Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakłopotanaa69

Kupujecie coś dla męża na Walentynki?

Polecane posty

plastry, czy tabletki sentymentalne?? gdzie tu logika czy jakiekolwiek myślenie? Przepraszam ale z osobami na takim poziomie nie mam zamiaru dyskutować...

Gość nie no wlasnie nigdzie
podobnie jak w tym dniu, dniu zakochanych jak to dobrze, ze my kochamy sie codziennie nie od swieta i w takim razie przperaszam, bo musza tu byc dwie zaklopotane , skoro nie wiedza co pisza :) zycze Wam cudownego swieta i pamietajcie ze 21 lutego jest swiatowy dzien walkiz rezimem kolonialnym 22 lutego dzien mysli braterskiej (organizacje skautow) 5 marcia dzien tesciowej itd

w takim razie proszę pokaż mi gdzie napisałam, że kupowanie tabletek czy plastrów jest sentymentalne? a po drugi co Cię interesuję jakie świeta obchodzimy a jakie nie? o nie jest Twoja sprawa :) a jak coś Ci nie pasuje to nie czytaj :) pozdrawiam i miłych ferii życze :)

Gość aaa pani nauczycielka
wybacz, ale ja czegos takiego jak ferie nie mam :) się pracuje :) na szczescie :) to i się nie ma czasu myśleć o głupotach. powodzenia, a ten dzien skautów, naprawde fajny, może nawet upiekę jakieś ciastka, serio niezłośliwie i zycze udanego świeta :)

Gość ewkawlkp
oczywiście że tak, już kupiłam fajną koszulę ale myślę też nad dokupieniem książki do tego dla siebie seksowną bieliznę i mam zamiar albo w domu zrobić fajną kolację albo gdzieś pójść...

Gość ula kraków
chyba nie zaskoczyłyście z tymi walizkami , kobieta pisze "by pamiętał że MIAŁ żonę z klasą" :P

Gość ula kraków
a tak na serio to ja nie mam komu ,ale gdyby to bym kupiła sobie -super bielizne , wysłała dzieciarnie w kosmos na tę noc , zamówiłabym pyszne żarełko , świece , striptise inny make up ,może peruka i te tematy , z zupełnego zaskoczenia

Gość hermione
wczoraj jakaś dziewczyna założyła podobny temat, z tego co pamiętam wykupiła pobyt dla siebie i chłopaka w jakimś fajnym miejscu. nawet znalazłam linka! www.strefazwiazkow.pl

ja bede robic 3 pietrowy tort walentynkowy, projekt juz zrobilam, teraz tylko musze sie modlic zeby mi wyszlo :D no i zaopatrzyc sie w spora ilosc masy americana do ciasta

Tak hermione, to o mnie mówisz. Założyłam wątek bo nie wiedziałam czy dobrze robię wykupując wspólny wyjazd walentynkowy do pałacyku niedaleko Warszawy. W końcu się zdecydowałam i mam nadzieję, że będzie się nam podobać. Wygląda dobrze, po powrocie zdam relacje :P jakby co podaje linka, może komuś się też spodoba www.strefazwiazkow.pl

Gość rrlk
Jasne że kupuję. Jak mogłabym o swoim mężu zapomnieć. Jesteśmy już ze sobą 5 lat po ślubie i cały czas bardzo romantycznie czcimy walentynki. W tym roku kupiłam mu album erotyczny http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4951880