - odejdź

Rozmawiałam i nie poskutkowało, a to że ma kompleksy jestem w 100% pewna.

Gość dziewczynazdrugiegopietra
no a często okazujesz mu swoje zainteresowanie? wiesz ja nie wiem, ale taki zakompleksiony facet może w końcu stać się jakimś tyranem, mega zazdrośnikiem,albo zdradzać na prawo i lewo aby upewnić się czy któraś by chciała oczywiście nie zawsze, więc możesz zaryzykować ale wg mnie facet ktory przy swojej dziewczynie mówi o innych w sensie chwalenia innych urody, wie, że powoduje u niej zazdrość jest prostakiem, który nie jest w żadnym stopniu dojrzały emocjonalnie do normalnej relacji a prostaki mnie zupełnie nie kręcą

Gość tak.tak.tak.
Rozumiemy, ale podaj moze ze dwa przyklady jak on gada o tych innych d---pach? I co mowi niby? I co cie w tym tak denerwuje?

Chodzimy sobie po sklepie i nagle wyhaczył jakąś dziewczynę stojącą na promocji: "o jaka fajna czarnulka, niezła dupa z niej" no błagam :/

Gość tak.tak.tak.
aha, a powiedz jesli ty mu zwracasz na to uwage, to co on mowi, jak reaguje? Obiecuje, ze juz nie bedzie, czy udaje, ze nie wie o co chodzi, czy wrecz posadza cie o chorobliwa zazdrosc? Czy jeszcze cos innego?

Gość oj, oj, oj ...
Oj coś czuję, że jest tymczasowo Tobą zainteresowany. Jak znajdzie lepszą (jego zdaniem oczywiście) zapewne od Ciebie się odwróci. A tak nawiasem, że są tacy popaprańcy! Współczuję.

Gość nivEJABLE
niewazne czy ma kompleksy czy nie,nie powinien sie ak zachowywac i koniec!!!wypierd....bym go gdzie pieprz rossnie.szanuj sie dziewczyno,on nie ma prawa do takiego zachowania

Jak reaguje? Jestem zazdrosna i koniec. A jak mu mówię, że to nie jest kwestia zazdrości tylko nie powinien tak się zachowywać, to kompletnie do niego nie dociera. Niby obiecuje, że się poprawi, male gówno z tego wychodzi.

Gość tak.tak.tak.
nie wiem jak dlugo jestescie razem, ale ja bym postawila na jedna karte, to znaczy powiedziala bym mu, ze to nie wazne czy jestes zazdrosna czy nie, nie zyczysz sobie takich jego zachowan bo cie to upokarza. i jesli jeszcze raz to sie zdarzy to nie chcesz z nim dalej byc. ale...jesli sie tak stanie to musisz to faktycznie zakonczyc, inaczej nigdy wiecej nie bedzie traktowal cie na powaznie (jesli w ogole to jeszcze robi). a tak na marginesie to co innego jak facet sie czasem obejrzy za ladna dziewczyna a co innego takie oblesne teksty.

Gość matyldama
witam w klubie, moj tez miał takie tekst- ale kiedeys po prostu wziełam go w oborty- powiedziałam cichym i powaznym glosem/ wiem ze to na niego działa najabardzoiej, a nie krzyki i pretensje/ co o tym mysle, ze nie mam zamiaru tracic dla niego czasu, po to by grac II skrzypce, ze jak ma ochote komplementowac w mojej obecnosci inne dziewuchy to dorga wolna, nic na siłe, ze to ja mam byc dla niego wazne, wyjątkowa- i dodałam, ze na dzien disiejszy to obce baby słysza to, co powinnam słyszec ja.....ja na razie widze ze sie uspokoił

31 lat i gada o dupach? idiota jakis a nie mezczyzna/...powiedz ze albo przestanie gadac albo sie rozstajecie ...bo ty chcesz miec mezczyzne a nie byle dupka bo byle dupka mozesz miec na machneicie reka

Tylko w tym problem, że ja już mu powiedziałam co o tym myślę i że sobie tego nie życzę. Jest chwilę powagi, uspokaja się, a później na nowo to samo. I naprawdę nie jestem w tej kwestii zazdrosna - chociaż On myśli zupełnie inaczej - mnie to najzwyczajniej w świecie irytuje i wkurza.

Gość nivEJABLE
to go zostaw,na troche,zastosuj terapie szokowa,jesli to nie pomoze,to daj sobie spokoj. stary dziad,a glupi. takiego zachowania to bym sie spodziewala po uczniu gimnazjum,a nie po 30 latku. tyle,ze jak znam zycie,to ty pewnie zycia sobie bez niego nie wyobrazasz i dalej bedziesz w tym tkwic.niektore kobiety lubia robic za meczennice i plakac

Gość madrosc zyciowa
bo jestes kiepska kucharka, sprzataczka i kochanka

Gość mam pytanko techniczne
"Mój facet gada ciągle o innych dupach" nie byłoby nudno gdyby ciagle gadał o tej samej?

Gość Ju..........
A może to podziała? Jeśli sytuacja sie powtórzy, podejdź do skomplementowanej przez Twojego faceta kobiety i powtórz jej to, co o niej powiedział:) Może się opamięta, a na pewno zawstydzi:P

Ju - mam właśnie takie plan :D

Gość niveakrem
bardzo go widac kochasz,jesli masz dla niego zamiar tak sie upokarzac