Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabije jak to prawda

maz mnie zdradza? czy to dowod?

Polecane posty

Gość wiaderko
udawaj ze nic sie nie stalo i tyle;))))))

Gość ():():()
Na pewno cię zdradza! To teraz jak już wiesz :-D, to idź i się zabij, to może w końcu nastąpi kres prowokacjom na kafetełe :-D

Gość mężczyzna który zdradza
hmm, no z tym telefonem, to może wskazywac na to, w kważdym razie pogadaj normalnie z mężem a nie wydzieraj się od razu, bo w sumie nie masz pewności inna sprawa, że facet będzie zaprzeczał, nawet jeśli pokażesz mu dowody a tych to w sumie za wiele nie masz co do rozwodu uzyskanie rozwoduz orzeczeniem o winie, to nie jest prosta sprawa, bo sie bierze wszelkie czynniki pod uwagę zdrada nie jest winą samą w sobie

Maz ma chec na sex 24/h , ja raczej nie ale dwa razy w tyg ma zapewnione. Ostatnio maz wprowadzil nowe pozycje. Kurde wszystko sie sklada w calos a ja glupia idiotka myslalam ze jest nam razem dobrze

Gość gadaj
Pryszcze wśród pryszczy na klatce piersiowej hahaha Jesteś w stanie rozróżnić, które pryszcze to cycki a które pryszcze?

Gość fruuuuuuu
Noooo! Jesteś głupia idiotka :-D

Autorko pewnie odmawiałas męzowi seksu, skoro twierdzisz, ze moglby 24 na dobe a Ty tylko 2 razy w tygodniu.... Ehh sama jestem kobieta, ale dziwne jest dla mnie to, ze odmawiasz seksu mężowi a potem dziwisz sie, ze Cie zdradza.

Gość szalala
ludzie ale tragizujecie! To tylko bluzka na razie zaden dowod! U mnie w domu co jakis czas znajsuja sie cuchy nie nalezace do nikogo z naszdej rodziny, byly juz takie bluzki spodnie, sukienka, recznik:D

Gość apytaczek
Dzisiaj byłam w biedronce i moje ulubione ogórki kiszone podrożały :-(. Nie wiecie czy tylko ogórki czy wszystko poszło w górę?

Gość wiem zabrzmi to strasznie
ale zdrada u mężczyzn jest najczęściej spowodowana brakiem bądź niesatysfakcjonujacym seksem u kobiet zaś brakiem zrozumienia, ciepła itd oczywiście to uproszczenie ale cos w tym jest poza tym sposob w jaki piszesz: "ma zapewniony seks 2 razyw tyg." seks to przyjemnosc , a nie obowiązek seks jest uznawany przez WHO jako jedna z takich samych potrzeb jak jedzenie, pragnienie itd skoro Tobie nie pasują nowe pozycje, poszedl być moze gdzie indziej seks na tym polega, na czyms nowym, na zabawie, a nie ciągle na misjonarza, kazdemu się może znudzić

- damska bluzka miedzy ubraniami męża -duże potrzeby seksulane, nowe pozycje w łóżku - trzymanie telefonu przy sobie, dziwny sms, dziwnie zapisani znajomi - wypad do miasta, gdzie mąż miał wielce coś załatwiac, kiedy zona pojechała nagle nic nie miał do załatwienia - czeste wyjazdy w delegacje

Predzej jego zabije niz siebie. Jak on mogl mi to zrobic. Poradzcie co byscie zrobily jak byscie wy byly na moim miejacu. Moze jeszcze nic nie mowic tylko zbierac dowody?

Gość zalezy co chcesz pozniej zrobi
c rozwod ? czy byc z nim ?

Gość Z blokowiska
Ja miałam wrażenie że sałata dzisiaj droższa i kartofle. A chciałam na obiad placki kartoflane zrobić, ale miałam za mało kasy i nie kupiłam kartofli .

Autorko pewnie nie wytrzymasz, ale najlepiej nie mów nic mężowi i zbieraj ewentualne dowody. Bądź sprytniejsza!

Gość zalezy co chcesz pozniej zrobi
c z reszta zazwyczaj zdrada jest czegos wynikiem, nigdy nie ma tak, ze tylko jedna osoba jest winna... sama mowisz, ze nie spelniasz oczekiwan seksualnych meza trzeba sie bylo przed slubem zastanowic, ze w tej kwestii nie gra mozna gadac milosc milosc, a seks nie jest wazny otoz blad... jest nie dobraliscie sie temperamentami mozecie miec do siebie pretensje obydwoje podjeliscie decyzje o slubie

Gość AlaMaKotaaaa
powinnaś go po prostu kilka razy pośledzić. Wtedy gdy ma do załatwienia coś ważnego.

Ja bym ta bluzke zalozyla na siebie pewnej nocy i zapytala czy dobrze w niej wygladam. Zobaczysz jaka bedzie jego reakcja. Zdziwienie czy mega sploszona ;) Nie podejmuj pochopnie decyzji bo to nie ma sensu wszystko da sie jakos racjonalni wytlumaczyc. Sama wiem po sobie ile to u mnie sie walalo ubran kolezanek i odwrotnie. Moze jakas kolezanka twojej corki zostawila albo pozyczyla od niej ? Pomysl logicznie a nie panikujesz od razu....

Ja bym nie zakładała, bo znając życie mąż i tak nie załapie że to nie bluzka autorki, większość facetów nie zwraca aż takiej uwagi na garderobę żony i nie pamięta wszystkich bluzek :)

Ja tez pracuje i zajmuje sie domem i dzieckiem i po prostu nie mam sily na sex. Maz malo mi pomaga a ja od niego tego nie oczekuje bo wiem ze ma duzo obowiazkow zwiazanych z praca. Nie wiem czy chce mu powiedziec ze ja wiem. Jak maz wyjezdza to corka ciagle marudzi ze chee do taty i jak ja mam jej to zrobic i wygonic z domu. Nie wiem czy ja sama dam sobie rade a co dopiero ona.

Gość ahaaaaaaaaa?
aha czyli jeśli kobieta odmawia mężowi seksu to daje mu przyzwolenie na zdradę? okej......................

Jezeli to bluzka kochanki to uwierz mi ze od razu zrobi mu sie goraco biorac pod uwage fakt iz wczesniej musial ja z niej zerwac :D

Wiadomo iz nie daje mu przyzwolenia na zdrade. ale wez tez pod uwage to ze jesli facet ma wiekszy temperament i potrzebuje wiecej seksu to sory wtedy nie dziala rozum a ''instynkt'' i szuka go tam gdzie moze dostac go wiecej :D

Przed slubem to raczej on nie chcial sexu. Potem zaszlam w ciaze i obywalismy sie . Teraz tak srednio 2 razy w tyg. Dla mnie sex nie jest najwazniejszy, ja wole sie poprzytulac a on mysli tylko o jednym.

Gość ahaaaaaaaaa?
ale skoro są małżeństwem to chyba powinno być normalne, że jeśli pojawiają się tego typu problemy to powinno się na ten temat rozmawiać, mąż mógłby zapytać dlaczego tak jest, co sprawia że żona nie ma ochoty na seks i może udałoby się problem rozwiązać, a nie lecieć od razu do jakiejś pierwszej lepszej suki, no ale chyba za dużo wymagam prawda.....

Gość czasem mozna byc faktycznie
padniętym... nam tez się to zdarza, śmiejemy sie wtedy ale nie przesadzaj...

Ja nie wie jak tam bylo u was w lozku nie opieram sie na waszym konkretnym przykladzie tylko mowie ogolnie ze najczesciej tak jest ze facet szuka czegos nowego na boku bo nie znajdujetej iskry u siebie a nawet jak zaczyna rozmowe to oczywiscie kobieta wyrzuce karte plodu na stol ze jest zmeczona bo musiala dzieci wyszykowac bo jest po pracy bbo ja boli glowa bo zle sie czuje bo musiala zrobic obiad bo byla na zakupach itd itd. co chce przez to powiedziec? mianowicie to ze czase kobiety same sobie sa winne bo faceci czesto o tym wspominaja ze czegos im brakuje ale nasza juz jest taka natura ze potrafimy wymyslec 1500 inncyh argumentow by odwrocic kota ogonem a po fakcie mowic jaki to facet zly ze zdradza itd