Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KURDUPELKA85

jeślic chcecie coś zmienić w tym kraju to głosujcie na palikota

Polecane posty

Gość głosujemy głosujemy
za 3 lata wygramy

Gość omajgood
co?Palikot?stańczyk Tuska? wybacz

Gość ZDOMINOWANA suczka :)
Palikot? a za co? Ten ściemniacz pod szyldem legalizacji chce coś osiągnąć a to posłaniec tuska nic więcej. Niech spieprza! ani PO ani PIS ani RP ani NIC!

Gość ZDOMINOWANA suczka :)
ja głosuje tylko na pieska

Gość mariane
dobre prowo, 8/10 :classic_cool:

Gość szczerze powąpiewam w
wasz optymizm, ale niech będzie Palikot ksończy to zaczął Tusk a potem w tyn kraju padnie demokracja i wejdzie autorytaryzm...

Gość jeremmiaszi
posłaniec Tuska

Gość 1321313213123
napewno wowczas bedziecie moigli w tym kraju zmienic plec...naprzyklad

Gość o żesz no
a ja już wcale nie głosuję. Sami złodzieje i oszuści. Przechodzą z partii do partii, chorągiewki pieprzone. I to ma wzbudzać zaufanie? w tym kraju nie ma polityków, którzy chcą dobra kraju. Oni tylko myślą jak napełnić swoje kieszenie. Nie ma różnicy na kogo głosujecie, bo ręka rękę myje.

Gość Przeprzenigdyy
Wez kobieto przestańńńńńńn,Ty chyba nie wiesz co mówisz, Palikot i jego partyja to banda totalnych idiotów, jeśli tacy ludzie przejęli by ster rządów w tym kraju to nasza łajba zwana Polską poszłababy raz dwa na dno :O

Gość Taaaaaa:((((
przynajmniej będzie sobie można na legalu zabić dziecko, dziadka, popalić marychę,i takie tam, a że gospodarka padnie na dziób to co tam ;) to nic

dla mnie to oszolom...ja glosowalam na pis..tyle ze nie do konca pasuje mi ich program-ze wzgledu na podejscie do kosciola ,aborcji i eutanazji.

Gość Lajla1212
Taaaaa zgadzam sie z toba :D a ze sa tacy idioci ktorzy poswieca swoja emeryture, prace, dostatnie zycie i wygody dla marihuany, skrobanek, uspienia niewygodnego domownika czy zmiany plci to ja im wspolczuje glupoty :D ale coz. elity intelektualne padly za II wojny czy komuny wiec czego my oczekujemy od zacnie madrego pokolenia buahahaha polaczkow ;)

Gość blaszany bębenek/
taak i po rządach takiego Palikota i Rozenka, Polska padnie ma mordę i do władzy dorwie się jakiś psychol i złapie wszystkich za mordę i pewno rozwiąże sejm, bo to i tak zbędna instytucja...

Gość jeden-cztery
tylko Ruch Narodowy

Gość kurdupelka, glupia jestes
stad sie biore te bezmozgi

Gość morgardo dryff dunga
Chętnie zagłosowałbym na Pinocheta, ale niestety nie żyje i już nie wystartuje. W zastępstwie zagłosuję na Kaczyńskiego, chociaż zdaję sobie sprawę, że on niestety nie będzie strzelał do lewackiej hołoty :(

Gość jeden-cztery
Ruch Narodowy będzie strzelał, tylko niech stworza jakąs formację :-)

Gość blaszany bębenek/
ja chcę kogoś takiego jak Salazar Gościu naprostował gospodarkę krajową a poza tym ukrócił władzę sejmu i rozwalanie państwa przez lewicę...

Gość jeden-cztery
Gen. Franco > Pinochet > Salazar > Mussolini > gówno > Hitler i komuchy

Gość Kitka83
Lajla1212 co masz do marihuany? Właśnie taki jest poziom edukacji społeczeństwa, że przez lata im się wmawia jaka to trawka jest zła i wyniszczająca a oni powtarzają w ciemno.

Gość jeden-cztery
Trawa to używka jak kazda inna, mniej szkodliwa jak alkohol ale używkla jak każda inna i jak każda używka uzaleznia. Byłbym hipokrytą gdybym nie znał tematu :-) ale wszystko dla ludzi, tyle, że raz na jakiś czas, a znam sporo ludzi, którzy zamulili się w temacie i sa zwykłymi ćpunami bez ambicji i pieniędzy.

Gość fejsfejsfejsfejs
i tak wiekszoscia rządów w europie kieruje NWO, bez roznicy, wszystko ma jedn zrodlo, wojna i tak wybuchnie, chipowanie i tak bedzie bo ludzie sie nie szanuja i nie walcza o wolnosc ani o swoje jako dobro ogolu, kazdy tylko o wlasnej dupie mysli

Gość jeden-cztery
a to swoją droga :-)

Gość blaszany bębenek/
i jeszcze zaliczymy za życia kolejną wojnę... świetlana przyszłość sie zapowiada nie ma co...

Gość jeden-cztery
póki sa ludzie to i będa wojny, normalna sprawa, choć wiadomo że konfliktu nikt normalny nie chce, ale gdy wchodzi konflikt interesów, brak poszanowania drugiego człowieka i jego praw, wybuchają konflikty. Świat bez wojen i wiecznego pokoju jaki postuluja pacyfistyczni lewicowcy jest piękny ale utopijny, dlatego nie można głosowac na partie które propagują utopijne wizje.

Gość Kitka83
Prawda - to jest tak jak z alkoholem, a jednak od jakichś 20 lat się robi wielkie halo z tego, że nie wolno uprawiać konopi nawet na własny użytek a jednocześnie można produkować alkohol w domu. Jak dodamy, że większość używek jak alkohol czy kofeina można przedawkować, a marihuanę nie to mamy paradoks. I pytanie dlaczego? A dlatego, że rządy więcej się dorabiają konfiskując sprzęt plantatorów, ścigając dealerów i nakładając grzywny w sądach niż by zarobili gdyby to wszystko było legalne.

Gość jeden-cztery
kto będzie chciał i tak sobie ogarnię marychę, tylko niemota trawy nie zamota :-) wódka jest legalna ale i tak ją psują, to samo będzie z trawką. Nie jestem za legalizacją, jestem za depenalizacją.

Gość wawcia powraca5555
i co jak zaglosujemy to co pedaly beda mogli adoptowac dzieci bo to teraz najwazniesza sprawa w tym posranym kraju tak??