Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abdora

Pomocy - STAZ -

Polecane posty

Gość abdora

Witam Jestem w kropce. Zlozylam ostatnio podanie o staz oraz cv do starostwa powiatowego, przy czym dzisiaj dzwonie i co sie okazuje? moje dokumenty zostaly przerzucone do powiatowego urzedu pracy. Nie mam pojecia dlaczego, skoro pismo bylo do starosty powiatowego. Nie wiem dlaczego to zrobili. A co o tym sadzicie? Mnie sie wydaje, ze po prostu miejsc nie bylo w starostwie i przekazali do PUP. Sama nie wiem co o tym sadzic. A jechac i pytac sie poraz n-ty nie mam zamiar, bo naprawde czesto tam bywam, a co niektorzy juz mnie tam znaja...

Dobra rada od osoby, która pracuje w administracji- jedź tam i bądź upierdliwa ile możesz:) Inaczej nigdy nic nie wskórasz. Ja łaziłam za praca ponad rok- opłacało się:d powodzenia:D

Gość DDDAAAAA
Bo taka jest procedura, że pracodawca przyjmując Cię na staż kieruje wniosek do PUPU o przyznanie Ci środków na ten staż. To chyba logiczne.

Gość abdora
Dziękuje. Każda uwaga i każdy komentarz przyda się.

Gość abdora
Ale pewien wątek dosyć istotny wtrące. Kobieta przez tel stwierdzila, ze musze uzbroic sie w cierpliwosc. Czyli czekac nie wiadomo jak dlugo, i nie wiadomo ile lat - taka prawda... Szukam stazu badz tez pracy od 4 miesiecy.... Studiuje dodatkowo, a oni i tak mnie ignoruja. Ten kraj mnie powala na łopatki i powoli czuje zalamanie psychiczne...

Gość abdora
Zlozylam ostantio rowniez dokumenty do urzedu miejskiego, dostalam odmowe. W tej kwestii tez pewnie mi odmowia ;(