Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka6543

Jak uwypuklic piersi u góry?

Polecane posty

Gość Majka6543

mam 15 lat i mały Biust ok.a70 i mam taki problem że na dole sa za okrąglone a u góry tak jakby nie dopiero jak je uniose do góry i to mi przeszkadza bo głupio wygląda jak patrzyłam na zdjęcia to raczej ludzie mieli tam też okrągłe :Pco moge zrobić by tam też były?

Gość ojkkkkk
do nauki gowniaro

Gość grrryyyy
u góry wypukłe są sylikony

Gość po polsku
tylko duszone żoładki drobiowe po żydowsku

Gość po polsku
to jest gra "duszone żoładki drobiowe po żydowsku"

Gość markina
dziewczyna się pyta, a Wy po chamsku, dlaczego? nie wiem po za tym 15 lat to nie jest znowu taka gówniara teraz tak: nie wiem czy dobrze doradzę ale sądzę, że dobrym rozwiązaniem jest stanik push-up. na początek dobrze się pomierz,obwód pod biustem ciasno i w biuście luźniej. Wpisz w kalkulatorze rozmiarów stanika swoje wyniki i sprawdź czy na pewno nosisz dobrze dobrany stanik, dobrze dobrany zmienia wygląd piersi o 180 stopni, potrafi zdziałać cuda. Myślę, że dzięki dobremu rozmiarowi stanika push-up osiągniesz pożądany efekt. Podejrzewam, że niektóre koleżanki z zaokrągloną górą noszą taki stanik i nawet o tym nigdy byś nie pomyślała. No chyba, że mają zwyczajnie większe piersi, ale bardzo dużo dziewczyn nosi takie staniki. Nie przesadzaj z tym zaokrąglaniem bo to wygląda nie naturalnie. Niektórzy twierdzą, że u osoby noszącej stanik push-up widać gołym okiem, że go ma, ale ja uważam , ze dobrze dobrany wcale nie rzuca się w oczy. Może jeśli jest za duży bądź za mały to tak, ale idealnie dobrany myślę, że nie jest taki znów do wypatrzenia.pozdrawiam