Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaaaaa.

W jakich łóżkach śpią wasze 6-letnie dzieci????

Polecane posty

Gość niuniaaaaa.

Czy takie łóżko nie jest zbyt dziecinne??? (synek śpi bardzo aktywnie, siada, kładzie sie na boki, musi miec wiec łóżko z zabezpieczeniem,a to jest dobre, bo zdejmowane na dzień) http://allegro.pl/producent-lozko-monte-160-70-szuflada-materac-i2991018961.html I takie biurko: http://allegro.pl/biurko-labir-18-meble-dla-ucznia-labirynt-dzieci-i2968163683.html Tylko mało będzie pasowac do łóżka, co? Nawet gdy damy do łóżeczka zielone wałki zabezpieczajace??? Macie jakies inne propozycje, jakie łóżko do tego biurka??? W biurku sie zakochaliśmy i chcemy koniecznie takie. W jakich łóżeczkach spia wasze dzieciaki????

Gość izabelas,.
wiesz co, moj synek 5 letni spi na sofie mojej jeszcze z mlodosci, jest piekna i wygodna, po bokach jak to sofa ma oparcia, jest niska, od sciany jest :dziura: to tam wlozylam koc, zeby nogi mu nie zwisaly, a tak to spi swietnie na niej, nigdy nie spadl ani nic, choc ewolucje yczynia godne akrobaty w nocy, wgl spi na niej juz tak odkad skonczyl z lozeczkiem

Gość kossa na kamień
tak, tak, ten w lustrze to niestety ja...

Gość izabelas,.
a 6 latek to przeciez juz duze dziecko, nie powinno spasc ani nic, takie zabezpieczenia sa chyba zbyteczne, ani to lozko pietrowe ani nic, przeciez moze juz spac na normalnym kazdym lozku

Gość niuniaaaaa.
Spaść może, spi bardzo aktywnie, mój maż jako dorosły facet z łóżka spadł :-D Poza tym bedziemy tez kupowac taki zestaw łożko plus biurko dla młodszego rodzeństwa i chcą miec takie same ;-)

szczerze kupilabym szersze i dluzsze :) moj ma 100X200 i tez musi miec barierke bo spada :P ostatnio wylecial przez barierke, spadl na materacyk lezacy pod lozkiem (dla bezpieczenstwa), przeturlal sie przez caly pokoj i wyladowal pod grzejnikiem! a pokoj jest szeroki, pokonal ok 3 metrow od upadku z lozka do grzejnika :D

Gość izabelas,.
o kurcze no niezle , wy lepiej iecie jak spia wasze dzieci, a swoja droga to az sie nie chce wierzyc,ze tak mozna, :D moj maz raz tez spadl, wgl spi np z noga na podlodze lub dwiema, a ja spie w jednej pozycji jak usne,

Gość wybierasz bardzo
dziecinne te łózka:)Najlepsze to zielone co ktoś wyżej wkleił-najbardziej będzie pasować wizualnie do biurka

przede wszystkim jest za male, to tylko 160, jak nie chcesz go za 3 lata zmieniac, kup wiesze, ja teraz dla 3 latki kupilam pietrowe ale 190

Gość no to mają
up

Gość to zielone drewniane
jest super:)Chyba zamówię mojemu:)