Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za klo po ta na

czy to ciaza czy co?

Polecane posty

Gość za klo po ta na

mam cykle 21dniowe 3 dni spoznia mi sie okres. wczoraj test wieczorem robilam i jedna kreska. zadnych objawow czasami tylko boli dol brzucha. Czy test mogl nie wykryc ciazy jeszcze?

Gość za klo po ta na
prosze niech ktoras poradzi mi co mam robic

hmmm ogolnie testy sa miarodajne jesli sa wykonane w dniu spodziewanej miesiaczki lub po... jesli u ciebie test wyszedl negatywny to najprawdopodobniej w ciazy nie jestes choc i test moze sie mylic. najlepiej zrobisz jesli pojdziesz na bete ;) koszt okolo 20-30 zl a miarodajny w 99.99% ;) moim zdaniem lepsze to niz wydawanie kasy na testy z apteki ;)

Gość silloo
Masz cykle 21 dniowe? To nie jest prawidlowe, więc raczej ni bój się o ciążę. Jak długo masz miesiązczkę?

Gość Cykle
Prawidlowe wahają się Panie drogie min 21;24;26;28;30;31 max więc nie mówcie że nie jest to normalny cykl tylko poprostu rzadko występujący. W Twoim przypadku proponuje zrobić test 7 dni po terminie spodziewanej miesiaczki :).

Gość ej Ty Zamiast
Większośc publikacji mówi o prawidłowym yklu od 24/26 dni. 21 to za mało

Gość z netuuu
Jak często pojawia się miesiączka? Zazwyczaj miesiączki pojawiają się nie częściej niż co 24 dni, a maksymalny odstęp między nimi nie jest dłuższy niż 31 dni. Jeżeli występują częściej niż co 21-23 dni, taki stan nazywamy częstym miesiączkowaniem i jest to objaw nieprawidłowy.

Gość disaaatr
Taki cykl to polymenorrhoe.