Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikicik

sprawa intymna sluz

Polecane posty

Gość cikicik

Czesc Dziewczyny mam problem z nadmierna iloscia sluzu .. uzywam wkladek ale to nic nie daje po pol godziny majtki mam juz mokre . do tego brzydki zapach . wczoraj rozbieralam sie do kapieli i i zaczelo cieknac jak okres. nie daje juz rady :( kupilam nagrubsze wkladki bella i jest lepiej ale jednak nadal jest ten zapach

Gość nananaaaaaaaaaaaaaaaa
dokładnie, jeśli ma nieprzyjemny zapach id do ginekologa

Gość eggi;;;
rozumiem, że ten śluz jest wodnisty???ja od kilku dni mam taki sam choć teraz może mniej, ale przed okresem też mi tak ciekło i po okresie, ale teraz już mniej, oprócz tego nic mi nie jest, też się zastanawiałam czy iśćz tym do gina, tyle, że się boje bo mam uraz od poprzedniej wizyty...

Gość agula8
idź do lekarza, upławy i nieprzyjemny tzw rybi zapach mogą byc objawami infekcji bakteryjnej, ale na forum nikt Ci nie postawi diagnozy i nie przepisze recepty. Stosuj po leczeniu probiotyki/ja biore provag doustnie przez 20 dni-chyba że lekarz zaleci inaczej/.

Gość mussss
Śluz o nieprzyjemnym zapachu może świadczyć o infekcji bakteryjnej lub np. nadżerce. Tutaj tylko ginekolog ci teraz pomoże, zleci odpowiednie badania i przepisze leki. Udaj się do niego jak najszybciej bo taka ilość upławów to straszny dyskomfort. Do czasu wizyty kup sobie w aptece globulki dopochwowe, które normalizują ilość wydzieliny -ja jakiś czas temu wspomagałam się skutecznie invagiem. Powodzenia!

Gość misiamarysia
przy leczeniu upławów stosuje się lactovaginal, ale na pewno powinnaś pójść do ginekologa, bo nieprzyjemny zapach na ogół świadczy o infekcji.

Gość zarrraaa
Wizyta u ginekologa jest konieczna, jeżeli to dla ciebie taki problem to idź prywatnie na wymaz z pochwy, jak odbierzesz wynik to dowiesz się co i jak i wtedy podejmiesz decyzję. Ja przy nadżerce miałam nawracające infekcje bakteryjne i częste upławy. Stosowałam wtedy invag, który szybko przyniósł mi ulgę, następnie wymroziłam nadżerkę i do tej pory mam spokój.

Gość mini maksi2526
Miałam nadżerkę i przy tym zwiększoną ilość śluzu ale nie aż taką ilość o których piszesz. Konieczna jest tu wizyta u ginekologa, który zdecyduje o leczeniu. Ważne jest aby przed i po zabiegu zanim rana się nie zagoi, nie złapać żadnej infekcji. Warto w tym okresie przyjmować probiotyki zarówno doustne jak i dopochwowe np. lactovaginal, który odbudowuje mikroflorę. Nie zwlekaj z wizytą u ginekologa.