Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama, żona

Ile powinno się budzić 4 miesięczne dziecko w nocy.

Polecane posty

Gość Mama, żona

Czy to realne, żeby przespało całą noc.

Gość malwina1717
mam 2miesięczną córkę która przesypia mi całą noc... W 6 tygodniu jej życia będąc na szczepieniu pytałam pediatry czy to normalne- powiedział, że jak najbardziej i że takie bobasy nie dadzą się oszukać i jak są głodne zawsze to sygnalizują płaczem:) Moja mała przez sen nie daje się karmić- mocno zaciska usta i nie ma możliwości włożenia jej sutka do buzi- po wizycie u lekarz odpuściłam sobie.. teraz z małą przesypiamy całą noc ...

Gość Mama, żona
Nie karmię piersią.

Gość Sniezka001
Moja córcia ma 3 miesiące Spać kładę ja o 21, potem budzi sie ok 3-4 rano , dostaje cyca śpi dalej. Następnie budzi sie ok.8-9

Gość Jak najbardziej takkkk
Tak

zazdroszcze.... Moj ma 2,5 roku a dalej sie budzi kilka kilkanascie razy w nocy.... Nie jest chory , badania ok . Po prostu taki jego urok :)

Gość thhhhhhhhhhhmama
moja konczy wlasnie 4 miesiace.budzi sie zazwyczaj 2 w nocy na karmienie (nie karmie piersia)...potem ok.4 nad ranem.ale zdarzy sie jej przespac od 19-6 i w ogole sie nie budzi.kazde dziecko inne :)

Gość kkkkk_jjjj
a moj synek budzi sie regularnie co dwie godz ;( zazdroszczę ci

Gość yhgukji
Moja spala cale noce od 6 tygodnia do 4 miesiaca, wtedy sie zaczelo zabkowanie i budzenie kilka razy w nocy. Teraz ma 8 miesiecy i na szczescie budzi sie juz tylko okolo 3 godziny w nocy, dostanie troche herbatki i dalej spi do rana. Mowie wam juz sie cieszylam, ze mi dziecko cale noce przesypia a zabkowanie wszystko zniszczylo, teraz na szczescie robi sie coraz lepiej.

Moja za tydzień będzie miała 4 miesiące. Zazwyczaj śpi tak, że zasypia 20-21 i na jedzonko budzi się 24, 1, albo 2 i śpi do 7-8 zdarza się, że do 9.

Moja jak skończyła 3 miesiące to spała od mniej więcej 18/19 do 4/5 rano, ale ja karmiłam i piersią i mlekiem modyfikowanym.

Gość Sniezka001
Moja niuńcia wcześniej też sie budzila regularnie co 2 - 3 h w nocy Przeczytałam w ksiązce Język niemowląt żeby dobrze "zatankować " dziecko przed spaniem , w nocy jak sie obudzi zamiast cyca lub butli dać smoczek Jeśli zaśnie to znaczy ze wcale nie było głodne tylko budzi się z "przyzwyczajenia" U mnie sie sprawdziło

Gość yhgukji
A jak to sie ma do budzenia w nocy czy sie dziecko karmi piersia czy mm? Myslalam, ze to nie ma zadnego wplywu.