Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SADASDBGHGHG

Odczego zalezy ze jest sie ambitnym, cos sie osiaga w zyciu?

Polecane posty

Gość SADASDBGHGHG

J.W

Gość tamte nisówki
cos to znaczy co? czy kobieta której ambicje ograniczają sie do dzieci nic w zyciu nie osiagneła? czy udowadnianie panom w gajerkach, kieckach, szkockich spódniczkach i pizamach że twoja wartość nie zależy od ich widzi-misię to szczyt aspiracji? czy - wzorem pewnej znajomej dupy udowadnianie po trupach podwładnym że nadajemy sie na stołek na który kompletnie sie nie nadajemy jest przejawem ambicji czy tylko braku samokrytyki?

Gość SADASDBGHGHG
zE 1 LUDZIE jakoas sie rozwiaja. Pna sie go gory maja dobra prace a inni nie. Jakie czynniki na to wplywaja?

Gość tleeeenu
każdy ma inne ambicje.. dla jednego spełnieniem będzie dom i gromadka dzieci, a dla kogoś innego robienie kariery.. Jeszcze inny woli spędzać życie dupą do góry na kanapie przed TV. Każdy sposób na życie ma swoje plusy i minusy ;)

Gość SADASDBGHGHG
ambicja_ skad sie pojawia u czlowieka?

Gość czytalam tylko post
od charakteru i wychowania głownie u mniew domu moj tata mial ambicje za mnie, musialam skonczyc dobre studia. I skonczylam, tyle ze kocham dom i dzieci i nie pracuje. Nie odpowiafal mi wyscig szczurów, praca po 10 godzin dziennie, zeby szefom udowodnic, ze jestem kims kim nie jestem itd. Nie mam do tego charakteru, wole cieple kapcie , gazete i tv :P

Gość SADASDBGHGHG
a charakter co ksztaltuje?

Gość wszystko zależy od
MOTYWACJI. na czymś ci zależy, dążysz do czegoś uparcie, to wcześniej (zdolniejsi) czy później (mniej bystrzy) ale to dostaniesz. Mówimy oczywiście o osobistych osiągnięciach, a nie ze tatuś komuś załatwił pracę itp.

Gość SADASDBGHGHG
motywacja- ale trzeba miec kogos kto potrafi ci doradzic, wesprzec ktos to cie motywuje. Czy bez takich osob tez mozna cos osiagnac. Nie majac wsparcia, kogos komu mozesz sie wygadac a ktos ci doradzi?