Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichasiaK

zapuszczanie wlosów

Polecane posty

wiem, że ciężkie czasy przede mną... tym bardziej, że długość moich włosów była ok 1 cm;) (takie tam letnie szaleństwo) ;) Od 4 miesięcy wytrwale "zapuszczam"... jak przetrwać ten trudny okres? czy znacie może jakieś preparaty, które powodują przyśpieszenie wzrostu włosa?

Gość kup sobie olejek sesa
jest genialny, mi po nim włosy rosną bardzo szybko, nie wypadają, nie rozdwajają się (końcówki obcinałam z rok temu a w ogóle nie mam zniszczonych) i są piękne po tym olejku ;) http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=44022

Gość mama dwulatka
moja fryzjerka mowi ze jak zapuszczac to tylko z nozyczkami, podcinac raz na miesiac choc odrobine, szybciej beda rozly lekko podcinane i beda zdrowsze

Gość nowoczesna kobieta powinna
miec tylko paseczek, trojkacik a nie busz;)

Gość jak zapuszczac to nie
podcinac!!! Sama jestem fryzjerką i większej bzdury nie słyszałam. Dbać trzeba o włosy, zrezygnować z suszarki, prostownicy i nie palić włosów, wtedy nie będzie trzeba podcinać. Poza tym włosy średnio rosną 1-2cm na miesiąc więc jaki cel byłby w ścinaniu tego co odrosło? :o

Gość 987654321123456789
brać wit b komplex, cynk, selen, krzem w skóre glowy 2x dziennie wcierać napar z lopianu, bazylii i liści laurowych wypróbowane!