Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna mloda 2013r

Dekoracja sali w cenie a wasz kolor przewodni, jak to łączycie?

Polecane posty

Gość panna mloda 2013r

Słuchajcie, moim kolorem przewodnim jest ciemny róż. Taki bede miala bukiet i dodatki, chciałabym również żeby na sali taki kolor królował. Ale dekorację sali mam w cenie, nie wiem czy pani ma świece i inne dodatki w tym kolorze. Kwiaty na stół tez są w cenie ale to wiem że bez problemu uzgodnimy kilka dni przed ślubem i jak myślicie skoro ja mam bukiet z tulipanów o takie też poprosić na stół? Czy może tylko o taki kolor a kwiaty mogą być inne? Wolałabym tą drugą opcje.

Ja bez problemu dogadałam się z właścicielami restauracji, Ty też ich zapytaj, a nie na forum;)

Gość ze co?
myślę że Pani nie ma takich świec a dopiero kupi.... porozmawiaj z obsługą i ustal wszystkie szczegóły wcześniej-dla nich to nie powinna być różnica czy kupią białe czy różowe. I dziewczyno im zależy na tym żebyś była zadowolona i ich polecała bo marketing szeptany jest najlepszą drogą do pozyskiwania klientów. Przecież to Twój ślub i zrobią wszystko jak zechcesz bo TY ZA TO PŁACISZ !!!

porozmawiaj z nimi a się dowiesz, co dokładnie mogą Ci zaoferować. jak zrobisz to odpowiednio wcześniej będziesz miała czas by niezbędne rzeczy dokupić/wypożyczyć.