Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1Lookrecja8

klamstwo

Polecane posty

witam, dziewczyny doradzcie mi. jestem z chlopakiem 2,5 roku, mieszkamy ze soba on b. rzadko wychodzi z kolegami na piwo czy cos, jak wiekszosc kobiet draznia mnie jego koledzy i jego wyjscia i on o tym wie. chodzi o to ze ostatnio wyjechalam na noc a on oklamal mnie ze o 23 idzie juz spac a nastepnego dnia idzie do pracy na druga zmiane za kolege. po powrocie zorientowalam sie ze cos jest nie tak to powiedzial mi ze nie musze wszystkiego wiedziec a w telefonie zobaczylam ze to on dzwonil do tego kolegi a nie kolega do niego tak jak mi powiedzial. nie odzywamy sie teraz do siebie i nie wiem co robic. wczesniej tez zdarzaly mu sie drobne klamstwa. wiem ze cos przede mna ukrywa. co robic??

Gość Dziewczynaaa20
Porozmawiaj z nim uczciwie. Powiedz, że nie wyobrażasz sobie związku, który opiera się na kłamstwach. I, że jesteś w stanie wiele zrozumieć i wybaczyć, ale na pewno nie to, że Cię okłamuje. Wiem, że nie lubisz tego jak Twój facet wychodzi z kolegami, ale odpowiedz sobie na pytanie czy mu ufasz. Bo jeśli tak, to Twoje przypuszczenia są raczej bezpodstawne.. I pamiętaj, że jeżeli Twój chłopak wie, że tym wywołuje u Ciebie złość i zazdrość to będzie to wykorzystywał. Może na drugi raz zignoruj to, że wychodzi? Kiedy Ci o tym powie, odpowiedz "Baw się dobrze Kochanie". W końcu - zakazany owoc smakuje najlepiej, a jeśli zobaczy, że Ty nie robisz pretensji to ograniczy wyjścia z kolegami :)

Gość bo ponieważ
i przy okazji jak mu już powiedz że nie wyobrażasz sobie związku poartego na kłamstwach, to powiedz mu prawdę i wyznaj ilu z jego kolegów przerobiłaś w myslach, o którym sąsiedzie myślisz masturbując się w łóżku, ile wydajesz na kosmetyki za jego plecami, że zjadasz bobole i wąchasz rękę po podcieraniu, sikasz do wanny i wykorzystujesz prysznic, ile razy czytałaś jego sms-y i sprawdzałaś jedo połączenia. A no i nie zapomnij też podać faktyczną liczbę kochanków przed nim. I to chyba tyle w kwestii szczerości w związku.

Gość bo ponieważ
A no zapomniałem na śmierć; powiedz mu ile razy głowa bolała cię na prawdę.