Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyścigówka123

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość wyścigówka123

Witam! Mam pewien problem. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski, w tym jedna słabo widoczna, lecz nie na tyle że trzeba się przyglądać, aby ją zobaczyć. Dodam, że 2dni temu skończył mi się okres, który trwał 3dni, gdzie u mnie w rodzinie to normalne, że przy ciąży ma się normalny okres do 3-ciego miesiąca. Bardzo staraliśmy się o dzidziusia i po tylu miesiącach rozczarowań może to właśnie to? Co o tym myślicie?

Gość Pancia333
skoro dwie kreski sa to ciaza. piwtorz test za pare dni albo idz na bete potwierdzic a potem do lekarza:-). gratulacje pozdrawiam.

Gość Skąd pewność,
że nie poroniła skoro miała krwawienie? Po poronieniu testy też wychodzą pozytywnie.

Gość to powiem że
Ja mam gorszy problem ostatni okres miałam 13 grudnia i nadal go nie mam jutro już doczekalam się wizyty u gina ale dodam że dwa testy negatywne a jeden w zeszłym tyg pozytywny , co ja mam myśleć? Dziwne mulenie niby nie ból w podbrzuszu i pachwinach,ciagle zmęczenie dziwne napady humorow czasem mnie zemdlilo raczej nie rano a około południa sutki większe i twarde a bolace jak nigdy i piersi jakby jedrniejsze odrobinę pełniejsze i nie wiem co jest grane ale jutro się może dowiem i boję się jak diabli

Gość babukkia
ile razy można tłumaczyć, że nie ma czegoś takiego jak normalny okres w ciąży. może byc plamienie, a nie okres, bo miesiączka polega n atym, że co ok 28 dni złuszcza się wyściółka macicy i wtedy est krwawienie. Jeżeli w ciąży macica by się złuszczała to było by to poronienie. Jeżeli miałaś normalny okres to mogłaś poronić.

Gość No to za
Jakieś dwa dni zrób nowy test ale wątpię żeby to ciaza była, daje 0,01 %

Gość yukki
a właściwie dlaczego tuz po skończeniu okresu robiłaś test ciążowy?

Gość jak ja tu jakiś czas temu
niby nie ma czegos takiego jak normalny okres w ciazy, ale moja kolezanka miala 2 normalne okresy a póxniej okazalo sie ze ejst w 3 miesiacu ciazy

Gość wyścigówka123
Robiłam test, ponieważ jak już wcześniej mówiłam, moja mama (przy czwórce dzieci) i moja siostra (przy dwójce) miały miesiączke. Żeby się jeszcze upewnić rozmawiałam dzisiaj z nimi i do 3-go miesiąca miały NORMALNE krwawienia, tyle że krótsze. Planuje powtórzyc test za 3 dni, modle się, aby wynik wyszedł pozytywny, a druga kreseczka mocniejsza. Jeśli jednak będzie taka jak dzisiaj - przejde się na bete. Co do poronienia - dwa razy mi się już przytrafiły, lecz jakieś 4mc temu skończyłam brać tabletki, które rzekomo miały usunąć przyczynę niepowodzeń. Bardzo się boje, dziękuje Wam za odpowiedzi!