Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie boję się prawy

Walentynki nie mają nic wspólnego z katolikami!!!!!! śmieć z zachodu!!!

Polecane posty

Gość Nie boję się prawy

Walentynki nie mają nic wspólnego z katolikami to wymysł ludzi którzy wiedzą w głupotę. Nie postępują zgodnie z przykazaniami tylko wykorzystują to do wzajemnej prokreacji zwłaszcza przed ślubem. Wymysł zachodu który nie jest potrzebny tym co myślą i wiedzą co jest prawdziwe

to nie prawda - Dzien Sw Walentego jest uroczyscie obchodzony przez Kosciol - Tyle ze dla jednych jest to dzien ludzi zakochanych a dla drugich Walenty jest patronem ludzi chorych

Gość Toż my nie Katole
i bardzo dobrze, że Katole na Walentynkach łapy nie położyli, możemy świętować tak jak chcemy.Wara od święta Epileptyka

Gość Olga21312
może i tak ,ale mam to gdzies ;) czy każde swieto musi być katolickie?

Gość snsjdjsidjsjdjsj
Milosc to choroba

Gość Przeciwnie
ech, kolejne prowo pt "katolicy to idioci" no tak, to takie modne ,jechac po "katolach"nie? a zwl anonimowo w necie -super. dajcie już spokoj tym katolikom, nic wam nie zrobili zejdzie z nich w koncu!!

Gość Rcc
Ja jestem katolikiem, obchodzę urodziny, imieniny, dzień babci, dzien przytulania (była parę dni temu), i co tam jeszcze będę miał ochotę. Walentynki też mogę obchodzić, jedynie obchodzenie Haloween byloby niezgodne z moja wiarą. Co mają Walentynki do seksu bez ślubu? Nic. Można dać wtedy dziewczynie prezent, kwiaty, kartkę esa z życzeniami, ale wcale nie trzeba z tej okazji iśc do lóżka. Autor chyba chciał tym postem z wykrzyknikami rzeczywiście, wywołać jakieś zamieszanie.Po co to? Co kogo obchodzi czy jakieś swięto jest katolickie czy nie? Nie każdy jest katolikiem, czy gdybyś był szintoistą to też byś ogłaszał że ramadan nie jest świętem szintoistycznym albo wielkanoc? No nie jest.I co z tego wynika? Też myślę że to prowokacyjka, lekko nieudana.

Gość Nie boję się prawy
Kościół potępia zachodnie święto. To nie jest Polska Tradycja to co Polskie i Prawdziwe. Ja nie mam zamiaru obchodzić tego święta nie jest Polskie to samo nie będzie obchodzić moja rodzina