Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabije jak to prawda

maz mnie zdradza? czy to dowod?

Polecane posty

zaklopotana - tylko jak niby autorka wcisnie sie w bluzke o 2 rozmiary za małą? Zresztą, skoro to zwykła czarna bluzka, to na bank mąż nie będzie jej pamiętał ;)

noo to nie wiem niech mu rzuci ja pod nos krzyczac i wyzywajac go z placzem :D no to bez sensu. po to Bog dal nam jezyki by rozmawiac ze soba. wiec niech spokojnie porozmawia z mezem skad to sie wzielo itd. a zanim to zrobi to niech zwerbuje jeszcze core :D jestem pewna ze za jakis czas beda sie sami z tego smiac...

Bluzka jest na mnie za mala wiec odpada. Napewno to zadniej znajomej poniewaz nie znam nikogo co nosi rozmiar xs. Maz mogl nawet nie wiedziec ze to bluzka kochanki bo ja mam podobna tylko rozmiar L. Pytacie czy chce go zostawic czy wybaczyc a wy co byscie zrobily? Jak by to byl jednorazowy incydent to chyba bym dala druga szanse ale zylabym ze swiadomoscia ze moze sie to powtorzyc a jak by.to juz trwalo dugo to nie potrafilabym mu spojrzec w twarz. A moze on wcale nie bedzie chcial byc ze mna- tego sie najbardziej boje.

KOBIETO skad masz 100% pewnosci ze to bluzka kochanki i ze on cie zdradza opanuj sie !!! Pogadaj z corka czy to jakiej JEJ kolezanki nie jest moze w szkole sie zamienily lub pozyczyla od niej albo ukrywa przed mama no nie wiem tysiace moze byc powodow...

Gość ahaaaaaaaaa?
po co sie bawić w jakieś dziecinady prosto z mostu go zapytaj i tyle!

Poza tym jezeli Ty faktycznie jestes taka rozgarnieta by sie kafeterianek pytac co dalej zrobic ze swoim zyciem to ja sie nie dziwie ze maz cie zdradzil o ile to prawda....

Gość czasem mozna byc faktycznie
nie kazdy facet umie rozmawiac, jak go kobieta nie pociagnie za jezyk, to kicha... nie przyzwalam na zdrady, ale skads sie one biora

Moim zdaniem kazdy potrafi ale cos musi byc na rzeczy skoro o najbardziej intymnych sprawach nie potrafi porozmawiac z zona. Wyjscia sa dwa albo non stop byl zbywany i negowany za swoje propozycje albo zona nigdy nie poruszala tego tematu sadzac iz jest boginia seksu i wiecej niczego mu do szczescia nie trzeba

Gość jak go zapytasz to sie wyprze
i tyle będzie z rozmowy. Lepiej nic nie mów, obserwuj, sprawdź telefon jak śpi itp itd.

Gość jak go zapytasz to sie wyprze
ZaklopotanaNieznajoma, nie mam 15 lat ale ty chyba tak, sądząc po tym jaka jesteś naiwna. "wiec niech spokojnie porozmawia z mezem skad to sie wzielo itd" jasne, już sobie wyobrażam jak przebiegnie taka rozmowa: - kochanie, skąd się wzieła ta czarna bluzka w pralce ? - jaka czarna bluzka? - o ta - a skąd ja mam wiedzieć? co mnie obchodzą wasze babskie szmaty? nie zawracaj mi głowy duperelami, człowiek cały tydzień haruje na rodzinę i nawet wieczorem nie może odpocząć! - masz kochankę na boku? - skąd ten pomysł? nie mam żadnej kochanki! - ok, to super, przepraszam że cię podejrzewałam, chodź na seks na zgodę, bo pewnie 2 razy w tygodniu to za mało. myślisz że jakikolwiek facet przyzna się do kochanki? Złapiesz go za rękę to powie ze to nie jego ręka.

Ale 2 razy w tyg to naprawde tak malo? Rozmawialam z kolezanka i oni kochaja sie raz w tyg a moja siostra nawet i rzadziej wiec myslalam ze 2 razy to jesy ok. Zreszta byl na kafr taki temacik i pamietam ze niektore kobiety pisaly ze nawet raz w miesiacu

Gość yplon 678
mysle, ze to prowokacja. widac po sposobie w jakim o tym piszesz- w ogole nie panikujesz. ;)

Gość a widzialas pietanstolatko
co napisalam, wyzej ? ze i tak sie nie przyzna ze nawet jak pokaze mu dowody sie nie przyzna ale uwazasz, ze jak ona sie wydrze, to sie przyzna ? a teraz wyobrazmy sobie, ze jednak jest niewinny a ona rozedrze gebe dlatego bylo pytanie, czego chce, czy rozwodu, czy nie co do autorki, wiesz, nie ma okreslonej ilosci "kochania sie" w tygodniu wszytskoz alezy od ludzi moze tamtym parom wystarcza raz na miesiac i git Twojemu mezowi jak sama mowisz, nie wystarcza

To znaczy ze jak chce Trzy razy dziennie to ja powinnam mu dac mimo to ze jestem zmeczona? Maz do mnie przed chwila dzwonil i byl taki milutki ze az dziwne. Kurde juz sama nie wiem co robic. A jesli jest jakies wytlumaczenie obwcnosci tego topu w moim domu? Boje sie ze uzna mnie za wariatke ale jeszcze bardziej boje sie ze to jednak zdrada.

a niby jakie może być wytłumaczenie? Mąż był milutki? chyba po to, żeby odwrócić podejrzenia, tak przynajmniej sądzę.

Jeśli ta bluzka znajduje się u was w domu "legalnie", to prędzej czy później mąż sam coś na ten temat zagai. Schowaj i poczekaj.

nie wiem w jakich Ty naprawdę jestes relacjach z mężem, ale ja byłam kilka razy w dziwnej sytuacji, która miała kompletnie banalne wytłumaczenie, i bardzo się cieszę że mamy taki kontakt że mogłam po prostu zapytac "chłopie, co to za koszulka bo nie moja? " (bo tez jedna z tych sytuacji była z koszulką) pamiętaj że bardzo łatwo kogoś oskarżyć, ale jak się okaże że mąż jest niewinny a Ty na niego wyskoczysz, to może bardzo popsuć Wasze relacje skoro przez cały dzień masz odwagę żeby na niego jechać do obcych lasek na kafe, miej odwagę zapytać go o tą koszulkę - chyba znasz go na tyle że zobaczysz czy kłamie czy nie

No nie wiem juz sobie wmawiam ze moze to byla jakas scierka kolegi do samochodu albo cos w tym stylu. Jestem zalamana i nie potrafie juz racjonalnie myslec. Boje sie ze jak maz wroci z pracy to sie poplacze, on z wszystkiego wytumaczy i ciagle bedzie mnie zdradzac. Boje sie ze nasza rodzina sie rozlaczy ze nasze dziecko na tym ucierpi najbardziej. Boje sie samotnosci

Gość Hm, ciezko powiedziec..
Ale w jakim wieku masz ta swoja córke? I Opisz mniej wiecej jaka to bluzka jest, czy jest bardziej kobieca czy taka na sportowo (niektore babki biegaja w koszulkach na ramiaczkach) I pomysl czy w ostatnim czasie kolezanka corki nie była czasem i czy poprostu jej nie zostawiła.

"ciągle bedzie mnie zdradzać"-czyli rozumiem że zdradza CIę od dawna, wyszło to już na jaw, udowodniłaś mu i teraz się sytuacja powtarza? czy po prostu wmówiłas sobie po dzisiejszej wizycie na kafe? nie szastaj tak wyrokami, żeby CIebie ktoś tak szybko nie ocenił

Wiem ze powinnam zadzwonic i zapytac ale jak zobaczylam ta koszulke to jak by mi ktos w twarz dal. Bylam po prostu w szoku,wyobraznia zaczela dzialac i w myslach przeanalizowalam sytuacje swiadczace o zdradzie. Teraz troche ochlonelam i tak wlasnie mysle ze da sie to racjonalnie wytumaczyc tylko jak to jednak prawda

Gość kot bez butów boso chodzi
głupia wpadka - przywieźć do domu bluzkę kochanki, żeby żoną ją uprała

Nie, nie zdradzal mnie nigdy po prostu juz emocje biora gore i wmawiam sobie a moze...? Nie mam pewnosci Corka ma 5 lat i koleguje sie tylko z ruwiesnikami wiec top na ramiaczkach odpada, poza tym mamy zime wiec taka koszilke nosi sie pod cos.

Gość Hm, ciezko powiedziec..
Yhym, mysle zebys przyjeła go normalnie w domu obiad itp i po zjedzeniu poprostu sie go spytała czy ma ci cos do powiedzenia i usmiechaj sie do niego moze zaczai ze cos wiesz i moze ci powie nie wie jaki jest twoj maz, po jakims czasie zapytaj sie go spokojnie o koszulke (ale wczesniej corci sie zapytaj czy ona czegos do domu nie przyniosła np z podworka bo znalazła no rozne dzieci sa a ich pomysly jeszcze lepsze) Jesli bd sie wypierał zapytaj jeszcze raz ale stanowczo..

Ja tam nie wiem, czy on potrzebuje więcej, czy mniej seksu, czy powinnaś zrobić mu awanturę, czy może raczej orala z analem, ale wiem jedno, że nie powinnaś, nie wolno Ci, zabierać cudzej bluzki! To jest przywłaszczenie mienia! Zastanów się nad tym.

Gość niveakrem
ale sobie znalazlas miejsce do rozwiazywania problemów!!!pelne jadu i wzawisci i debili. ty dziecko jestes ,ze sluchasz podpowiedzi kretynow??nie masz wlasmego rozumu?to moze do wrozki,idz,zal......

Gość tempaki buraki
a moze sie pakowal i przez przypadek wzial rzecz kolezanki z delegacji albo np mial pokoj w hotelu i ktos zostawil tam bluzke i on wrzucajac rzeczy swoje z szafki wrzucil tez te bluzke jest tyle roznych wyjasnien,