Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choregardlo90

długotrwały ból gardła

Polecane posty

Gość choregardlo90

Od ponad 2 tygodni ciągle boli mnie gardło. Nie mija ani trochę po tabletkach na gardło, dostałam od lekarza antybiotyk dalacin c, jednak on też nie pomaga. Nie mam kataru, kaszlu itp. Temperatura ciągle 37 st. Jak wyleczyć ten ból ?

Cynk w tabletkach - swietny na bol gardla. Propolis w plynie, plukaj gardlo. Herbatka z szalwi tez swietna, plukac gardlo i pic. Woda z sola plukac gardlo. Miod manuka. Poza tym ocet jablkowy 1lyzeczka na szkl. wode i to samo plukac gardlo. to sa najlepsze domowe sposoby, zawsze sie sprawdzaja

Gość Czerwone oko
Na tak długotrwały ból chyba domowe sposoby nie pomogą. Pamiętam, też tak mialam, wykupiłam pół apteki wtedy. A pomogł mi wtedy herbitussin. Najlepiej zmień lekarza, może potrzebny Ci jakiś inny antybiotyk. Kiedyś też ponad miesiąc chodziłam z wielkim napuchnietym migdałem, naprawdę dobry lekarz przepisał mi odpowiedni antybiotyk i po jednym dniu dosłownie migdał zniknął :)

Gość mmm

Dla mnie zawsze najlepszą opcją jest wizyta w aptece i tam właściwie można się najwięcej dowiedzieć, konkretnie podpowiedzą Ci czy jakiś model od Sanity typu Silent Mesh czy może jakiś większy sprzęt, ewentualnie opcją będzie także wizyta w jakimś medycznym sklepie, też będzie można coś interesującego wybrać i zazwyczaj też będzie można liczyć na porady.