Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Mam przygotowany zestaw 100 pytań dla kobiety, musi odpowiedzieć na 75

Polecane posty

Gość wszyscy googluja
wybaczcie byki ale okulary mi sie gdzies zapodzialy :classic_cool:

Gość Heid
Drzoana, od dziś jestem Twoją fanką. Za Watykan, iskierki i blachę:D

Gość Heid
odróbmy razem lekcje dawno cebula soebie tyłka nie okładałem

cieszę się, ale wiedz, że nie jesteś pierwsza i nie ostatnia. Zobacz trzy małe, drobne błędusie, a ten mnie skreśla. Nawet nie zdążył poznać mego wnentrza.

ha znam odp ;p no nie na 100 ale na większość napewno... Słuchaj ja Ci odpowiem że stal to przecież stop węgla z żelazem plus pierwiastki jak np siarka czy tlen, bo studiuje na politechnice, ale która normalna kobieta Ci odpowie na te Twoje matematyczne i ścisłe pytania?? po pedagogice (nic nie mam do tego kierunku) tylko podajesz pytania ze swoich dziedzin, ciekawe czy Ty odpowiedział byś na moich 75 pytań i oczywiście bez wujka google. PS. baaardzo durny pomysł na poszukiwania. ;]

Gość pomarańczlala
@Czarny, a kim są naczelni? Dlaczego gazy szlachetne tak się nazywają? Jakich jest trzech najwybitniejszych greckich filozofów? Co to znaczy kąt boku sześciokąta? Czym jest temperatura w sensie fizyki?

Gość wysokich wymagan
to Ty nie masz hehe. chyba kazdy powinien znac odpowiedzi na te pytania, przynajmnej wiekszosc

Gość pomarańczlala
@Kwiattek19 a jaką widzisz sprzeczność między "normalną" kobietą, a ścisłymi pytaniami?

nie to nie chodzi o to, że chciałam powiedzieć, ze kobiety są głupie, nie. Sama nią w końcu jestem. Po prostu każdy ma swoje mocne i gorsze strony. Kobiety niektóre lubią kosmetologie, biologie, geografie, pedagogikę cokolwiek... i niekoniecznie muszą wiedzieć z czego składa się stal. :o i to nie robi z nich głupich osób....

Rycerz, ale ja nie chcę być Twoją Żoną, więc nie musisz mnie sprawdzać :D bo jak ktoś tak robi, to, no cóż... Poza tym mam jutro zaliczenie z chemii i wole się pouczyć niż produkować odpowiedzi na 100 pytań :) widzisz dokształcę się, będę MONDŻEJSZA :P

Gość pomarańczlala
Ale od razu odrzucasz nauki ścisłe z kręgu ich "normalnych" zainteresowań. To co, Czarny, dowiemy się, kim są naczelni?

trzeba byc niezle pojebanym zeby robic swojej kandydatce na dziewczyne ( w sumie jak glupio to brzmi) jakis test z wiedzy ogolnej lecz sie czlowieku, mysle ze albo bedziesz caly czas sam albo natrafisz na tak popierdolona jak ty bo zadna normalna z takim pajacem byc nie zechce

Stworzyłem pełny test! Naczelni jest to rząd, z którego pochodzą ludzie. Zalicza się do tego małpy i ludzi. Gazy szlachetne mają zapełnioną powłokę walencyjnę i nie wchodzą w reakcje z innymi substancjami. Najwybitniejsi filozofowie to: Sokrates, Platon i Arystoteles. Bok sześciokąta foremnego ma zawsze 120 stopni. Temperatura w sensie fizyki jest to miara energii ciała.

ooo mam podszywa:) O co chodzi z okładaniem dupy cebulą? Intrygujące. Czarny rycerzu, to wspaniałe, że chciało Ci się marnować czas na konstruowanie tego gównianego testu. Ale przy okazji utrwaliłeś wiedzę, więc nie ma takiego złego:D

Gość pomaranczlala
Naczelne, nie naczelni. To że mają zapełnioną powłokę nie jest żadnym uzasadnieniem dla nazwy. Sokrates nie istniał - jest wymysłem Platona. Bok nie może mieć miary. Temperatura nie jest miarą energii ciała. Ciało może mieć jeszcze energię w innej formie. Najpierw sam się doucz, potem będziesz zadawał pytania.

Hehe, a ja myslalem, ze piszac o naczelnych chodzi ci o "grupe trzymajaca wladze", czyli nieformalny tzw. uklad;)

Gość pomaranczlala
No i co, przygłupie? Gdzie się podziałeś? :)

Gość bla bla i już
Rozumiem, że pytania typu "naczelni" oraz "składnik fotosyntezy" to pułapki? Jakby czasem dziewczyna okazała się za inteligentna?

Gość pomaranczlala
Dlatego pytasz o miarę konta boku? :D

Gość pomaranczlala
*kąta Aj, aj. Za bardzo się podekscytowałam ;) .

Gość pomaranczlala
Jak się poprawiłam, to zauważyłeś. Brawo. Wcześniej też powinno być "bok nie może mieć miary kąta". Zgubiłam. Ale kretyńskie formułowanie jest Twoje. :p

Gość pomaranczlala
Sama się poprawiłam, więc co innego? Niby przez 20 min nikt tu nie wchodził i nie miał możliwości poprawienia? ;)

Gość Zuzanna Amelia & 4
Ja bym odpowiedziala na jakies 85 proc. Ale jesli szukasz tu dziewczyny to odpusc. Tutaj malo takich. Wiecej w bibliotece poznasz.

Gość kfof
Ale zanada. Autor zakrawa na psychoze kafateryjna.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Czesc Maciek.