Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakłopotanaa69

Kupujecie coś dla męża na Walentynki?

Polecane posty

Gość to proste że
ja kupuje :) zestaw walizek , teraz jest akurat w samsonite promo , ładne brązowe ze skórzanymi wstawkami , by pamiętał że miał żonę z klasą a co !

Gość kociara1
ja kupiłam mu łóżko :P

Gość ula kraków
a czym sobie twój mąż zasłużył na tak elegancki prezent ?

fajny pomysł z tymi walizkami ale my juz niestety mamy... ja się zastanawiam na czymś praktycznym ale też nie drogim...

Gość zevkaola4367
Seksowną koszulkę nocną, którą ubiorę dla niego :)

ja niczego nie kupuje.Moze jakies czekoladki do wina ,bo lubi czekolade dobrej jakosci. Poza tym uwazam ze to dziecinada wywalać kase na jakies walentynki :O

a dzieciom co kupujecie na walentynki? w ogóle, że niesamowite , że poprzez wielką miłosć do dzieci w ogóie pomyślałyście, że mężom też można coś kupić

przepraszam bo nie ogarniam... a wiesz jakie to święto walentynki, że wtrącasz w to dzieci?? i skoro jest się małżeństwem to trzeba mieć dzieci? ja akurat nie mam dzieci...

Gość sajonara
ja nie kupuję, mąż mi też nie. nie lubimy takich ceregieli i dziecinnych zabaw. w domu mamy wszystko, co nam potrzeba, mamy w co się ubrać, co zjeść, wychodzimy jak chcemy do kina czy do kawiarenki, nie widzimy potrzeby, by czcić pomysłodawców tego "święta" :P okazujemy sobie miłość na co dzień - bez tej całej szopki

Gość pitu pitu ja tez
i gitara :-P

zakłopotana- i słusznie. nonsens kupowac dzieciom coś na walentynki, bo to nie ich święto, świeto nie takiej miłości zupełnie. ale znam matki, które od razu i dziecom kupują. bo im się poprzestawiało od tej konkretnej miłości i próbują wplątac swoją macierzyńską miłość wtego typu święta.

Gość hahaha smieszny topik
to dopiero zalosne, kup mu slodziutkie serduszko, skoro jeszcze sie tak cyrkolicie jak obchodzicie swieto rpzytulania ? swieto stanika ? dzien bez papierosa? dzien .... brak slow :P

Gość hahaha smieszny topik
nie widze w kupowaniu tego dnia czegos dzieciom czegos zlego, w koncu to dziecinne swieto :) smieszy mnie zas kupowanie cos mezowi :D

tak się zastanawiam żeby kupić mu tabletki albo plastry na rzucenie palenia :D tylko nie wiem czy to dobry pomysł...

Gość mama40
a moja koleżanka kupiła lampiony w kształcie serc, myślę, że fajny pomysł

Gość no i sama wykazalas jak
zalosne jest to swieto cos kupic, byle co, na sile plasty na rzucenie palenia, to zadne prezent na zadna okazje kup mu jeszcze kilka wiezakow dos zafy na koszule :/

Gość no i sama wykazalas jak
wieszaki* i co mąz bedzie te lampiony palil ?

haha smieszny topik- zawsze trzeba miec cos z dzieka ;) choćby nawet po to aby cieszyć się z drobnostek :) ja tam się cieszę, że po mimo że jesteśmy małżeństwem potrafimy się sobą cieszyć jak nastolatki :)

i dobrze, zakłopotana. jesteś rocznik 69? i nie masz dzieci? z wyboru? też tak chcę;-)

Gość mama40
hm, owszem myślę, że razem będą je puszczać w niebo

Gość my tez sie cieszymy soba
co nie oznacza, ze potrzebuje na to wyznacznika z dnia kalendarza kazdy dzien jest dla nas takim dniem nikt mi nie bedzie mowil, kiedy mam sie cieszyc a swoja droga palstry no to genialna zabawa :) ah to bycie dzieckiem :)

Gość my tez sie cieszymy soba
tabletki - prezent sentymentalny wybacz, ale samej brakuje Ci konsekwencji

konsekwencji? trochę to słowo nie odpowiednie :P ale brakuje mi zdecydowanie i kompletnie nie mam pojęcia co kupić i wogóle czy coś kupować :)

Gość kup te sentymantalne
tabletki czy plastry, ale nie na walentynki, tylko tak w ogole jesli potrzebuje dopiero bedzie czul zaklopotanie :) na widok plastra ha