Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jmgt

Dziwie sie ze w tym kraju jeszcze ktos rodzi dzieci

Polecane posty

Gość asefcasc csdasc
Rozsmarowuję sobie na moim zagrzybiałym ryju pastę BHP po czym udaję się do dermatologa i mówię, że ci z UFO mi tak zrobili :classic_cool:

Gość asefcasc csdasc
martin - "nowobogackie chuje" NO TOZ TO SZCZYT KULTURY !!!! HAHAHAHAHAHA BO PEKNE I KTO TU JEST SNOBEM !!!! JA CIE CUJEM NIE NAZWAŁAM :D idz sie lecz bo zle z toba!!!!

Gość Jmgt
Nie kazdy ma mentalnosc cwaniaka zeby z zusem kombinowac

Gość asefcasc csdasc
Wypraszam sobie, jestem bardzo elokwentna, mądra i miła w konwersacji a poza tym cech*ją mnie ogromne umiejętności manualne. Ostatnio jedną ręką wyszyłam flagę byłego Związku Radzieckiego z bujnych kłaków porastających okolice mojej piczy wysadzanej kryształkami Svarowskiego.

Gość asefcasc csdasc
po prostu zazdrosc was zżera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrozumcie to ze jestescie slabymi jednostkami !!!

Gość asefcasc csdasc
jmgt - jedz do zusu do pan z biur na kawke 🖐️ bo zus nas rucha na kazdym kroku a ja mam byc dluzna ???? sram na nich !! gybym mogla to bym wiecej z nich wyssałą i WCALE SIE TEGO NIE WSTYDZE !!!

Gość martin wyrostek
Używam takiego języka, żeby zrównać się z twoim poziomem prostaczko. Nie pierdol mi tu o tym, jak ja się wypoiwadam, bo to ty od pierwszego posta zaczęłaś wyzywać autorkę od pizd. Swoją drogą inteligencją nie grzeszysz, bo nie skumałaś kompletnie o co autorce chodziło. Ale to też typowe dla nowobogackich snobów, którzy dostają dom po teściach i pierdolą potem dookoła o tym, jacy to nie są zaradni i ogarnięci życiowo, nie przejmuj się :)

Gość lola_1981
zal mi ci "głupia idiotko" kolejny naciągacz i złodziej głupia baba co za sposób na zycie złodziejstwo

Gość asefcasc csdasc
TAK , I TO NIE PODSZYW. NIE WSTYDZE SIE WYSYSAC Z ZUSU 5700 MIESIECZNIE ! :D

Gość asefcasc csdasc
martin wyruchales juz swoja starą ? bo czeka 🖐️

Gość asefcasc csdasc
sram generalni na wszystkich, na swojego męża też. Uwielbia taki poranny skacik, często prosi mnie o wypróżnienie się na jego męską, owłosioną mosznę, a ja lubieżnie i z nieskrywaną satysfakcją spełniam jego zachcianki realizując się tym samym jako szanowna małżonka :classic_cool:

Gość asefcasc csdasc
zazdrosna meska kurwo na kocich nozkach ! zamiast zapierdalac i robic pieniadze gnijesz na kafe i kurwa zal ci dupe sciska ze ludzie mają kase!!! wypierdalaj szmaciarzu

Gość Jmgt
I ty masz dziecko?naucz je cwaniactwa,zeby na koniec wycwaniło stara matke najlepiej do domu starcow

Gość asefcasc csdasc
tym milym akcentem koncze rozmowe z toba bo jade na zakupy. Trzymaj sie,nieudaczniku zyciowy !

Gość niesmialy pawelekk
czyli z tym macierzyńskim za 3k to jest oszustwo, bo zakłada się firmę na pół roku czy ileś a później cięgnie się kasę od państwa, było kiedyś w gazecie

Gość martin wyrostek
Oho, kolejny objaw przeżarcia mózgu kasą - jak się kończą argumenty, zaczyna się wyzywanie :) I co, dumna z siebie jesteś, że tak, jak ci złodzieje z ZUSu, robisz z siebie taką samą złodziejkę? No no, swoje dziecko też koniecznie tego naucz, że jebanie wszystkich dookołą to najlepszy sposób na życie - nie urobisz się, paznokcie z akrylem będą całe i zdrowe, a na konto pieniążki będą płynąć jak szampan w fontannie Elvisa :) Popisałabym ci coś o moralności i przyzwoitości, ale nie będę ganiać cię przed południem do słownika wyrazów obcych :) Nara złodziejska szumowino :) 🖐️

Gość dokładnie, kradnie i
jeszcze się tym szczyci. Co za czasy przyszły, ja pierdolę:o 🖐️

Gość nocococo
Gdyby nie teściowie to byście sie gnieździli w blokach albo latami ciułali ciegiełka po cegiełce żeby wybudować dom - więc się nie chwal jaka jesteś zaradna bo to żadna Twoja zasługa

Gość Jmgt
Smutno mi ze matka wychowala mnie na uczciwa osobe,moze powinnam byc inna?teraz to wypada byc cwaniakiem,prostytutka,miec sponsora

Fakt , te wulgaryzmy mogła sobie darować ;) Ale weźcie pod uwagę ,z tego co ja zrozumiałam,że ona po prostu zapłaciła większy ZUS-? To jakie to złodziejstwo ? Sama tak zrobię-ludzie-na logikę- płacicie 300 zł skladki -dostajecie 1200 zł. Płacicie 3000 - dotajecie 5700 . To nie zlodziejstwo ! kazdy ma wybór jaką składkę chce płacić czyli reasumując przemawia przez was zazdrosc,ze nie macie 3 tys na ZUS.

Gość chodzi o jej podejście,
bo jakby miała kredyt na własne mieszkanie albo dom w budowie, to zapewne nie stać by ją było na opłacenie zusu 3000zł. Trochę pokory na litość boską, trochę kurva pokory.

Gość errrtttytyty
nie ma tak naprawde czego zazdroscic, bo wszystkie takie ku r wy co wyzyskują ludzi i chwalą sie kasa i tak wyzdychaja i bog ich osądzi 🖐️ kasa wam nie da ani wiecznego zycia ani mlodosci, i tak wyzdychacie 🖐️ i bardzo dobrze.

Gość lola_1981
złodziejstwo nie złodziejstwo nie pierdol..i ze jest zaradna bo nie jest jest głupia cwaniaczka tak siedzie w domu mam urlop siedze w domu i przez ten czas czyli przez tydzien zarobiłam na polskie te twoje smieszne 5 tys które ty głupia c i p o wyłudziłas

ojj plujecie jadem . A jeśli chodzi o Boga, to darujcie sobie, nie każdy wierzy w jakieś sądy ostateczne i inne banialuki :D :D :D

Gość słabe jednostki.....
Czy wy jesteście pierdolnięci..? Mam 28 lat i swój własny dom, który wybudowałam za swoje pieniądze - rata hipoteki 3000 zł.. Jestem adwokatem, studia prawnicze skończyłam z wyróżnieniem, aplikację również, w czasie studiów pracowałam (i to na porządnym stanowisku, a nie zapierdalając za barem, żal..). I zarabiam aktualnie ponad 10tys miesiecznie, ale dla was ta kwota to jakies spelnienie marzen, po prostu nierealne, że ktoś może tyle zarabiać.. Kiedy to jest mało... I faktycznie jesteście słabymi jednostkami... A kobiety by tylko chciały wywalać cipą co rok bachora, bo do pracy dwie lewe ręce, chyba tylko większość by się puszczać umiała na autostradzie albo w burdelu. Powodzenia w dorabianiu się.

Co dzien z wypiekami na twarzy zasiadam przed czarnobialym monitorem komputera i wcielam sie w nowego wyimaginowego bohatera swojej wyobrazni, któreg pozniej sprzedaje frajerni na kafe. tak na przyklad wczoraj bylem studentem medycyny, dzisiaj jestem prawnikiem, na jutro planje byc przedsiebiorca, a za tydzien kto wie...

Gość Prowadzę ją od listopada, a
za chwilę założę jeszcze jednego pomarańczowego nicka, dajcie mi tylko chwilę, jem krupnik :classic_cool:

Uzbrojona w kałasznikowa i rakietę Haszib-2 udaję się na stację Olsztyn Zachodni i grożąc natychmiastowym użyciem przemocy gwałcę po kolei dworcowych alkoholików :classic_cool:

Gość nie mieszkam w PL ale widze
ze wam na prawde chyba przez lata bardzo brakowalo pieniedzy, zywnosci itp. bo kazdy temat sprowadza sie do pieniedzy, domów, samochodów i innych dobr materialnych, na które ludzie na zachodzie juz nawet nie zwracaja uwagi, bo tak sie do tego przyzwyczaili. Widac, ze bieda was co raz bardziej zezwierzeca.

Wpycham do swojego odbytu 4,5 kg trotylu po czym udaję się do burmistrza Darmstadt, proponując swe usługi w zakresie efektów specjalnych podczas obchodów 700-lecia istnienia miasta. Ale co wy wiecie o dodatkowych dochodach, baranice :classic_cool: