Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaparafka

biorezonans w szczecinie

Polecane posty

Gość aaaaparafka

Witam, czy ktoś zorientowany mógłby polecić mi jakiś sprawdzony gabinet biorezonansu w Szczecinie? Zależy mi na tym, żeby badająca osoba podeszła do tego rzetelnie i uczciwie (trochę zbrzydło mi już olewanie ze strony lekarzy schorzeń mojej córki). Coś tam dobrego słyszałam o gabinecie na Bohaterów Getta, ale może ktoś wie coś więcej na ten temat?

Gość nooooo
mickiewicza?

Gość nooooo
i podobno j. matuszczak niezła jest

Gość Olek Malicja
Ja polecam Dwa Gabinety na ul.Mickiewicza 128 albo na Getta Warszawskiego tylko mówie szczerze , że na Getta brudno jest i tochę BARDZO DROOOGOO. Reszty Gabinetów nie polecam bo byłem w 4 ;] i wiem co mówie . Odczulałem się na trawy na Getta i co po roku wróciło idę tam i PLAĆ CZŁOWIEKU ZNOWU:) więc zapłaciłem i 3 lata spokój a potem znowu powrót ale już na Mickiewicza poszedłem i tam jest fajnie , miło, CZYSTO, i Ceny są dla Ludzi.

Gość Balink048
Byłem na Mickiewicza dwa miesiące temu z taką egzemą , że wstydziłem się pokazywać ludziom , odczuliliśmy tylko to co było potrzebne bo Pani powiedziała mi , że większość alergenów reaguje krzyżowo , zostawiłem tak ok 200zł a ponoć jak się dowiadywałem w innych gabinecie to bym zapłacił 1300zł :/ Teraz pokłon za dobrą robotę i wracam z córeczką jak tylko skończy 3 lata tak jak ustaliliśmy:)Dziękuje !!! za opiekę i za pomoc!!

Gość Bartolinix
Normalna cena i co ważniejsze dobry sprzęt, który jest podstawą w mają w Bioalergo http://bioalergo.pl na Mickiewicza koło poczty, dokładnie na przeciwko ryneczku Pogodno. Pani która tam pracuje pracowała wcześniej w innym gabinecie, także ma doświadczenie z biorezonansem.

Gość gość
omijac gabinet Jovita lucznicza - umawia po kilka osob na raz, zawsze pospiech i brak czasu...

Gość gość
odczulam się na boh getta, niestety Pan nie dość, ze ma drogo to przypadkiem wiem od znajomych, że cena za usługę nie jest stała, jednych odczulała za 80zł za wizytę a innych za 100zł. Jedni płaca za test podstawowy 350 zł a inni płaca 250. Poza tym brudno, śmierdzi, w poczekalni zimno i Pan umawia czasem co 5 min i zawsze jest opóźnienie. Nie polecam. Poza tym sprzęt ma baaardzo stary.

Gość chimka
Gabinet na Getta pozostawia wiele do życzenia. Ja rozumiem, że stare budownictwo, ale czy to oznacza, że może być brudno? Straszny syf, włącznie z samym gabinetem. Pan doktor to niezły naciągacz. Sprzęt ma bardzo stary. Nie przeczę, że potrafi pomóc, ale myślę, że gdzie indziej, w bardziej higienicznych warunkach i za znacznie mniejsze pieniądze można wykonać to samo.

Gość Kaya

Czy ktos moze jeszcze polecic dobry gabinet z biorezonansem w Szczecinie? Chodzi o odczulanie, prawdopodobnie uczulil mnie tusz z makijazu permanentnego. Adresow sporo, a opinii malo. Czytalam o gabinecie na Getta, opinie rozne, zastanawiam sie nad Bioalergo na Mickiewicza.

Gość Gaga--:

Tylko o wyłącznie Ziemowit na Marii Konopnickiej🙂

Gość Kaya

Gaga, dziękuję, zaraz poszukam 🙂

Gość wiola

Gaga   powiedz coś  więcej na  temat gabinetu u Zenowita 

Gość Monika
Dnia 27.02.2019 o 22:54, Gość Gaga--: napisał:

A jak tez Ziemowit sie nazywa? I czy moge prosic numer telefonu? Slyszalam wlasnie super opinie o Ziemowicie i nawet dostalam numer ale zgubilam.tylko ja slyszalam ze on na Mickiewicza przyjmuje

Gość asia

W Szczecinie jest dobry biorezonans w przychodni na ul. Starzyńskiego 2

Gość Tomasz
Dnia 27.02.2019 o 22:54, Gość Gaga--: napisał:

Ma ktos namiar ?? nie moge znaleac w internecie..

Gość Wiktor451

Medivit - polecam w 100%

Gość Aga

Ziemowit 577898069

NIe polecam pana Ziemowita. Jeden wielki cyrk w jego gabinecie. Używac komorek w poczekalni nie wolno, ale pracownicy siedza non stop w swoich telefonach. Jesli ktos liczy, ze usunie mu owsiki, to moze sie uda, bo do powazniejszych chorob to odradzam. Zniszczyl mi zdrowie swoimi metodami i przyspieszyl chorobe. 

Nie dziwi nikogo, ze o nim w internecie "nikt nie slyszal"? Ani strony, ani danych firmy, kompletnie NIC. ODRADZAM