Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia Makalary

Brat przez tych ludzi popełnił samobójstwo!!!

Polecane posty

Gość Olivia Makalary

Już mija półtora roku jak brat przez swoich prześladowców z klasy popełnił samobójstwo. Wszystkim nam w domu go bardzo brakuje a ja czuje chęć zemsty do tych ludzi. Chce ich zrujnować. Odebrali mi ukochanego brata. Mam 21 lat, brat miałby teraz 18 i jego prześladowcy również. Było to 8 osób w tym trzy dziewczyny. Mam ochote zrobić im wiele podłych rzeczy których się już dopuściłam. 1. Podłożyłam jednemu z "kolegów" mojego brata artykuły towarowe w sklepie spożywczym i poszłam do sprzedawcy oznajmić że on próbował to ukraść. 2. Na drugiego chłopca(szefa) zleciłam dotkliwe pobicie. Poleciały mu wszystkie zęby. 3.Na trzecią dziewczyne rzuciłam się sama z pazurami. Po prostu mam ochotę im zrobić o wiele gorszych rzeczy. Jeszcze suka paskudnie śmiała mi się że pochowaliśmy brata, nie wytrzymałam, dałam w twarz i kopnełam całej siły z kolanka w brzuch. Myśle teraz o gorszych rzeczach. Na innego chłopaka za telefonowałam z budki telefonicznej że handluje narkotykami, policja była u niego w domu - to prawda. Myślę jeszcze o czymś takim jak zlecenie pobicia, gwałtu, oblania kwasem. Wiem że nie powinnam i oczekuje waszej pomocy, waszej porady.

Gość anonimowa czarna
strasznie mi przykro, tylko uważaj żeby nie ściągnąć na siebie jakiś kłopotow, brat by na pewno tego nie chciał, bądź rozważna:(

Gość ale z ciebie suka
twój brat to szkolna ciotka i sam ich sprowokował a ty kurwa nie miałaś prawa uderzyć kobiety. Jakim prawem ją kopiesz i rzucasz się na nią z pazurami??? jeszcze rozumiem na chłopaka jakbyś się rzuciła ale na kobiete?

Gość żenada i tyle
donosy i raz jeszcze donosy , wsio na legalu , żadnych samosądów , donos bo zle parkuje ,donos że nie zbiera po swoim psie ,donos że pali na przystanku ,donos że pracuje na czarno ,donos -podejrzenie o paserkę, donos - sex z nieletnim ,donos- handel narkotykami , tu szukaj haków , ja ciebie doskonale rozumiem , współczuję w pełnym tego słowa znaczeniu

"Myślę jeszcze o czymś takim jak zlecenie pobicia, gwałtu, oblania kwasem." hamuj się trochę, co? bratu życia takie coś nie wróci a Ty możesz pójść do pierdla. i generalnie, nie żyjemy w dziczy azjatyckiej żeby sobie kwasem po mordach lać, zachowaj człowieczeństwo:O przykro mi z powodu brata 🌻 nie ma sensu tracić energii na nienawiść do tych ludzi

Gość no ale skąd wiesz że brat
tutaj nie zawinił. Jestem nauczycielką i widze jak tacy chłopcy prowokują rówieśników.

Gość katabraaaaai
Powinnas sie leczyc, bo normalna nie jestes. Rozumiem tragedie, ale zemsta prowadzi do nikad.

Gość nie wiem czy wiesz
Można cie zidentyfikować po ip. Jak ktoś z tych ludzi skojarzy sytuację może cię podać do sądu o nękanie - sama się tu przyznałaś do tego. Za zlecenie pobicia można dostać niezłe zawiasy to samo za fałszywe oskarżenia.

Gość surrrrykatka
zgadzam się z Tobą :) działaj i opisuj nam to co zrobiłaś :) niech mają za swoje :)

Gość Badz ostrozna
Po co masz ponosic konsekwencje czyjejs glupoty i braku empatii. Ta laska, o ktorej piszesz to jakas psycholka jebnieta, to nie jest normalne. Zeby rachunki zostaly wyrownane zlecenia pobicia i gwaltu sa jak najbardziej na miejscu - a niech tez maja traume. :) Zabrali ci brata.

Gość Broker
znajdź jakiś oblechów niech zgwałcą te panny, szczególnie tą o któej pisałaś, to będzie ich bolało do końca ich zasranego żywota, a przy odrobinie szczęścia może nawet same wtedy strzelą sobie w łeb

Gość powinnaś iść na
terapię. rozumiem Twój ból, ale sama przyznajesz, że to Cię wyniszcza. dalsze czynienie zła nikomu nie poprawi sytuacji, a Ty możesz się w coś wpakować.

Gość jak możecie się na to nabierać
to prowokacja!!!!!!!!!!!!!!! przecież każdy z tych prześladowców domyśliłby się kto stoi za tym wszystkim i autor już od dawna miałby konflikt z prawem!!!!!

zlecenie pobicia, gwałtu, oblania kwasem przecież była już jedna prowokacja zawierająca te elementy w treści. wymyśl coś oryginalnego, mądrzejszego i bardziej oryginalnego na drugi raz.

bardziej wairygodnego*** miało być ;)