Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sloneczko12

Szybkie wywolanie okresu

Polecane posty

Gość Slonczko12
Ale bralam ta luteine jestem trzeci dzien po jej odstawieniu to jednak miesiaczka chyba powinna sie pojawic ? a nie ma :(

Wczoraj roblam juz : test tez negatywny okres spoznia sie juz 9 dzien co robic ? Jestem. 4 dni po odstawieniu luteiny !! ;(

Gość po pierwsze...
nie denerwuj się i zrób bete- dowiesz się czy jesteś w ciąży czy nie! Następnym razem zastanów się dwa razy czy tak szybko chcesz być w ciąży. Wydaje mi się ,że gospodarka hormonalna u Ciebie rozchwiana. Po luteinie można czekać na @ do dwóch tygodni, tak mi powiedział gin ,bo też muszę brać luteinę na wywołanie okresu. Nie denerwuj się , co ma być to będzie, będzie dobrze! Cierpliwości @ przyjdzie:)

Jesli jednak do 2 tygodni miesiaczka sie ni pojawi to to znaczy ze na mur beton ciaza ..?

Gość po pierwsze...
Niekoniecznie, jesteś pół roku po porodzie, Twoja gospodarka hormonalna powraca powoli do siebie! Zatrzymanie @ to nie tylko obawy o ciążę, jest wiele powodów braku @. Może wybierz się do lekarza,aby rozwiać obawy. Powiem Ci ,że też mi się spóźniała @ aż3 tygodnie , testy sikane wychodziły negatywnie(zrobiłam też bete-wyszło,że nie ciąża!), a okazało się,że ... mam torbiel i trzeba leczyć!

Moja lekarka jest na urlopie wizyte mam umowiana dopiero w piatek a ja do tego czasu chyba umre ze strachu i niepewnisci

Gość gość
Cześć, Parę lat temu chcąć pomóc dziewczynie w wywołaniu okesu przeszukiwałem Internet... Trafiłem na tego typu wątki o domowych sposobach wywoływania okresu. Doradziłem jej, żeby wzieła bardzo gorący prysznic... i trafiła do szpitala Ona mnie posłuchała i parę dni później okazało się, że straciliśmy dziecko :/ Nie był to zwykły gorący prysznic jak codzień, gorącą wodę lała przez dłuższy czas bezpośrednio na podbrzusze, tak długo ile była w stanie znieść ból. Doradzając jej, jakaś część mnie wiedziała, że może to spowodować poronienie, jednak była to zbyt mała cząstka mnie, zbyt mało świadoma... zignorowałem, może nawet zaakceptowałem taką ewentualność, gdyż wtedy jakość szczególnie nie zależało mi na tym aby zostać już ojcem, wiem jedno szukałem tych informacji w innym celu. Chciałem pomóc wywołać okres, na pewno nie doprowadzić do poronienia... jednak stało się inaczej. Żałuję tego i zbiegiem czasu doszedłem do wniosku, że muszą o tym napisać, aby inne osoby nie popełniły tego błędu, nie uratuje już mojego dziecka (nie wiem dlaczego, ale mam silne przeświadczenie, że to była dziewczynka), ale może uda mi się uratować inne dzieciaczki! Mam nadzieję, że jeszcze spotkam swoją córkę... w innych okolicznościach tak jak Colton Burp spotkał swoją nienarodzoną siostrzyczkę. Kochani! Nie ignorujcie tych wiadomości, nie ignorujcie swoich wątpliwości, lepiej będzie jak poczekacie, zrobicie test lub pójdziecie do lekarza, z wszelkich innych sposobów, które mogą mieć negatywny wpływ na rozwój płodu - zrezygnujcie! Proszę o wklejanie tej wiadomości w tego typu wątkach na innych stronach. Dzięki!

Gość GinekologgZ Polecenia
Diewczyny ja moge Wam polecic dobrego ginekologa ktory wykonuje zabiegi albo jesli chcecie odpowiednie tabletki na wywołanie poronienia to tez jest możliwosc wysłania juz gotowej recepty . Gosc jest godny zaufania i napewno cos doradzi 502 427 780