Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jmgt

Dziwie sie ze w tym kraju jeszcze ktos rodzi dzieci

Polecane posty

Gość Jmgt

Macie nerwy skazywac je na takie zycie

Gość asefcasc csdasc
kolejna sfrustrowana pizda ktora albo nie moze zajsc w ciaze albo nazywa dzieci "bachorami" :O 🖐️

Gość asefcasc csdasc
i jeszcze jedno....jak sie jest niezaradnym zyciowo to nie znaczy ze inni :O mój facet zarabia 5 tys ja na L4 w ciąży mam 3 tys co daje razem 8 . Dom mamy cały dla nas 2-pietrowy po tesciach. Jak kogos stac,to moze 🖐️

Gość Jmgt
Ktos tu nie skumal tematu tematu:o

Gość asefcasc csdasc
moim największym życiowym osiągnięciem była wizyta u notariusza celem przepisania domu teściów na naszą wspólnotę majątkową :classic_cool: Nie liczę oczywiście wyboru zasłon w kolorze amarantu do salonu :classic_cool:

Gość ssdsdfdffgfgfg
chyba twoj mąż kradnie a nie zarabia, bo uczciwie to w tym kraju nikt sie nie dorobi ale jak macie swoją firme i wyzyskujecie ludzi to niedziwne, ze ladnie "zarabiacie"

Gość asefcasc csdasc'aaa
podszyw 10/10 ;D nom tez sie dziwie dlatego pewno wyjade z tego chorego zlodziejskiego kraju

Gość asefcasc csdasc
Wykorzystuję swój odbyt jako elewator do składowania nadmiaru pszenicy z województwa lubuskiego. Agencja Rynku Rolnego płaci mi 400 zł za tonę. I co, nadal twierdzisz, że wyzyskuję ludzi?

Gość asefcasc csdasc'aaa
dokladnie w pl dobrze wiedzie sie tylko zlodziejom i kombinatorom

Gość lola_1981
JASNE DOM PO TESCIACH WEZ KREDYT I KUP SOBIE SWOJ ALBO Z TYCH RZEKOMYCH 8 TYS ZBUDUJ JAK ZAPŁACISZ 800 ZŁ ZAJEDNE DRZWI TO SZYBKO ZMIENISZ ZDANIE

Gość ssdsdfdffgfgfg
co do tematu to ja mam 28 lat i nigdy nie chce miec dzieci a juz na pewno nie w POlandii :)

Gość asefcasc csdasc
hahahah żałośni ludzie :D rucham was w ryjki 🖐️

Gość lola_1981
3000 NA CHOROBOWYM TO ILE ZARABIAŁAS 5000 6000 CIEKAWE GDZIE?? POCHWAL SIE JESTEM CIEKAWA JAKA BZDURE WYMYSKISZ

Gość lola_1981
JA MAM 32 I TEZ NIE CHCE PO CO A TA POlandie sami sobie ludzie wybrali ja tam reki do tego nie przyłozyłam jak widze tego ryzego w tv albo pojebanego nowaka ktory mowi o bezpieczenstwie na drogach to mam ochote tv rozwalic

Gość ssdsdfdffgfgfg
wiecie moj ojciec po ponad 40 latach pracy zarabia grosze, a jest naprawde bardzo inteligentnym czlowiekiem, zna sie na swojej branży, ale po prostu WYZYSK, od lat nie mial podwyżki. a tutaj jakas szmata pisze, ze jej mąz ma 5 tys... i pewnie taki sam cham i prostak jak ona, co widac po jej sposobie wyrażania sie: "pizda". Widac po tym ze w tym kraju to tylko takim ZEROM bez zadnej kultury sie powodzi, a uczciwy i kulturalny ma pod gorke. i jeszcze ze tesciowie jej dom zapisali haha moi rodzice na wszystko sami zapracowali cięzką pracą, nikt im niczego nie zapisal i choc cale zycie zarabiali grosze, a nie jakies tam 5 tysięcy, to jednak jakos kupili 20 lat temu nowe mieszkanie (wtedy ceny mieszkań byly jeszcze normalne), są bardzo skromnymi ludźmi. a taka szmata co ma 3 tysiące wchodzi ci na forum i pisze: "pizda", żal po prostu żal :)

Gość kosikosikosi
na chorobowym ciazowym placa 100 % wynagrodzenia

Gość ccccccccc
animatorko tematu,nie kazdy jest pustym saganem jak ty

Gość Jak czytam takie wypowiedzi
że w Polsce dobrze się wiedzie tylko złodziejom i kombinatorom to odechciewa mi się wszystkiego:O Nie potraficie pojąć tego, że kto ś jest wysokiej klasy specjalistą? Zarobki 5 tys. to dla Was jakiś szczyt marzeń? Takie sobie zarobki na przeciętnym stanowisku. Firme ma? No bez jaj. Z takim dochodem

Gość 987654321123456789
no jasne, jak ciaza to od razu l4... ech, kolejna nacigaczka

Gość ssdsdfdffgfgfg
ja na PO tez nie glosowalam :) szkoda tylko, ze ci co ich nie wybrali tez muszą cierpiec i np. pracowac do 67. poza tym w moim miescie rządy PO co chwile podnoszą wszystkie oplaty a pensje stoją w miejscu.

Gość ccccccccc
ssdsdfdffgfgfg---- -----------------takie losie jak i za komuny i teraz sa,nie umiejace palcem w dopie kiwnac,mozgiem trzeba ruszac a nie rekami.

Gość ssdsdfdffgfgfg
heheh moj tata tez jest specjalistą i co? 5 tys to na oczy nie widzial wiec nie pisz glupot, ale jak ktos ma znajomosci i dobrze cwaniakuje to faktycznie moze tyle zarabiac, niestety moj ojciec za uczciwy :(

Gość ccccccccc
chcieliscie demokracje to macie, wiek emerytalny 67 jest w calej uni,wiec dlaczego nie w polsce?

Żal Wam dupę ściska bo też chcielibyście mieć dom po kimś i 8 tys w kieszeni co miesiąc, co? Jak dla Was ktoś kto zarabia 5tys. na pewno kradnie to co powiecie o takim co zarabia 10, 15? 🖐️

Gość asefcasc csdasc
wystarczy głupia idiotko miec swoja dzialanosc :O starasz sie o dziecko - placisz zus 3000 zł i dostajesz coś ponad 5700 zł miesiecznie :O jak nie umiesz kombinowac to wiesz co cie czeka-selekcja naturalna ! Moj facet ma swoj skup złomu ,jakies pytania jeszcze ? zazdrosnico ? nie wiem mam ci zrobić screena z mojego konta ze mam te pieniadze o ktorych mowie ? zal ci dupe sciska czy o co biega ? nie chwale sie tym normalnie, ale jak slysze te wypowiedzi to mam ochote zmieszac was z blotem .

Gość martin wyrostek
Tak, tak, zarabiają 8 tysi na głowę, a autorka pewnie poszła kupić teraz kaszę jęczmienną na krupnik, który będzie wpierdalać przez 4 kolejne dni :classic_cool: Nie nauczyliście się jeszcze, że na kafeterii sami bogaci, wykształceni specjaliści, dla których zarobienie 5 tys to bułka z masełkiem? :classic_cool: ALe piszcie sobie dalej, piszcie, może chociaż na chwilę poczujecie się wyróżnieni, lepsi i spełnieni w tym swoim nudnym, pustym, smutnym życiu :classic_cool:

Gość iordewrdkjfj
tez sie dziwie autorka ma racje,trzeba miec cos z glowa by plodzic dzieci na potege w takim kraju ,chore

Gość asefcasc csdasc
noo wlasnie bo ci spedaleni specjalisci z wokularkach i sweterkach wycietych w serek z piskliwym jak pizda glosikiem dostają grosze 🖐️ to nie wiecie ze w tych czasach te wasze studia i inne gowienka to tylko swistki papieru ? :O moj facet ma srednie wyksztalcenie otworzyl skup zlomu ktory zajebiscie prosperuje i ma czasem nawet wiecej kasy niz napisalam .

Gość martin wyrostek
i jakie to typowe - że nowobogackie chuje (przeważnie ci z większych miast) nie grzeszą kulturą wypowiedzi, tak jak pani wyżej :classic_cool: Ale to przewidywalne: ten kto w taki sposób się wywyższa i szmaci przy okazji innych, jest pieprzonym aroganckim snobem, co w tym temacie pięknie się pokrywa z tą właśnie teorią :)

Gość asefcasc csdasc
ja nie mwoie ze jestem bogata . pisze ile mam kasy , nie wywyzszam sie ze jestem bogata. A twoje ironie ze 5 tys to bulka z maslem wsadz sobie w dupe ! czy ja mowilam ze na zlomie moj facet sie nie ubrudzi jak swinka i nie napracuje? :O zal mi was, ale w sumie mam to w dupie 🖐️