Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialalilka

Czy to objawy ciązy?

Polecane posty

Gość bialalilka

W czasie spodziewanej owulacji uprawiałam petting z chłopakiem. Wydało mi się, że w pewnym momencie dotknął swojego penisa a później znowu mnie pieścił (nie wkładał palców do pochwy, dotykał jedynie łechtaczki). Nie doszło u niego wtedy do wytrysku, ale wiem ,że w wydzielinie przed wytryskiem też mogą być plemniki. Po tym, normalnie dostałam okresu, który trwał 6 dni. Było to normalne (jak dla mnie) obfite krwawienie. Teraz 3 dni po miesiączce, pobolewa mnie delikatnie podbrzusze i piersi (lecz tylko przy mocnym uciśnięciu). Czy istnieje prawdopodobieństwo zapłodnienia i ciązy? Chciałam dodac, że piersi nie są nabrzmiałe czy powiększone. A ostatnimi czasy bolą mnie głównie dlatego, że cały czas je dotykam i sprawdzam, czy są wrażliwe na dotyk. Bardzo się stresuje i nie wiem czy może wmawiam sobie te objawy czy faktycznie cos jest na rzeczy.

Gość nooo a potem tez
no, oczywiscie ze ciaza mozliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja w ten sposob zaszlam i nie bylam juz malolata bo mialam 25 lat !! do tego bolal mnie prawy lokiec dosyc mocno, i bark! ojjj naczytalam sie o pozamacicznej wtedy - bo to jeden z objawow podobno. Jak najszybciej umow sie do lekarza! mozesz test tez zrobic ale wg mnie szkoda kasy, bo to naprawde sa dosyc charakterystyczne objawy

Gość 345354
oczywiście że nie jestes w ciąży :O jesteś za to strasznie głupia.

Gość nooo a potem tez
aaaaaa

Gość bialalilka
To w takim razie dlaczego bolą mnie jajniki / podbrzusze i piersi?

Gość mamammahhh4
przed okresem,

Gość bialalilka
Okres skończył mi się 4 dni temu...

Gość zxzx
Kpisz sobie? Jaka ciąża???