Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieMamOchotyNaNic21

Kocham chłopaka mojej przyjaciółki?Pomóżcie,proszę...

Polecane posty

Gość NieMamOchotyNaNic21

Z moją przyjaciółką znamy się przeszło 12 lat-od małego można powiedzieć. Byłyśmy ze sobą bardzo zżyte do momentu jak zaczęła się spotykać ze swoim nowym chłopakiem. Ona dość często zmieniała swoich facetów - nie wytrzymywała z żadnym dłużej niż 3 miesiące. Ponad pół roku temu, trochę jej się w życiu poprzewracało. Imprezy wyszły jej bokiem i przez to zaczęła mieć problemy w szkole i w domu. Jeden kolega z jej klasy pomógł jej wyjść na prostą i to zbliżenie spowodowało, że zaczęli się spotykać i w końcu zostali parą. Ku mojemu zdziwieniu Jowita się zmieniła. Traktowała go inaczej, mówiła, że kocha, jaki jest kochany, wspaniały i...Ja się w nim zakochałam. On jest naprawdę super - taki inny od tych, z którymi się spotykałam dotychczas. W sumie to miałam 2 chłopaków, ale czuję, że ten jest inny. To trwa już jakiś, ale ostatnio zaczęło się między nimi psuć. Jowicie zaczęło się nudzić, wróciła do dawnego stylu życia, a we się coś obudziło. Chciałabym dostać swoją szansę na szczęście. Nie wiem co robić :( Nie chcę go tylko wykorzystać, nie jestem taka. Jestem przeciwieństwem Jowity i mam inne priorytety, ale nie chcę też robić jej świństwa. Jak mam się zachować? :(

Gość gfsfhshsdhsdfhd
Następny topik o nieszczęśliwej miłości.Miłości nie ma duraku.

Gość NieMamOchotyNaNic21
Bardzo bym chciała spróbować, ale... Ja z nią ostatnio rozmawiałam nawet, że źle go traktuje, ale ona powiedziała, że to nie moja sprawa i mnie nie poznaje. Chciałam go zaprosić do siebie i pokazać zdjęcia Jowity z ostatniej imprezy jak się bawiła świetnie z innym i nie tylko, ale czuję, że byłabym świnią :(

Gość Huszu
"nie chcę też robić jej świństwa" to nie rób poczekaj jak się rozstaną i w tedy zaatakuj

Gość JP-jestem porządny!!!
Następna podwójna moralność.Wiesz co to jest imperatyw kategoryczny Kanta?Rób to co uważasz za słuszne i właściwe.Solidarność koleżeńska jest ważna,ale nieetyczne jest też to żeby ten chłoptaś byś oszukiwany i robiony w rogi.On od niej odejdzie,potem się zejdziecie i powiesz mu dopiero wtedy, że ona go w rogi robiła?Oleje cię na starcie.

Gość NieMamOchotyNaNic21
Chciałabym zawalczyć... A nasza przyjaźń to już nie jest to co wcześniej. Nie chcę siebie usprawiedliwiać, ale chciałabym znaleźć swoje szczęście :( On jest cudowny. Może nie jest ciachem z playboya, ale ma wspaniałe wnętrze. Taki dobry, opiekuńczy, pomocny, szczery, można z nim o wszystkim porozmawiać, potrafi wysłuchać nawet jak ktoś mówi o rzeczach które go interesują. W dodatku romantyczny... Zawsze chciałam kogoś takiego. Ja doceniłabym jego zalety.

Gość Anastazy25
fuck you wery much