Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana33333

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość zdenerwowana33333

Witam, kiedyś często miałam różne wahania w okresie, że nie przejęłam się parodniowym, czasem dłuższym spóźnieniem. Ostatnio jednak miałam w miarę regularne (31 października, 3 grudnia, 1 stycznia). 18 stycznia, czyli w okolicy dni płodnych kochałam się ze swoim chłopakiem z zabezpieczeniem, a dodatkowo wyciągnął przed wytryskiem. Wiem, że prawdopodobieństwo jest małe, ale jest 4 luty, a okresu nie ma. Mam obolałe piersi jak zwykle przed okresem, ale czytałam, że może to być też objawem ciąży :/ W ostatnich dniach mam też dużo stresu, więc to też może być przyczyną opóźnienia, ale stwierdziłam, że wolę zapytać was, bo często tu padają takie pytania i coś nie coś wiecie. Proszę o pomoc.

Gość jak z zabezpieczeniem i bez ko
nca w srodku to nie jestes, nie panikuj :)

Gość pewnie jesteś w ciąży
Typowy objaw

Gość zdenerwowana33333
Ech, dodatkowo teraz odczuwam silny ból głowy. Albo mi się wydaje, albo mi trochę słabo. Ja już naprawdę świruję, od czwartku non stop się tym stresuje, a okresu jak nie było tak nie ma. Już nie wiem co mam myśleć, co robić :X

Gość po pierwszeeeeeeee
MASZ REEEEEEEGULARNY CYKL! TAKIE ODCHYLENIA SĄ NORMALNE. oDCHYLENIA POWYŻEJ 7DNI TO NIEREGULARNY OKRES. BYŁ SEKS MOŻE BYĆ CIĄŻA

Gość zdenerwowana33333
Napisałam, że zazwyczaj miałam nieregularne, ale ostatnio on był regularny i podałam daty. A były sytuacje, gdzie co miesiąc przesuwał mi się o tydzien, dwa tygodnie, jeszcze w wakacje np.

Gość zdenerwowana33333
up

Gość 241247Milena
Ja mialam regularne co 28-29 dni, kochalam sie w 8 dniu cyklu a ostatnia miesiaczka byla 25 grudnia wiec czekam juz prawie 2 tyg. Po tygodniu od planowanej miesiaczki robilam test- negatywny, ginekolog tez nic nie wykryl,ale jesli miesiaczka sie nie pojawi,to mam powtorzyc test... Czekam i czekam.... Kupilam dzis czarna malwe,bo slyszalam,ze pomaga, wiec zobaczymy;)

Gość 241247Milena
Ja mialam regularne co 28-29 dni, kochalam sie w 8 dniu cyklu a ostatnia miesiaczka byla 25 grudnia wiec czekam juz prawie 2 tyg. Po tygodniu od planowanej miesiaczki robilam test- negatywny, ginekolog tez nic nie wykryl,ale jesli miesiaczka sie nie pojawi,to mam powtorzyc test... Czekam i czekam.... Kupilam dzis czarna malwe,bo slyszalam,ze pomaga, wiec zobaczymy;)

Gość zdenerwowana33333
Nadal brak. Co zrobić aby nie świrować?

Mam to samo swiruje bo powinnam dostac 30 stycznia i nic nogi w goracej wodzie moczylam i wczoraj i dzis i nadal nic strasznie sie boje dosatkowo bralam luteine od dnia kiedy powinna pojawic sie miesiaczka 2x 1 jestem drugi dzien po odstawiniu i nic !!!:(

Gość 241247Milena
Ja tez nadal czekam... Juz nie wiem co robic.... Chyba zrobie jeszcze jeden test...

Nie martw się jak z zabezpieczeniem i bez wtrysku to nie ma szans na ciążę.ją staram się o dziecko mam cykle regularne i kocham się z mężem w dni płonne i w ciąży nie jestem,w ciążę nie tak łatwo jest zajść jak ci się wydaje więc nie stresuja się bo okres jeszcze dłużej się będzie spoznial

Gość zdenerwowana33333
Ból piersi mi trochę minął, a okresu nie ma. Dodatkowo przed chwilą zauważyłam, że na rękach mam bardziej widoczne zielone żyły. Czy to coś znaczy? jutro robię test, ale bardzo mocno schizuję... czy ciąża jest bardzo prawdopodobna?

Gość maria antonina :)
ha ha posikałam sie prawie ze śmiechu czytając o tych zyłąch;)))ale jazda

Gość zdenerwowana33333
Czytałam na różnych stronach, ze to też może być objaw... :/

Gość 241247Milena
A ja zrobilam kolejny test,negatywny,a okresu dalej brak:/

Gość gosiaaak87
hej mam nadzieje, ze ktoś to czyta i będzie mógł pomóc. 07 stycznia mialam ostatnią miesiączkę, od 18.-22.stycznia kochalismy się, wiec wg obliczen to byly moje dni płodne - wczoraj miałam dostać miesiączke - na szczęście nie ma bardzo chciałabym miec dzidzie. co mysliscie kiedy moge zrobic test? bo testy wykrywaja 6dni od zaplodnienia, ale przeciez plemniki nieraz zyja kilka dni wiec nie wiadomo kiedy moglo jesli juz do zaplodnienia... dziekuje za odpowiedz