Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba powariowali ???

czemu mój tata mi się nie śni a im tak ? dlaczego? wytłumaczcie mi to proszę

Polecane posty

mój tata zmarł 6 miesięcy temu. oczywiście śnił mi się kikla razy ale nigdy nie miałam takiego odczucia że stoi za mną że przychodzi do mnie w nocy (kłapią dzwi tłuką się garnki itp.) a mojej ciotecznej siostrze i siostrze taty takie rzeczy się śnią... a mi mojemu mężowi i mamie nic takiego się nie śni. tylko raz mamie po pogrzebie kilka dni przyśnił się tak ze leżał na jej kolanach a ona go głaskała po głowie i móiła mu jak było na pogrzebie...jak ja to przeżyłam że nie chciałam zamknąć trumny jak już panowie kazali tylko mówiłam jeszcze chwilę... a on jej powiedział "ja wszystko wiem jak wszystko widziałem" i to był jeden jedyny raz jak przyśnił się tak wyraznie a tak to śni się tak jak by za mgłą... a ciotka takie historie z tą siostrą opowaiadają że normalnie czasami myślę że zwariowały... tak samo 1,5 roku temu zmarł 19 letni chłopak (wypadek samochodowy) rodzina właśnie tej siostry... i tak samo śnił jej się że chodzi po ich domu... że tłuką się szafki.. słyszeli że ktos chodzil po domu... a synowi tej siostry śnił sie tak że bał siespać po nocach bo włączał sie sam komputer nie wiem czy w to wierzyć ? dlaczego im tak sie dzieje a mi nie ? :( też chciałabym żeby tata do mnie przyszedł...

Gość ona Teolog
a może przychodzi we snie, a ty zwyczajnie tego nie pamietasz? Nie kazdy sen pamietmy... A moze wie, ze gdyby do ciebie przyszedl poza snem, lub przysnil ci sie realnie, to byloby to dla ciebie zbyt duze wzruszenie lub zwyczajnie bys sie bala... Tata na pewno patrzy na ciebie i sie toba opiekuje.

ja bym bardzo chciała żeby mi się przyśnił tak realnie... nawet codziennie wieczorem sie o to modlę. a jak zmarł... :( mój wujek był nad jeziorem i spał na hamaku i nagle otworzył oczy bo czuł że ktoś się na niego patrzy i otworzył oczy a tam koło drzewa stal oparty mój tata wstał przetarł oczy nadal tam stał zaczął wołać ciocie... i znikł i wtedy pomyślał że cośsię stało mama do niego dzwoniła że tata zmarł to on powiedział że wie .... bo tata u niego był a ja nic nie pdczółam :( fakt nie miałam super kontaktu z nim ale teżnie było zle... i bardzo za nim tęsknie... ale skoro by mnie nie kochał nie lubił to by mi się nie śnił? wiem że włsnie tej siostry ciotecznej nie lubił i jej się śni :/