City Girl 0 Napisano Luty 5, 2013 Jestem ciekawa ilu z Was korzysta z internetu w pracy. Czy mozecie logowac sie na forum z pracy? Nie chodzi o telefon, sama nie cierpie korzystac z internetu na Androidzie. Chodzi mi o komputery firmowe, jesli np pracujecie w biurze czy innej instytucji, to czy korzystacie z forum w czasie pracy i sobie piszecie tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaraczowa dzis jestem Napisano Luty 5, 2013 no ciekawa jestem ile osob pracuje w biurze :D:D:D oprocz pomaranczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Izabella 0 Napisano Luty 5, 2013 Ja korzystam. Co zabawniejsze, na legalu. Jestem rozliczana z wyników, nie z godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poduszka_na_igły Napisano Luty 5, 2013 Ja praktycznie non stop siedze w necie... owszem pracuje i robie to co do mnie należy ale przynajmniej raz na 10 minut robie przerywnik z poczty, pudelka, kafe, banku czy innej strony :P Nie mam przypału bo nie mam oka szefa ani nic z tych rzeczy. To małe biuro, a Szef jest spoko :) Wczesniej pracowalam w urzędzie i tam tez siedzialam duzo w internecie ale tam to juz jawnie przed szefem... wszyscy to mieli w dupie z szefem włącznie. Teraz stwarzam pozory ze tego nie robie po prostu :) choc czasem ktos mnie przytnie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaa Napisano Luty 5, 2013 Ja korzystam z netu w pracy. Czasem jestem zbyt zajeta, ale przewaznie zerkam na jakas strone od czasu do czasu. Youtube mam caly czas otwarty i slucham sobie muzyki lub jakiegos filmu (przez sluchawki). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Luty 5, 2013 u nas poblokowane wszystko oprocz maila i naszej strony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7pppit Napisano Luty 5, 2013 ja tez korzystam w pracy na legalu ;) facebooka i youtube mam zablokowane ale kafe dziala ;) i pudelek tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaaa Napisano Luty 5, 2013 U mnie nawet facebook dziala, choc nie lubia jak niektorzy go naduzywaja :) ale czasem mozna zajrzec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
City Girl 0 Napisano Luty 5, 2013 A juz myslalam, ze jestem jedyna. Hi hi hi. :) Dzien bez Pudelka to dzien stracony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakis_z_jukej Napisano Luty 6, 2013 ja tez na necie siedze fb zablokowany ale mam inne strony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Luty 6, 2013 Ja nie mam pracy biurowej, ale nawet jakbym miała to chyba nie tracilabym czasu na kafe :D no ale pewnie nie znam realiów i jakby mnie nuda przydusila to pewnie bym tu przyleciała.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaaa Napisano Luty 6, 2013 Ja zerkam np teraz, bo excel sie laduje i mam kilka minut przerwy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
City Girl 0 Napisano Luty 6, 2013 I dobrze, bo w zyciu nie trzeba brac wszystkiego na powaznie. Ja tez korzystam z Kafeterii w godzinach pracy. Social networking, youtube sa poblokowane. Jak jest chwila to czemu nie skorzystac. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynanglika Napisano Luty 6, 2013 ja tez pisze z pracy, zadnych stron nie mam poblokowanych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to w takim razie Napisano Luty 6, 2013 jesteście lenie śmierdzące i oszustki bo zamiast pracować klikacie na kafe :o A ty si-xa nie rozśmieszaj mnie :D ty i komputer??? praca biurowa? Przecież ty sprzątaczka w hotelu jesteś dziewczyno :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M o d l i s z k a 0 Napisano Luty 6, 2013 Moze odpierdol sie od sixy. Gdzie Ci pisala, ze w hotelu pracuje, pokrako? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to w takim razie Napisano Luty 6, 2013 modliszka ssij pałę czarnuchom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze uniwersytety Napisano Luty 6, 2013 Jak sie umie dobrze zorganizowac to i sie zrobi co sie ma do zrobienia, i zerknie w internet. To nie wiezienie tylko biuro i firma nie ma nic przeciwko krotkim przerwom :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość farba dulux do lazienek Napisano Luty 7, 2013 Ja czasami zagladam na kafe,ale raczej zostawiam to na wieczory :) Jestem rozliczana z netu-moge uzywac 2.5 h tygodniowo, pozniej automatycznie zostanie mi odciety :P Nie wlicza sie w to portali zwiazanych z moja praca i oczywiscie portalu mojej firmy, na ktorym jest sporo ciekawych rzeczy, wlaczajac tablice ogloszen, forum i plotki o firmie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość U mnie blokuja Napisano Luty 7, 2013 U mnie blokuja kafeterie i wizaz wiec nici z przegladania:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Luty 7, 2013 to w takim razie --> posmiac to sie mozesz z samego/samej siebie jak ci przy wszystkich kompleksy wylaza haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CZARNYKOT73 0 Napisano Luty 7, 2013 ja laptopa prywatnego mam w pracy i korzystam w wolnym czasie z neta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problemy problemy problemy Napisano Luty 7, 2013 u mnie w firmie wszystko dziala, kiedys facebook byl zablokowany, ale potem sie okazalo, ze jest odblokowany. Jednak byl odgorny nakaz co by z niego w pracy nie korzystac, wiec tego nie robie. Inne strony owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie boicie się zwolnienia Napisano Luty 10, 2013 za korzystanie z neta? ja sie ostatnio zaczęłam obawiać że zaczną nas sprawdzać i wyciągać konsekwencje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozesz poszukac w necie Napisano Luty 10, 2013 Dlaczego mieliby mnie zwolnic za korzystanie z neta, skoro nie bylo zadnego zakazu? Jesli tylko robie co do mnie nalezy to nikt sie nie czepia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no pewnie :D Napisano Luty 11, 2013 facebook, pudelek, poczta, ewentualnie wiadomości. a jak cierpię na poważny nadmiar czasu to jeszcze kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach