Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidzialna _11

czy sprzataczki sa niewidzialne?

Polecane posty

Gość niewidzialna _11

pracuje za granica na sprzataniu, dzis pracowalam w jednym domu i przyszli podwykonawcy ktorzy beda go przebudowywac. 5 facetow i zaden nie powiedzial mi glupiego dzien dobry, zachowywali sie jakby mnie tam nie bylo i jakbym nie istniala. A 20 min stali i debatowali na srodku salonu podczas gdy ja pracowalam pod ich nosem i zaden nawet na mnie nie spojrzal. przez takie zachowania odechciewa mi sie wszystkiego, ale widac nie kazdy zasluguje na szacunek

Gość była_fryzjerka_89
ja tam bym wolała żeby na mnie nie zwracali uwagi niż mieliby się gapić jak sprzątam, tudzież się schylam itp :P dzień dobry mogli powiedzieć...ale serio sie przejmujesz takimi pierdołami ?? ja to chyba jestem olewcza bardzo bo nawet bym nie pomyslała o tym

Gość Huszu
w Polsce by ci powiedzieli dzień dobry za granicą jesteś emigrantką czyli gównem z biedoty taka prawda do tego tam kultury nie ma

a w którym to cudownym kraju takie buce się pojawiły?:) Niemcy czy Wielka Brytania?:)

Gość niewidzialna _11
no w sumie masz rację, nie chcialabym zeby sie gapili ale to byla taka totalna ignorancja jakby mnie tam nie bylo, a kultura chyba jednak wymaga przywitac sie z kazdym, a ci mnie potraktowali jak powietrze, no ale to pewnie wina moich kompleksow bo powinnam miec to w nosie

Gość niewidzialna _11
Huszu; dokladnie nie ma kultury, narzekaja wszyscy ze Polska to wiesniacy a w Polsce wieksza kultura niz tutaj, w cudownej stolicy Europy, no ale sprzataczkom nie oplaca sie widac klaniac mimo ze tez ludzie, jak pracowalam w Polsce to do glowy mi nie przyszlo tak traktowac sprzataczke w naszej firmie, kazdy sie do niej milo odnosil a tu niestety inna historia