Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwdqwddd

czemu tak jest?

Polecane posty

Gość dwdqwddd

Zawsze jest tak ,że poznaje jakieś grono znajomych , spotykamy sie i dobrze sie z nimi czuje ,a po jakimś pół roku czy roku kontakt się urywa... Nie wiem dlaczego , po prostu oni już jakby nie chcą ze mną się przyjaźnić... Nie wszyecy naraz może ,ale każdy po jakimś czasie... I ta sytuacje sie powtarza ciagle... szukam w sobie przyczyny ,ale nie wiem aka może byc bo im nic zlego nie zrobiłam w końcu ani nie jestem jakaś wredna czy nie miła , poprostu te znajomości sie urywają... Związki z facetami ( mam 23 lata) trwają zwykle dłużej tzn nawet 3 lata ... Czemu najpierw jestem lubiana ,a potem ten kontakt sie urywa? np miałam taka dobra koleżanke , spotykałyśmy sie , fajnie nam sie gadalo , a ona po jakims roku znajomości zaczęła mnie unikać , nie chciała powiedzieć o co chodzi mówiąc ,że ,, jest ok" tylko ona taka zapracowana ostatnio... Ma ktos moze podobnie?

Gość kluczowa sentencja
tak to już jest l;udzie nie mają teraz czasu na nic, robota, harówka w korporacji, kredyt, dzieciak uwieszony u szyi :o każdy żyje sam dla siebie taki świat

a mnie się wydaje że trochę za bardzo im się naprzykrzasz. Mam i ja takiego kolegę.dobrze że teraz mieszka trochę dalej i rzadziej się spotykamy.ale jak mieszkał obok to bardzo często u nas przesiadywał. Żeby jeszcze coś sensownego gadał.ale u niego główny temat to praca.ile to opon on dziś zaladował.i takie tam. Śmiałem się i mówiłem- wacek.ale ja ci za nadgodziny niezapłacę.. To samo może być i z tobą. Może za często ich nachodzisz.może cały czas gadasz? Niewiem.ale tym mi to pachnie.