Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jmgt

Dziwie sie ze w tym kraju jeszcze ktos rodzi dzieci

Polecane posty

Gość słabe jednostki.....
w rzeczywistosci jestem podstarzalym troglodyta, który w wolnej chwili bawi sie swoim workiem stomijnym

Gość nie mieszkam w PL ale widze
Śmierdzę wieloma zagranicznymi substancjami organicznymi i nieorganicznymi. Najlepiej wychodzi mi jednak cuchnięcie zjełczałym łupieżem z głowy posła Stretforda, wymieszanym z odrobiną gęsiwa i wydzieliny z gruczołu kuprowego belgijskiej kaczki-krzyżówki. Dla wytrawnych kiperów wyczuwalna jest też nuta dwusiarczku węgla oraz moczu niedorozwiniętego kajmana z dorzecza Orinoko. Polaczki :classic_cool:

Jak zawsze... Standard. Podszywajcie się i dalej miejcie spierdolone życie, tylko do tego się nadajecie. Jak dla was 10 czy 15 tys to zarobek życia, to brawo. Prawnicy w Anglii czy Niemczech zarabiają w przeliczeniu na złotówki 40-50 tysięcy, to pewnie już was o zawał serca przyprawia.. Żałosne głąby bez porządnego wykształcenia i kultury. Gnijcie sobie w tych waszych blokowiskach z mieszkaniem a'la PRL i trójką bachorów.

do słabe jednostki-popieram! Przeczytaj jak zlinczowały tą dziewczynę która dostaje z ZUSU 5700 zł ! Zlinczowały ją że jest złodziejką- a skoro płaciła wysoki ZUS-to jej się należy !Ja akurat chcę mieć tylko jedno dziecko i niedługo już będę miała ale rozumiem kobiety które nie chcą. Nie rozumiem natomiast , tak jak Ty- tych kur domowych z trójką dzieci , narzekających na cały świat...zaniedbane,brzydkie świete krowy !

Z wyrazem poetyckiego natchnienia na mojej zajęczej wardze sromowej, udaję się ruchem węża Eskulapa do najbliższego punktu wynajmu zajęczych ogonów i wywołuję tam lokalną awanturę, żądając sprzedaży wody mineralnej w proszku :classic_cool:

Moja świadomość społeczno-ekonomiczna dotycząca zarobków i sytuacji zawodowej w Polsce jest zerowa, ponieważ tak naprawdę kobietki to jestem emerytowanym proktologiem ze wsi Gnojowniki Wielkie koło Kwidzyna. Najbardziej cenię sobię fotki waszych pryszczatych tyłków podczas procesu defakacji. Mam od tego wytryski wysokości kaplicy sykstynskiej :classic_cool: Gorąco zachęcam do wklejania fotek, pozdrawiam :classic_cool:

Z serdecznym uśmiechem na twarzy pochodzę do wolontariuszek "Caritasu" kwestujących na rzecz ulżenia losom biedoty w Luksemburgu i patrzę na nie świdrującym wzrokiem, póki nie rozpadną się na krwawe strzępy :classic_cool:

Czytałam, czytałam... No cóż, debilstwo się szerzy, to już epidemia powoli, i nikt nic na to nie poradzi. Powinna być chyba jedynie większa selekcja naturalna i zero pomocy społecznej. Może wtedy to by się zastanowiło, zanim by wystawiło cipę.

Gość do autora/-ki
To że ty jesteś malkontentem to nie znaczy że inni też muszą być tacy beznadziejni

Gość do nie mieszkam w PL ale widze
ja tam nie narzekam mimo że mieszkam w Polsce i dziwię się że tu wiecznie na kafe przynudzają i marudzą. Jak są niezadowoleni z życia to niech ruszą dupe i coś robią. Jak są niezadowoleni z Polski to niech wyjadą. No ale wygodniej jest siedzieć i narzekać

Gość kolekcjonuję odbyty
zaraz napisze, że ona akurat wyjechała jak miała 12 lat:D🖐️ I że gdyby nie dzieci, mąż i firma to chętnie wróciłaby do PL, bo jest tu fantastycznie:D🖐️

Gość ja suszę pampersy
a ja zarabiam 28.000pln miesięcznie i nie wiem czym się ta kretynka tak szczyci, że wychuja zu na 5tys na macierzyńskim. Dla ciebie to naprawdę aż tak zawrotna suma? 😴

Gość ja suszę pampersy
***ze wychuja zus

Gość szalony general
Kiedys zrobili taki eksperyment (z pchlami w budzie psa. Zabrali zapchlonego psa z budy i kontrolowali rozmnazanie sie tych pchlow, ktorym zabraklo pozywienia. Rozmnazaly sie ok. dziesiec razy szybciej niz w sytuacji, gdzie mialy dostep do pozywienia( obecnosc psa w budzie). Tak wiec biedaki rozmnazaja sie szybciej i bezmyslnie, bo ich egzystencja jest bardziej zagrozona!!!! To takie prawo natury.

Gość gremlin52352
:D:D:D

Gość gremlin52352
co to jest "pchłów"? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość szalony general
oczywiście w ramach potwierdzenia autentyczności eksperymentów zgłosiłam się na ochotnika i przez dwanaście dni udawałam burka Dolara :classic_cool:

Gość szalony general
W ramach najnowszego eksperymentu Episkopatu Polski, stoję przy wejściu do kościoła MB Różańcowej w Człuchowie i mówię każdemu wchodzącemu żeby dobrze wytarł buty :classic_cool:

Gość szalony general
poproszono mnie także o nagrywanie stenogramów z każdej niedzielnej Sumy celem późniejszego dosłuchiwania się w niej przekazów od samego Lucypera, jednak nie mogę wam zdradzić więcej szczegółów, bo to akurat tajna misja specjalna :classic_cool:

Gość chcesadc
słabe jednostki.....dobre podszywy:D

Gość ja tylko dodam ze w
"tym kraju" jest nieporownanie lepiej niz kiedykolwiek przedtem ( a jestem juz w wieku babciowym, wiec dobrze pamietam , jak bylo).Tyle,ze teraz macie porownanie z najbogatszymi krajami swiata ( dawniej nie bylo takich kontaktow) -dziwne ,ze nikt nie porownuje z tymi biedniejszymi. Nie widze powodow, zeby dzieci akurta teraz nie rodzic.

Gość a ja sądzę, że
co za durny temat nie generalizuj!!! ja pracuje u kobiety, która ma 3 dzieci, stać ją na wszystko, dzieciom niczego nie brakuje, a to że wiele rodzin ma ciężką sytuacje finansowa to juz swoja droga, ten post powinien chyba brzmieć: dziwię się ze w tym kraju ktoś rodzi dzieci jesli nie ma do tego odpowiednich warunków,