Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na pal z bękartami

Samotne matki to szmaty

Polecane posty

Nie mieszkam w Polsce i moja rodzina jest z typu nowoczesnych wiec nie ma problemu. Zdanie obcych ludzi dotyczących mnie nie interesuje mnie w ogóle. Temat małżeństwa akurat tego topiku nie dotyczy wypowiadałam się już na innych.

Gość facet z trójmiasta
ja bardziej bym cenił kobietę która wpadła ale pomyślała jaki los ją czeka i usunęła ciążę, niż taką którą facet się trochę pobawił, pospuszczał się w nią, a jak się dowiedział o ciąży to kopnął ją w dupę. a później ona rodzi tego bękarta i szuka jelenia obarczając go swoimi problemami z przeszłości. ja takimi po prostu gardzę. ­ oczywiście wdowy i żony z wieloletnim stażem to zupełnie co innego i tych pań do tego nie mieszam.

A ja znam tez takie kobiety które mają w d.. bo one chcą miec dziecko i nawet jesli zostana same będą z tego zadowolone bo są stabilne zawodowo i sobie poradzą i co wtedy ? Też taka kobieta jest szmata ?

Gość offerma
bo to są szmaty :O kobiety pogódźcie się z tym 🖐️

Faceci....a ktoś ciekawie napisał wcześniej..dlaczego wy zawsze samotni jesteście pedofilami?????To gorsze niż bycie szmatą i smutne że tak jest zawsze...

Gość **bursztynka**
ja jestem samotną matką, i nie chce tutaj siebie wybielać,ale wina lezy zawsze po obu stronach,ideałów nie ma. Nawet jak jest chęć naprawy związku,to do tanga trzeba dwojga, jeśli partner nie chce, to co zrobić, z dzieckiem? wychować i nie przejmować się nagonkami. Szczęście ma wiele twarzy, nie jest nim tylko schemat- mąż,żona, dziecko,dom.... najważniejsze to się nie poddać:)

Gość nenek
zgadza sie

Gość ale jak sie puszcza SKORO
moze by w zwiazku 3 czy wiecej lat i dopiero sie rozstaje i w ten sposob zostaje sama. A czasami czlowiek ujawnia swoje prawdziwe ja nawet po 10 latach znam taki przypadek. Ps nie jestem samotna matka ale nic do nich nie mam do poki nie klamia udaja ze sa samotne w urzedach przedszkolach a na prawde maja facetow.

Gość A O FACETACH NIC NIE PISZECIE
KOBIETY WYZYWACIE A FACET JEST OK TAK? PIE... SIE W LEB. SAMI NIC WARCIE NIE JESTESCIE

Gość **bursztynka**
facert to facet, zawsze coś znajdzie na swoje usprawiedliwienie, u mnie dla przykładu,mieszała jego matka, a on sam nie świecił odpowiedzialności, bo nie interesuje się dzieckiem, także szkoda śliny na wyzwiska. Lepiej sie z tym pogodzić....

Gość facet z trójmiasta
bursztynka to po co rozkładałaś nogi przed takim śmieciem? widocznie nie masz do siebie szacunku i na lepszego nie zasługujesz, teraz tułaj się z bękartem po MOPSach 🖐️

Gość facet z trójmiasta
mamamlodegoD jaki pedofil? co ma pedofilia do szmat wychowujących bękarty?

Gość zzeeeee niby ja ? ha
moge byc kim tylko ktos zechce, szmata, dziwka ble ble itd kazdy podejmuje decyzje, dokonuje wyboru, co nas obchodzi ktos kto zyje tak a tak itd co to? zyje sie dla kogos czy dla siebie i bliskich? ja odeszlam od meza po 10 latach, chcialam pelna rodzine, czytaj z dziecmi poprosilam jednego przyjaciela aby mi zrobil dziecko,, hmm dzis mam dwoch synow z tym przyjacielem jestem samotna matka (moj wybor jezeli ktos tego nie kuma to jego problem) po urzedach udaje ze niby jestem samotna, dobre dobre, bo jestem samotna to od razu trzeba mnie na stos :) to nie te czasy, dzis kazdy zyje jak chce (byleby nie krzywdzic innych) i innym nic do tego, a ze lubisz sie interesowac zyciem innych, hmm to chyba znaczy tylko tyle: twoje zycie musi byc cholernie nudne

Gość **bursztynka**
Nie chodzę po mopsach, bo pracuje :),i ciężko dowiedzieć się czy facet nadaje się na ojca,dopóki nim nie zostanie!!!!! teraz mam wspaniałego synka, i tylko to się liczy :)

facet z trójmiasta ...a ma to że tak jak ty uważasz że samotne matki to szmaty to ja uważam że samotny ojciec to pedofil...w ogóle większość facetów pewnie tylko się nie przyznają...np. tacy którzy na kafe w temacie ciężarnych siedzą:)....fuj....pewnie Ty też...

co za temat,jednak ludzie.z ograniczonym ilorazem i teligencjii i brakiem empatii istnieja ,az zal czytac tego tyt wpisu. Ja uwazam ze samotne matki sa bardzo inteligentne i dzielne.I ze sa niezwykle odwazne,bo.zeby zyc w pojedynke bez hama,tez trzeba duzo odwagi i pozytywnego nastawienia. Samotne mamy sa dzielnymi kobietkami,o ile radza sobie i maja zdolnosc do samokrytycyzmu,jesli umieja spojzec z boku na swoje bledy i starac sie je.skorygowac,samotna mama bowiem moze sie zapedzic w poczucie ze wszystko jej wolno.

Gość bialoczerwony5
do tej co napisala "kazdy podejmuje decyzje, dokonuje wyboru, co nas obchodzi ktos kto zyje tak a tak itd co to? " to ty kurwa w Polsce nie zyjesz!!!!!!!!!!!!!!!!Co nas ????moze lepiej co Ciebie, Polacy to wscibskie dzikusy !!!! Kazdy to wie!!!!! A najwieksze wscibskie kurwy to stare baby , te co na mszy dra ryja ave Maryja a potem sa pierwsz w obgadywaniu i krytyce !!!!!

Gość marlenka35
Dziwne podejscie do kobiet... ona się puszcza , a on nie;/ sama zresztą w tą ciązę nie zaszła potrzebowała samca do tego ...a że wielu panów tchórzy i woli uciec do innej , to stąd wiele z nich wychowuje dzieci same . Wszystkich , ktorzy chcieli by podyskutować szerzej w tym temacie zapraszam na nowy portal,http://www.profifile.pl/

Gość zajebiozaDream
kurva , w XXI wieku taka ciemnota? Gdzie? Ja się pytam, bo mieszkam na wsi w zacofanym regionie i nieślubnymi dziećmi to się jarają co najwyzej panie po 80-tce, ale one są już na wymarciu... Istnieją jeszcze większe grajdoły niż mÓj? Pewnie gdzieś na pólnocnym wschodzie... Tylko po co im neta przyciągnęli. Niech by sobie tam siedzieli z żubrami na polankach. :)

Gość mabelinka
temat bardzo dobry... Nie powiem, ponieważ rzeczywiscie istnieje taka odmiana kobiet nie wiem jakim odsetkiem okreslona ale wiem ze tak i to niekoniecznie brak partnera swiadczy o tym bo znam wiele mężatek, którym jakby pogrzebać w życiorysie duuużo by sie nazbierało za uszami.... Ale jest tez druga strona medalu... Dziecko sie samo nie zrobilo... I w kapuście tez nie leżalo przez bociana zostawione wiec niestety winne są obie strony oczywiście nie uogólniając, kobieta kobietą a samiec tak jak pies.. Przyjdzie , wydyma, spuści z krzyża i uważa ze jest super bo przeleciał jakąs kretynke... Panowie... oczywiscie tez nie wrzucam wszystkich do jednego worka... szanujcie siebie bo jak macie szanowac innych skoro Wy żadnej wartości nie przedstawiacie... A przede wszystkim słowa ktore od Was wychodzą nie swiadczą o tych którym ubliżacie tylko wlasnie o Was....

Gość TO WY JESTESCIE SZMA****
ZERO SZACUNKU I KULTURY,WSTYD. ALE TO PRZECIEŻ NORMALNE W POLSCE. CO KOGO OBCHODZI CZY JEST SAMOTNA MATKA CZY NIE! JESTEŚCIE ŚMIESZNI I BEZCZELNI. NIE JESTEM SAMOTNĄ MATKĄ ALE MAM SZACUNEK DO NICH. MOŻE NIE DO TAKIEJ CO SYPIA Z KIM POPADNIE NA PRAWO I LEWO,ALE DO TAKICH CO PO PROSTU CHCIAŁY ŻYĆ NORMALNIE,ZAŁOŻYC RODZINE A FACET DU** TEMU NIE PODOŁAŁ,OKAZAŁ SIĘ NIE WART. NAJWIĘKSZĄ WTOPE MA FACET NIE KOBIETA,BO TO ON POWINIEN ZAPEWNIĆ SWOJEMU DZIECKU TO CO NIE ZBĘDNE(FINANSOWO I MIŁOŚĆ) A CO ON ZROBIŁ WYCOFAŁ SIĘ ALBO OKAZAŁ SIĘ GNOJEM. ,,WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY'' OTÓŻ NIE BO FACET POTRAFI SIE ZMIENIĆ PO KILKU LATACH!!! ALE CO CIEMOTOM MOŻNA TAKIM JAK WY WYTŁUMACZYĆ. NIE JESTEM SAMOTNĄ MATKĄ,ALE NIC DO NICH NIE MAM. DOBRZE ZE NIE MIESZKAM W PL BO BYM ZWARIOWAŁA.

dajcie se spokój z tym topikiem jakiś kretyn nie ma co robic bo go wyrzucili z podstawówki